• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    nomad tam ma dokonce pidiquestik, ale jinak jsou rozdily minimalni a dopad vesmes zadnej. Akorat teda ty corpo dialogovy moznosti tomu davaj obcas hezkej konspiracni smrnc:)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Jo, jinej začátek a prolog, jinak sem tam je tam v dialogu možnost pro ten class, např. Corpo má vždycky odpovědi na corpo věci, Streetkid je zase "street smart" a tak. Nomad jsem zatím nehrál, tak nevím...
    TOFI
    TOFI --- ---
    GOLDEN_TEACHER: no ma to hlavne jiny zacatek prolog, dal uvidim
    GOLDEN_TEACHER
    GOLDEN_TEACHER --- ---
    TOFI: Jak velky jsou rozdily mezi “profesema”? Je to jenom v tech moznostech dialogu?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIONOR: jestli je ti znova šest, nemám tě rád :) a nebudu, dokud mi neřekneš, jak jsi to udělal!!! :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    FIONOR: Pičovina
    TOFI
    TOFI --- ---
    ZAK: jj je to mozny taky si myslim, uvidime treba to za novou postavu klapne ;-)
    ZAK
    ZAK --- ---
    TOFI: ja si myslim, ze vetsina tech oprav bude funkcnich pouze pokud jsi danej quest jeste nezacal. Jako ze kdyz uz to mas ty bugnuty ve svy ulozeny pozici, tak to ten patch uz zpetne neopravi.
    TOFI
    TOFI --- ---
    TRAGED: kazdopadne jsem to dnes rozehral za novou postavu tak to tentokrat treba neminu :-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    TRAGED: ok diky, v takovem pripade bych cekal ze to budu mit mezi tema failnutyma a ne porad aktivni
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOFI: Ja s tim problem nemel, jen ho nesmis ani jednou ingnorovat, kdyz jdes kolem. Cili to IMHO neni bug, ale feature.

Proste missnes moment, kdy ho odvzezou na opravu, takze mas holt smulu
    TOFI
    TOFI --- ---
    tak patch el 1.2 fixnout Vending machine job, ale teda mne i spousta lidem tady to stale nejde dohrat, nevite co s tim?
    Quest Breaking Bug: Brendan The Vending Machine | Page 6 | Forums - CD PROJEKT RED
    https://forums.cdprojektred.com/...ds/quest-breaking-bug-brendan-the-vending-machine.11049635/page-6
    ZAK
    ZAK --- ---
    TRILOBYTE: jako jo, chapu to. Ale mohlo by to dat aspon na vyber, co se mi hodi lepe. Odinstalovat a znovu stahnout celou hru znamena tahat 60GB vs. tahat jenom 30GB patch, ale potrebovat docasne na 60GB hru celych 120GB mista. No nic, stazeny to uz mam, tak ted jeste najit cas na vyzkouseni....
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    no jo, to my poctivi podomni prodejci brokovnic.... :p
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VIRIK: a sakra, ještě že jsem se na tom napakoval před updatem... :-))
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: nikdy jsem nedělal, takže nevím :(
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Add rezervovani misto - to je vec GOG. Nejsou pripraveni na tyto AAA hry a daily patche. Cyberpunk je pouze prvni hra co spousta lidi vidi. Chovani je i na GOG Galaxy a hrat pri tom bohuzel nemuzes a delaji to i offline installery.

Je to stejny bullshit jako Rockstarr a GTA V. Jenom doufam ze nemusime cekat na hackera, aby to opravili :D
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    ZAK: Kdyz mas internet jako ja (postovni holub nosi diskety s packetama) tak se to hodi :). A nejenom behem stahovani, ale i kdyz mas pozastaveny uz zapocaty stahovani. Vzdycky muzes odinstalovat a nainstalovat rucne.
    VIRIK: a duplikovani?
    ZAK
    ZAK --- ---
    TRILOBYTE: no to je sice hezky, ale proc bych chtel hrat starou verzi (na kterou jsem uz mesic nesahnul) behem toho co se mi stahuje nova verze? a jelikoz hraju na notebooku s 512GB M.2 diskem, tak je pro me 60GB zbytecnyho volnyho mista ponekud luxus, bezne mivam volnych mene nez 50GB....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam