• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    cože?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TRAGED: A hlavni postava to vi od koho?

NEVILL: Pribeh je klasicky bastl - chteji mit moznost soucasna vedomi operujici jako nezavisly celek, nahrani vedomi okamzite, zaroven pomalu a zaroven robota co pomalu aktualizuje Windows 10 na Windows 10, protoze nechce restartovat mozek, potom co ho restartoval :D

Dulezite bylo dostat do hry mluvici hlavni postavu a co nejvice referenci pro hlavni vek PC hracu. Prilep k tomu dost zadku a dildo, aby nahodou nedavali moc pozor na to co se deje na pozadi :D.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    sem musel... :D

SEJDA
    SEJDA --- ---
    NEVILL: taky mne to mrzelo, rikal jsem si, ze musi mit kamose, ktery by to umel vyresit. Ale treba to bude nejaky zapomenuty side quest nebo dlc? ;)

TRAGED: jop to uz rikal Viktor
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Jsem to myslel jako že tonoucí se stébla chytá...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TRAGED: Jsem si říkal že tenhle týpek asi mohl být trochu jiná liga než ripperdoc...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NEVILL: Prtoze problem neni chirurgickeho razu.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Mě tak napadlo - v questu Big in Japan zachrání V nejlepšího mozkového chirurga z Japonska, ale že by si řekl ať se mu mrkne na tu štěnici co má v hlavě, jestli by to třeba neuměl vyoperovat, to ho nějak ani nenapadne...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: to sleduju už tn poslední týden a překvapuje mne, že nejmenší problén s funkcema má hra na Xbox, na PS5 polovičaté a na PC vůbec.
    Nicméně on to není protěžovaný projekt u Ubi, takže na něm dělá poměrně dost málo lidí... možná stejně nebo méně než CD Red na CP 2077 a je vidět, že to fakt není jednoduchý.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    JVMLOK: 1.2 bude az v druhe polovine brezna. Tedy asi nekdy o prazdninach ;)
    Psali to na twitteru, kde byla i soutez o screenshoty ..

https://twitter.com/CyberpunkGame/status/1365315816904916995?s=19
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    jinak kolem CDPR celkem ticho po pesine od toho hacku...nezahlidli jste nejaky novinky a drby, co se dalsich praci na CP tyce?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    RUDOLF: ja i s tim ze mam preorder tak pockam na GOTY edici tak za rok, s nejakejma DLC a plnme opatchovany.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já bych si CP2077 zahrál, ale chci až na RTX, tak si počkám, až budu někdy upgradovat.. hraju s pár letým zpožděním, je to levnější;-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Jj, padá to. JRC má teď taky tu samou cenu a místo medailonku dává steelbook.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    FIONOR: a dildo obušek! :-))
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Cha! Teď se my vysmál mladej. Že v jeho LEGO City hře, je mnohem hustější provoz. A že to asi nebude dobrá hra. Když je tam tak mrtvo :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: však si užívej a hraj, nikdo ti to nebere :) ale některé z nás ty tuny bugů prostě sejří a pokud máš jako součást práce hledání bugů, rozhodně se tím nechceš bavit ještě ve svém volném čase, nota bene na produktu, který jsi zaplatil, žáno...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam