GANDHI: spis typuju ze vzhledem ke crunchi kterej tam museli jet dost dlouho pred vydanim obecne nebyl moc cas delat ty veci poradne, pocitam ze ten jejich engine ma tedka brutalni technickej dluh a plno custom vyhackovanejch reseni aby jel cyberpunk.
A s takhle velkym projektem a enginem v tomhle stavu se proste neco poserat musi zakonite, jde jenom o to jak moc a co se z toho da jednoduse vychytat.
Proto i celkem nechapu jak se tu resilo k cemu by nekomu byl jejich kod a nekdo tu psal ze za tim je spousta prace a let vyvoje kterej si uteris, tak naopak to mi prijde hodne naivni predstava o tom jak funguje vyvoj her. Imho by to zadny studio s rozumnym technickym vedenim nechtelo ani zadarmo. kKyz to porovnas s komercnima enginama ktery jsou relativne dotazeny, univerzalni, mas dostupnej support a online knowledge base a muzes nabrat lidi ktery v tom uz umej a jako bonus to je pravne cisty a nemusis cekat kdy nekdo provari ze delas hru na cornutym enginu.
Jako ze vsech duvodu proc by o ty leaknuty data nekdo jevil zajem mi prijde to ze by nekdo chtel prepouzit ten engine uplne ta nejmin pravdepodobna varianta.