• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TRAGED: proč je v nadpisu "good news for PS4 Pro" a ty píšeš že to na "PS4 Pro úplně doprasili"..?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TRAGED: Jsem to nezapinal ... zkus konkretneji pls
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    tl;dr; CDPR to na PS4Pro uplne doprasil. A to tak, ze i ja uz uvazuju, ze jim to hodim na hlavu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA:

Cyberpunk 2077 Patch 1.2 Analysis: Good News For PS4 Pro... But What About Other Consoles?
    https://www.youtube.com/watch?v=tVPjbLRdOCY
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak nějaké postřehy z patche 1.2 a změn v grafice?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    NEVILL: nomad: když kdokoli řekne slovo "rodina" v libovolném kontextu, tak V řekne že je nomad
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEKI1: "Jediné, z čeho mohou plynout mírné obavy, je snaha o unifikaci technologií ze Zaklínače a Cyberpunku v rámci REDenginu" co by se asi tak mohlo pokazit vic, nez ze na tebe ve Witcherovy vyskoci "zimplantovany" bazilisek co zdedil objekt z cyberpsychouse? :-]
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SEKI1: jako mezi Streetkid a Corpo to bude tak půl hodiny rozdíl, čekal bych že Nomad tam bude mít něco delšího než se jako dostane do města, ale sám jsem to ještě nezkoušel...
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GANDHI: idealni reseni pak nejsi nasranej co tam vsechno neni :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SEKI1: ja uz jsem tak nejak vsechno, co slibovali, zapomnel:p
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    CD Projekt ruší AAA multiplayerovou kyberpunkovou hru » Vortex
    https://www.vortex.cz/cd-projekt-rusi-aaa-multiplayerovou-kyberpunkovou-hru/
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GANDHI: A nerikali nekde ze ten uvod ma 4h gameplaye pro kazdou postavu zvlast ? Sice jsem nehral ostatni ale tam je tak 30minut nez se dostanes do stejneho bodu ne ?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    nomad tam ma dokonce pidiquestik, ale jinak jsou rozdily minimalni a dopad vesmes zadnej. Akorat teda ty corpo dialogovy moznosti tomu davaj obcas hezkej konspiracni smrnc:)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Jo, jinej začátek a prolog, jinak sem tam je tam v dialogu možnost pro ten class, např. Corpo má vždycky odpovědi na corpo věci, Streetkid je zase "street smart" a tak. Nomad jsem zatím nehrál, tak nevím...
    TOFI
    TOFI --- ---
    GOLDEN_TEACHER: no ma to hlavne jiny zacatek prolog, dal uvidim
    GOLDEN_TEACHER
    GOLDEN_TEACHER --- ---
    TOFI: Jak velky jsou rozdily mezi “profesema”? Je to jenom v tech moznostech dialogu?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIONOR: jestli je ti znova šest, nemám tě rád :) a nebudu, dokud mi neřekneš, jak jsi to udělal!!! :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    FIONOR: Pičovina
    TOFI
    TOFI --- ---
    ZAK: jj je to mozny taky si myslim, uvidime treba to za novou postavu klapne ;-)
    ZAK
    ZAK --- ---
    TOFI: ja si myslim, ze vetsina tech oprav bude funkcnich pouze pokud jsi danej quest jeste nezacal. Jako ze kdyz uz to mas ty bugnuty ve svy ulozeny pozici, tak to ten patch uz zpetne neopravi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam