• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SEJDA: ne, ale bydlím v Radotíně... :-))
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    NEVILL: nejmenuje se tva postava Horymir? :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Jsem se jen postavil na zeď abych si z vyhlídky vyfotil město, ale ve photo modu jako selfie vypadlo tohle... :-))

JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Těm co to se sci-fi myslí vážně, a občas mají pocit, že zejména u Stephe sona rozumí věcem, o nichž autor píše, je třeba neustále připomínat slova Richarda P. Feynmana: “See that bird? It’s a brown-throated thrush, but in Germany it’s called a Halzenfugel, and in Chinese they call it a Chung Ling and even if you know all those names for it, you still know nothing about the bird. You only know something about people; what they call the bird.”
    RATTKIN: SC a DA nejsou mozna tak, nybrz kultovni cp :)

ale jinak souhlas, kryptonomikon je spis preCP :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    VIRIK: stephensona mám moc rád ale není to cyberpunk. možná tak Snow Crash nebo Diamond Age.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: ti, co to se sci-fi myslí vážně, jsou puristy a čtou jenom Wellse! :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jak se tu psalo o doporučování kvalitní sci-fi literatury (sci-fi a nikoliv fanatstiky :) ) tak zrovinka jsem koukal, dostali tuto knihu, druhé vydání

Neal Stephenson - Kryptonomikon (2. vyd.)
    https://www.seqoy.cz/index.php?zobraz=detail&ref=moto&id=34985

Neal Stephenson – Kryptonomikon (2. vyd.)

pro ty, co to se sci-fi myslí vážně :)

RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    BEEBLEBROX: nevím, nehraju jejich hry. jedinou co jsem dohrál snad Beyond good and evil
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nebo jinak FC2 je ta antena, ale reference je na ten gameplay co je od te doby vsude.

Doufam ze v remake Far Cry 2 - Bloody Dragon mu misto malarie daji do hlavy chip a bude mit utoky kazdych 30-40 minut :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SEJDA: Oni jsou jejich open world hry vsechny stejne mechanicky. Uz je to running joke. Co je ale vtipne je ze nikdo jim nedokaze technicky konkurovat. Doufali jsme ze CP2077 bude neco jako Middle-earth a prinese novou krev do opravdu podivneho dortu: story-based open-world RPG :D

VIRIK
    VIRIK --- ---
    Jsem tu vždycky zapoměl napsat, že jak si lidé stěžovali že se jim hra furt přepíná do eng, tak já mám na PC verzi na Epic a tam všechno nastavení zůstávalo naprosto v pořádku, včetně češtiny.

Ale asi tento můj poznatek již není aktuální :)
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    SEJDA: Spíš Far Cry 2
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    GANDHI: ? To je taky ze Cyberpunk, vzpomenes si na jeho jmeno?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    BEEBLEBROX: narazis tim na nejaky Assasins's Creed?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SEJDA: v tyhle kategorii je stejne imho neprekonanej quest o mnozeni half ogru z Arcanum:p
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    RATTKIN: Zrovna začátek “vylez na nejvyšší bod v okolí a zmáčkni tlačítko” mi přijde jako dobrej šťouch do Ubisoftu
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    jako fakt začátek cyberpunku je odfláknutý, první quest typu dojdi na anténu a zmáčkni tlačítko, pak skriptovaná projížďka a pak video s jackiem.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SEJDA: to není všechno, ještě bude něco menšího...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam