• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    PENTAFEKTEK: Jako je mne lehce trapne.. Jako urcite sem narazil na zachod se trema zlatejma muslema, ale v ten moment si tu souvislost a spojitost dohromady nedam. Sem v tomhle trapnej.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MELDA: tři mušle na hajzlu si našel? :))
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    CHORCHE: Nechci ti kazit den, ale nesmazal se ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    PSYCHO: Predpokladam, ze ty s Riverem, ale ja teda sem v tomhle ohledu dost marnej. Cumim po vsem, ale mam dojem, ze jsem nenarazil jeste snad na jedinej odkaz na neco :-)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PSYCHO: to je dnes 5. reakce na virika v tomhle auditku, kdy se ten trotl zas maže... střelte ho někdo tazerem do kouli už, dík
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    VIRIK: Jaky detektivni mise? :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ehm....
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    to snad nepřehlédnul nikdo, kdo dělal ty detektivní mise :)
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    CABOWITZ: ja narazil na toto :-), na kojimu v baru (to jsem nestihl vyfotit)

CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    tohle me nejak minulo:
    Death Stranding a Cyberpunk 2077 spojili síly - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96222186/death-stranding-a-cyberpunk-2077-spojily-sily/
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Co si tipnete? Přijde patch tenhle nebo příští víkend, osobně tipuju ten příští, protože se vymlouvali na únik.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: tak to potěš koště...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    RATTKIN: Kdybych toužil po RTX, tak asi hraju na PC :-)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    AVATAR: V pohodě... Já si taky o týhle "kauze" myslím svoje a přikláním se k tomu, že CDPR to koupil tajně zpátky v aukci :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DEEFHA: tahle hra přímo volá po RTX ale nevím která z těch platforem bude mít RTX dřív (jestli)
    ATOMSK: proto jsem v puvodnim postu psal, ze je dotaz hloupe polozenej, presto jsem se na nej pokusil odpovedet :D
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    AVATAR: Tak vzhledem k tomu, že CP2077 vychází z Cyberpunk RED, kterej sám o sobe funguje jako skvělej design book je tahle možnost taky k ničemu. Proč by někdo pracoval na očividně zbastleným kódu, když si to můžeš relativne rychle napsat sám a líp... Just sayin'
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    XOX má rozhodně míň problémů a lepší grafiku.
    MELDA
    MELDA --- ---
    DEEFHA: PS4 Pro - ok - hratelny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam