• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    ZAK: Kdyz mas internet jako ja (postovni holub nosi diskety s packetama) tak se to hodi :). A nejenom behem stahovani, ale i kdyz mas pozastaveny uz zapocaty stahovani. Vzdycky muzes odinstalovat a nainstalovat rucne.
    ZAK
    ZAK --- ---
    TRILOBYTE: no to je sice hezky, ale proc bych chtel hrat starou verzi (na kterou jsem uz mesic nesahnul) behem toho co se mi stahuje nova verze? a jelikoz hraju na notebooku s 512GB M.2 diskem, tak je pro me 60GB zbytecnyho volnyho mista ponekud luxus, bezne mivam volnych mene nez 50GB....
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    NEVILL: opravili :) prodej je za 4000, ale nákup je za 9090 :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GANDHI: OK, tak to je něco trochu jiného... :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NEVILL: obavam se, ze kdyz lidi mluvi o variabilite questu o Deus Ex, tak maj na mysli ten uplne prvni:p
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    FIONOR: Ten poslední Deus Ex jsem shodou okolností prošel opravdu důkladně a objevil tam snad skoro všechno co se dalo, ale on taky nebyl rozlohou tak velký jako Cyberpunk...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    to přece takhle vůbec nefunguje :D
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    FIONOR: deus ex znáš? tam se dobře větví questy
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOM_HOST: {prad tech cca 109 GB

MEDAN
    MEDAN --- ---
    wow čeština už zůstává nastavená i po vypnutí hry! :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    A hele, v obchodech se zbraněmi mají víc než po padesáti kusech crafting parts a jsou levnější než byly! :-)
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    ZAK: Zase diky tomu muzes hrat i kdyz uz se ti zacal tahat update a nestane se ti, ze by failnul protoze se nevejde poslednich sto mega.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Docela hezká narážka na Smrtonosnou past... :-)

ZAK
    ZAK --- ---
    TOM_HOST: na PC zustala stale skoro puvodni velikost cca 60GB, ten patch nahrazuje spousty souboru jejich novejsima a jen o par desitek MB vetsima verzema, podle steamdb dokonce jeden soubor zmensily o 600MB:

Modified file – archive/pc/content/basegame_4_appearance.archive (-601.23 MiB)

Ale steam to stahuje tak, ze si udelal novej folder, do kteryho si nakopiroval vsechny nezmeneny soubory ze stavajici verze a zbytek mista si alokoval a taha to do nej, takze docasne 60GB mista na disku fuc, i kdyz taha jen 29GB, to je ale debilne vymysleny.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    TOM_HOST: předpokládám že to spíše přepisuje stávající soubory . Akorát když ten soubor má 5gb tak se musí stáhnout znovu. Takže je vidět že sahali snad do každého souboru. :-D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TRAGED: Tyvole kolik to bude mit uz dohromady??
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMG! PS:

NEVILL
    NEVILL --- ---
    ZAK: Jo, taky to teď stahuju...teda takhle velkej update u hry snad nepamatuju... :-)
    ZAK
    ZAK --- ---
    Uz to sosam, na steamu to ma 28,8GB
    NEVILL: jsem cekal fix do tejdne, tak jsem na dvou postavach za vodou :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    (ale souhlasim s tim ze delat linearni questy je vyrazne, vyrazne jednodussi, a spouste lidem je to jedno, ale ne z toho duvodu, ze by si googlili optimalni pruchod, ale jsou zvykli, ze se to tak dnes proste dela, takze to nejak naklikaj a jdou dal a o tom ze je tam nejake alternativni reseni se vlastne ani nikdy nedozvi, takze je to vyhozena developerska prace)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam