• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TENENTE: to je tak divnej dotaz, ze ani nevim jak na nej odpovedet, abych z tebe nedelal hlupaka ;)

ten kod nekdo x let psal (slozite vymyslel), ten kdo ho koupi ho psat uz nemusi. Vykucha funkcionality, zasadi do jinyho sveta a usetri tunu casu, vyvoje, penez.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TENENTE: Co treba kompromitace systemu?
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    TENENTE: akorat si rikam (krom ucetnich dokumentu, interni komunikace apd...) k cemu nekdo vyuzije zdrojovy kod k jiz uz vydane hre
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Ukradené zdrojové kódy Cyberpunku 2077 a Zaklínače 3 byly prodány v aukci na darknetu | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/...dy-cyberpunku-2077-a-zaklinace-3-byly-prodany-v-aukci-na-darknetu-504963
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    NEVILL: Já jsem se svým neo-hippie-punk color outfitem spokojený :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TENENTE: jako na tom ohozu od Silverhanda je fajn, že vypadá fakt dobře a V v tom nevypadá jako že se oblíkal v outletu Alpine Pro, ale taky jsem tajně doufal že za komplet třeba bude nějaký stat bonus, bohužel...
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Je tam...
    Dechberoucí
    Najdi všechny předměty, které kdysi patřily Johnnymu Silverhandovi.
    Tento neobvyklý úspěch má odemčenou jenom 9,03 % hráčů.

Já jak čistím teď mapu, tak se moc nekoukám co kde lítá :-))))
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    achievement za to je, na steamu urcite
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    MELDA: to asi jo... Vidíš to, nějakej achievement to mohl být :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TENENTE: Ani trofej?
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    MELDA: ale tak já mám jiné oblečení, s větším armorem. Jen mne zajímalo zda ten komplet něco nedává... Nedává no... Škoda, ale zase to vypadá cool :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TENENTE: No ja mam na sobe jen nejáky trendy, modni hadry a armor mam 1200+, takze?

Ale zase to mas takove vic zabavne.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TENENTE: Nemam ted desktop, tad se nekouknu, ale ja nesundal trenchcoat od doby co sem ho nasel, a ten ma asi 130 ar, takze tezko rict.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    PSYCHO: armor 500+...to není zase tak zlé
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TENENTE: Snaz umiras, protoze ma tragicky staty :)
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Dává nějaký bonus když máte na sobě Kompletní outfit Johnyho?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    kdo si mě chce přidat jako frienda? jsem na GOG jako rattkin
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Plus minihra "když se nudím, chodím po městě a dělám obrázky takové normální schyzofrenie." :D

SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Pořád bych tomu asi dal dobrých 7-8/10. Ta hra není úplně komplet, ale...

Zatím se mi za 48 levelů podělal nedokončitelně jen jeden vedlejšák (crime in progress)
    Jednou se mi rozbil save že nešlo tasit zbraně, tak jsem musel nějakých 15 minut backtrackovat, to mě štvalo hodně.
    Fyzika nic moc, AI dost tragický, vedlejšáky se opakujou, atd.
    Herní mechaniky trochu nuda
    A za inventář bych je něčím praštil.
    Crashe jsem vyřešil sražením graiky o jednu úroveň a furt je to hezký.

Ale...

Atmosféra města a design je super, úřoveň detailu města a k té velikosti fakt minimum nedodělků.
    Za ty prachy jsem tam spálil zatím nějakých 180 hodin, což není málo, a vracím se k tomu rád, neotravuje mě to.
    Ty mise kde se obtěžovali s příběhem mě baví jako dobrý seriál, jsem zvědavý co bude dál, co s toho vzejde, atd, a tím nemyslím jen ty úplně hlavní linky. Spousta dialogů je vtipných, a i nějaký emoce se najdou, i když rozhodně ne level Bloody baron z Witchera.

Takže je to taková 8 založená na subjektivním pocitu zábavy, ale to mi přijde jako pointa her. Relaxuju, rád se k tomu vracím, nechci to ukončit před koncem příběhu. A ta slabá technická stránka v 95% působí většinu času spíš pobavení a ne frustrace.

Disclaimer, ty hackeři mě tak nějak nasrali že si mě berou jako rukojmí a brání CDPR plně řešit nedodělávky ve hře, a místo toho takový sračky. Spíše to ve mě vzbuzuje k CDPR sympatie.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Ja jednou sel pod mostem a z toho mostu zacali padat auta :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam