• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    MONKEYFIGHTER: ja nepsal pouzit engine, ale vyzobat funkce. A odpovidal jsem na otazku, proc by nekdo kupoval konkretne kod cyberpunku, kazdopadne nejsme v neshode :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MONKEYFIGHTER: heh, presne - to v cem je ta hra dobra, jsou prevazne nesystemovy assety, ktery se ale zpravidla nedaj nejak rozumne recyklovat.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    GANDHI: spis typuju ze vzhledem ke crunchi kterej tam museli jet dost dlouho pred vydanim obecne nebyl moc cas delat ty veci poradne, pocitam ze ten jejich engine ma tedka brutalni technickej dluh a plno custom vyhackovanejch reseni aby jel cyberpunk.
    A s takhle velkym projektem a enginem v tomhle stavu se proste neco poserat musi zakonite, jde jenom o to jak moc a co se z toho da jednoduse vychytat.

Proto i celkem nechapu jak se tu resilo k cemu by nekomu byl jejich kod a nekdo tu psal ze za tim je spousta prace a let vyvoje kterej si uteris, tak naopak to mi prijde hodne naivni predstava o tom jak funguje vyvoj her. Imho by to zadny studio s rozumnym technickym vedenim nechtelo ani zadarmo. kKyz to porovnas s komercnima enginama ktery jsou relativne dotazeny, univerzalni, mas dostupnej support a online knowledge base a muzes nabrat lidi ktery v tom uz umej a jako bonus to je pravne cisty a nemusis cekat kdy nekdo provari ze delas hru na cornutym enginu.

Jako ze vsech duvodu proc by o ty leaknuty data nekdo jevil zajem mi prijde to ze by nekdo chtel prepouzit ten engine uplne ta nejmin pravdepodobna varianta.
    GANDHI: mno vsak o tom pisu :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: me neprijde, ze by nejak extra vybocoval ze serie - vsechny maj stejny schema, proscanuj clues zabij panaka. tenhle ma mozna trosku atraktivnejsi ten fluff kolem
    GANDHI: nutno rict, ze kdyby fungoval, byl by to nejzabavnejsi cyberpsycho quest.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, proste nejaky questy delal junior v zacviku, kteryho nikdo nekontroloval:p
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: Vecer kouknu, bliknu...no mam tam napsano trochu neco jineho, ale jako jo....
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    mmm ale fix zadny

[Bug][gig] Cannot finish gig cyberpsycho sighting : Phantom of Night City | Forums - CD PROJEKT RED
    https://forums.cdprojektred.com/...t-finish-gig-cyberpsycho-sighting-phantom-of-night-city.11058695/
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MELDA: a ty mas aktivni ten stejny co mam ja? pac ja se moc nemuzu doguglit ani ze by to delalo nekomu dalsimu
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TENENTE: neni ale dik za to :) je tam vic takovych veci??

MELDA: nj ale ja mam reginu jakoby uzavrenou uz jsem s ni mluvil u ni v kanclu u okna ... a ten fantom night city vim kde je a ten mam hotovy ... pac tam jsou stopy krve na zemi a 3 prazdne motorky :) takze jsem tam byt musel ... ted jsem projel vsechny strepy jestli tam neco neni a taky nic ... ale je pravda ze v dokoncenych zakazkach mam jenom 16 kusu ... to se muselo po tom rozhovoru s reginou nak seknout ... fuuuck

NEVILL: 99% veci hraju v originale ale uz je mi 40 a nechce se mi namahat mozek takze kdyz je moznost davam cestinu :) je to kabr :))
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Ja sem to taky rozjizdel 2x
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    genialni, ta hra ma i varibilni bugy:p
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    to je fakt dobrý, nám se i ten bug pokaždý načte nejspíš jinak
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI: no právě, mně to taky trvalo, chtělo to po mne skenovat několikrát
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VIRIK: ja tam mel prave vsechno nascanovany, u vsech mi probech ten pixel scan effect ale mrtvola v boxu proste byla furt tuha:) imho to nejak souvisi i stim, ze u nekterejch tech clues ma Johny nejaky commenty etc.

ale je to imho blbe napsany a neni to jedinej quest, kterej se da posrat tim, ze clovek neco nahodou nascanuje prilis brzo - stejne jsem dopad treba u peraleze, protoze jsem nascanoval draty na strese driv, nez s tim quest script pocita:p
    VIRIK: imo je to jeste zasmodrchanejsi. Zkousel jsem to taky na vicekrat a i bez opetovnyho scanovani a behani se po nejake dobe ta sekvence spustila (zral jsem a stal tam afk)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI: to skenování... někdy je potřeba seskenovat stopu několikrát z různejch úhlů, je to u tohodle blbě namapovaný. Ani ses nemusel znovu načítat, prostě jen běhej okolo a skenuj to i několikrát.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    taky je ten voodoo maelstrom qest jeden z tech co maj naprosto debilni scriptovani - delal jsem ho asi trikrat, protoze se mi to pokazdy nekde kouslo a ta baba z ty vany proste nevylezla
    JANOS
    JANOS --- ---
    TOM_HOST: Meet Hanako at Embers je soucasna verze "Find a boat headed to Skellige"
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MONKEYFIGHTER: Koukam ze jsme vsichni na stejnem miste ... pred schuzkou s hanako a cistime mapu :))
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    Tvl to je hrozna prehanka, to ani nemam uplne build zamerenej na handguny

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam