• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NEVILL: Ano, o tom mluvim. Hra neni uplne kompatibilni se stylem - bod sem, bod tam. Narazis na moment, kdy chces delat neco cool a mas 8h grindovani protoze sis dal bod co nepotrebujes jinde. Nicmene taky neni "mozne" si predstavit co budes chtit delat pozdeji, protoze systemy Gun+mod+cyber+perk nejsou jasne oddeleny (Coz neni spatne,najdes implantat co ti zmeni pristup k celemu hackingu atd.)

NEVILL
    NEVILL --- ---
    MCKIDNEY: Vyresetovat jdou ale myslím jenom Perks, ne? Přes Tabula E-rasa? Nebo jdou i Attribute points?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ENDER: Build je do lvl 30 nedavej zadne body do level co nutne nepotrebujes. Zbytek jde vyresetovat :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    A co uz tady probehlo je “ser na ostatni a hrej si jak se ti libi nejvic”

A filtruj :))
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ENDER: Pro kazdeho je zabavne neco jineho ne? V tom je ta rozmanitost cb super :) ja mam katanu a widow maker potuneny pak silny cyberware ktery da snad kazdeho robota na dalku zkratem a jsem happy ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Mam takovej blbej dotaz, jakej build je nejzabavnejsi? :)

Zacinam hrat a premyslim jak postavit postavu. Zatim jsem prosel nejakou tovarnou pro robota a zjistil jsem, ze se sniper rifle se daji davat krasny HS, ale nevim, jestli mi to vydrzi naporad. Zacinam premyslet o nejakem melee buildu. Co byste za vas doporucili? Pripadne jestli tu nebyla anketa.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ZAK: Fakt?? Jo počkej...to je ta Dexterova bouchačka, jsem ji sebral včera na smeťáku...OK, to dává smysl... :-)

Sakra, tam je každou chvíli nějaký takovýhle detail... :-)
    ZAK
    ZAK --- ---
    NEVILL: tahle bouchacka strili za penize, kazdej vystrel jeden eurodolar, koukni na pocet naboju co ti to zobrazuje
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Taková zajímavost, vypadá to že u NPC co jsou na mapě jako zelené je tam, samozřejmě kromě omezení že nejdou zabít, taky taková věc že když se u nich vystřelí jako např. jsem tady vystřelil do země, tak se za to jako pokuta odečte jeden eurodolar. Tady je taková ta partička The Mox pod mostem, kousek od Cherry Blossom Market...

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Podle historie, se mi toto blizi uz hodinam prehravani. Takze asi dost dobre na post :D

CYBERPUNK 2077 SONG | "Technoshock"
    https://www.youtube.com/watch?v=FMgCClHVRCc
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SINHIRIELL: No nez se ukouses nudou, tak se chvili zabavis tim jak je to rozbite :D Protoze neni opravdovy reset, tak nekdo zacne a na konci ma normalni obtiznost. Nekdo pocka, nebo se nahodou trefi, do lvl 25 a pak si najde jednu z mnoha cest jak tu hru lze rozbit.

Dohral jsem to jenom diky presunu z melee na hacking - ty mise jsou pak 30s pomoci non-lethal contaigon :D
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    MONKEYFIGHTER: No jo, u mě je třeba brát v potaz že je to perspektiva fotra s dvěma malejma dětma, takže mi ten easy mod na hard přerušovaný 12 hodinama domácího štěstí (šílenství) přišel vlastně hrozně dobrej. Kdybych to jel ještě jako bezdětný a v kuse, tak se ukoušu nudou.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    mass suicide má fakt něco do sebe

GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak ona skupinova sebevrazda ma taky neco do sebe:)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    NEVILL: jasne no tam to zacne bejt k necemu az kdyz ma clovek dost nasazeno v quickhack skill tree a idealne i v cool
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MONKEYFIGHTER: ten je dobrej, akorát u téhle postavy ještě nemám tak velký level inteligence aby to bylo náležitě účinné...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    NEVILL: hodne vedle sebe = contaigion :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GANDHI: Jako oni začnou chodit okolo a hledat, ale pokud tě nevidí, tak prostě nemají proti komu zahájit boj, vlastně je to tak skoro všude, jen v téhle misi to bylo takový divný. Třeba Cyberpsychosis se dá pustit na policejní mech, oni ho nakonec kolegové rozstřílí a pak jsem si tam běžel pro loot, většinou z něj vypadnou nějaké rare nebo epic crafting items. Je to samozřejmě akce sebrat a utéct protože zbylí policajti na tebe začnou útočit. Nevím na základě čeho když byl ten hack proveden z dálky a oni to nemohli vidět, asi proto že se tam prostě motáš na místě činu...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    SINHIRIELL: me teda naopak prisla uz dost nuda obihani tech malejch kseftu abych dal poslednich 10 levelu do 50, ale to je teda asi hlavne tim ze tam uz je to vsechny desne easy(hral sem teda na hard) konce me bavily vsechny a dont fear the reaper je zatim celkem za odmenu po ty nude poslednich par levelu
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NEVILL: jj synapse burnout funguje nejak podivne - kdyz tim nekoho sejmes, nikomu to neprijde divny:p
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GANDHI: Jde, ale začne to být problém ve chvíli kdy je jich tam hodně vedle sebe, to leda že jich část sundám přes quickhack, ideálně na dálku přes kameru, a pak je můžu brát po jednom nožem, tlumičem nebo ručně zezadu.

V téhle misi jsem si třeba říkal že by bylo dobrý hodit Cyberpsychosis na snipera na střeše toho wraith tábora, ten by mi to tam pomohl trochu vyčistit a rozpoutal by velký zmatek. Jenže když to udělám, tak Panam zahlásí něco jako "Shit, they spotted us" a začíná boj. Overheat a Synapse burnout ale kupodivu fungovaly aniž bych ten alarm spustil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam