• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GANDHI: Jako oni začnou chodit okolo a hledat, ale pokud tě nevidí, tak prostě nemají proti komu zahájit boj, vlastně je to tak skoro všude, jen v téhle misi to bylo takový divný. Třeba Cyberpsychosis se dá pustit na policejní mech, oni ho nakonec kolegové rozstřílí a pak jsem si tam běžel pro loot, většinou z něj vypadnou nějaké rare nebo epic crafting items. Je to samozřejmě akce sebrat a utéct protože zbylí policajti na tebe začnou útočit. Nevím na základě čeho když byl ten hack proveden z dálky a oni to nemohli vidět, asi proto že se tam prostě motáš na místě činu...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NEVILL: jj synapse burnout funguje nejak podivne - kdyz tim nekoho sejmes, nikomu to neprijde divny:p
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GANDHI: Jde, ale začne to být problém ve chvíli kdy je jich tam hodně vedle sebe, to leda že jich část sundám přes quickhack, ideálně na dálku přes kameru, a pak je můžu brát po jednom nožem, tlumičem nebo ručně zezadu.

V téhle misi jsem si třeba říkal že by bylo dobrý hodit Cyberpsychosis na snipera na střeše toho wraith tábora, ten by mi to tam pomohl trochu vyčistit a rozpoutal by velký zmatek. Jenže když to udělám, tak Panam zahlásí něco jako "Shit, they spotted us" a začíná boj. Overheat a Synapse burnout ale kupodivu fungovaly aniž bych ten alarm spustil.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NEVILL: tak ono to jde udelat i jako stealth akce a vycistit a vylootovat v jednom:p
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    NEVILL: Tohle jsem udělal na jedný osvbozovačce od Dakoty, kde bylo avoid violence. Tak jsem to udělal, dostal nadělený bonus, pak jsem se vrátil to tam vymlátit vybrat, a ona mi zavolala, ať teda jako jdu s tímhle přístupem do prdele :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak jsem zjistil že opravdu jde zachránit zajatého Saula stealth akcí aniž bych spustil alarm. Pak jsem se tam teda po dokončení mise vrátil, abych to tam vyčistil a posbíral předměty... :-)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    K těm koncům...

Teď jsem si ubral jednu hvězdičku z hodnocení, ten konec mi přišel fakt špatnej, hlavně technicky (třikrát mě to vybugovalo úplně do háje), ale gradace taky slabá, trochu úpadek dialogů, špatně fungující scénářové skritpty. Škoda, škoda. Pocitově mi to přišlo horší než konec Mass Effect 3. Pořád dobrá hra, ale radší bych pokračoval v malejch kšeftech ve městě, kdyby tam nějaký ještě byly.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOM_HOST: Má cameo roli v jednom z úvodních questu.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    On je v tech titlech i hideo kojima ... to jsem netusil
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Nejelpsi fail ... spadlo mi to behem zaverecnych titulku :D
    TOFI
    TOFI --- ---
    CD Projekt Red is using DMCA takedowns to keep stolen Cyberpunk 2077 code from spreading | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/...s-using-dmca-takedowns-to-keep-stolen-cyberpunk-2077-code-from-spreading/
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ja nasel zachod se dvouma misama jako meli na olympiade v Soci :)
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Cyberpunk - Andrzej Ziemianski | Knihy Dobrovský
    https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/cyberpunk-295467521
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    MELDA: mas je doma ;-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    PENTAFEKTEK: Jako je mne lehce trapne.. Jako urcite sem narazil na zachod se trema zlatejma muslema, ale v ten moment si tu souvislost a spojitost dohromady nedam. Sem v tomhle trapnej.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MELDA: tři mušle na hajzlu si našel? :))
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    CHORCHE: Nechci ti kazit den, ale nesmazal se ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    PSYCHO: Predpokladam, ze ty s Riverem, ale ja teda sem v tomhle ohledu dost marnej. Cumim po vsem, ale mam dojem, ze jsem nenarazil jeste snad na jedinej odkaz na neco :-)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PSYCHO: to je dnes 5. reakce na virika v tomhle auditku, kdy se ten trotl zas maže... střelte ho někdo tazerem do kouli už, dík
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    VIRIK: Jaky detektivni mise? :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam