• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TERZ
    TERZ --- ---
    Nehackli je náhodou už loni? Nebo předloni? Těm do těch systému taky furt někdo leze, nikdy jim nic nezaplatí ale úniky nikde... Ta unreleased verze W3 by mě docela zajímala, doufám že to leakne!
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    třeba se zjistí, že ten management není až tak špatný jak se zdálo a prostě je to celé vina prastarých konzolí.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    to by je mohl koupit jejich obchodní partner, Microsoft a připojit je ke svým studiím.

Je otázka, zda by to nebyla pro všechny spíš výhra.
    ZAK
    ZAK --- ---
    TRAGED: CDPR zalohy maji, takze z tohodle pohledu asi dobry. Ale spis me desi moznost, ze hackeri zverejni nejaky nehezky interni dokumenty, coz by mohlo vest uplne k padu akcii a naslednymu krachu cely firmy (jj, je to hodne pritazeny za vlasy, ale neni to imho nerealny). A nebo to dopadne dobre, a leaknou zdrojaky a nekdo si da tu praci a opravi to lip nez samotny CDPR (jj, vim, taky nesmysl).
    MELDA
    MELDA --- ---
    Takovy to, kdyz si naseres lidi od pocitacu :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---

Important Update pic.twitter.com/PCEuhAJosR

— CD PROJEKT RED (@CDPROJEKTRED) February 9, 2021
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    TRAGED: teď jsi udělal ten .txt dost nečitelný... aspoň někam nalinkuj fullres ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SRC:

TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOFI: A co data. Ransmoware jim neco zakryptoval a jestli to byli castecne i zdrojaky k CP, tak jsou uplne v haji.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    TOFI: ajaj. co dělali jejich netrunneři?
    TOFI
    TOFI --- ---
    CD Projekt se stal obětí kyberútoku, přišel o citlivá data | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/byznys/cd-projekt-se-stal-obeti-kyberutoku-prisel-o-citliva-data-504684

Polský CD Projekt RED aktuálně pilně pracuje na opravách nedávno vydaného Cyberpunku 2077 a během toho čelí už dvěma žalobám od investorů. Nejsou to ale jediné problémy, s nimiž se firma musí aktuálně potýkat.

Skrz oficiální Twitter totiž dnes ráno oznámila, že se stala terčem kybernetického útoku. Ten cílil na interní systémy a podařilo se mu prolomit ochranu některých z nich. Hackerům se podařilo získat některá citlivá data a zaheslovat některá zařízení v síti, dle vyjádření společnosti byla ale záloha neporušena a v současné době už probíhá proces obnovování.

Hodnota CD Projektu se propadla, firma čelí první žalobě akcionářů

Útočníci po sobě zanechali vzkaz, v němž uvádějí, že se jim podařilo získat zdrojové kódy Cyberpunku 2077, Zaklínače 3, Gwentu a dosud nevydané verze Zaklínače 3, patrně té, která míří na konzole nové generace. Mimo to se údajně zmocnili i citlivých dokumentů vztahujících se k účetnictví, administraci, lidským zdrojům a vztahům s investory.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GANDHI: Jo, tak to jsem na tom taky moc nepochopil...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NEVILL: taky jsem to zkousel, a kdyz se k tomu prida i takova user friendly vec jako ze pro novej nuz musis do inventare, i kdyz jich ssebou tahas deset, tak je to jeden ze skillu echt na hovno (presto, ze ve vetsine pripadu je to tichej one shot)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak jsem teď prvně zkusil skill na vrhání nožů a jako docela dobrý, akorát jsem nepochopil že ten nůž prostě nenávratně zmizí. Bych čekal že bude zabodnutý v mrtvole, ale asi mají v budoucnosti nějaké hi-tech nože co se rozpustí beze stopy... :-)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    MELDA: Ne ne, byl tam security backdoor, který odstranili, mody by měly fungovat dál, jen to teď není dálnice pro hackery.

Ale možná to chápu já blbě :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    SINHIRIELL: No, jak se to vezme. CDP umozni moderum upravovat hru a kdyz to zacnou delat, zak jim to zatrhnou. Nebo aspon tak sem ten hotfix pochopil, ale mozna blbe.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    MELDA: Nedošlo k další degradaci produktu, takže úspěch :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    ZAK: ha, hmm..takze opet dobra prace. Diky
    ZAK
    ZAK --- ---
    MELDA: jo, je to jen oprava/odstraneni dll knihoven, ktery umoznovaly skrz mody ovladat cely PC. Takze se na hre samotne vubec nic nezmenilo. (A ja mel stejne nejradeji verzi 1.06)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam