• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ANTICLOVEK: nijak vyrazne imho. To ho daleko vic natahne prolejzani kdejakyho koutu a zlouseni co vsechno jde a kam se da vsude dostat:p Ta hra je plna skrytejch easter eggu a lootu
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    GANDHI: no to mi došlo ale asi to zkrátí playtime:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ANTICLOVEK: preskakovanim jizd se zadnej sidequesr skipnout neda
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    ...přeskakoval jízdy
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    SEJDA: no to jsem si samozřejmě všimnul:) skončil jsem na levelu asi eeee... 40 a street jsem měl na 50 už před asi půlkou hry, což mě taky docela překvapilo.. hledal jsem si na mapě jednotlivý side Q ... jako určitě jsem nějaký přešel/vynechal někde... ale jsem docela přesvědčenej, že docela velkou většinu jsem prošel

je teda pravda že často jsem přeskakoval
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ANTICLOVEK: ja v tom mam pres sto a jeste mi chybi jeden konec a plno ukolu
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ANTICLOVEK: zevloval jsi malo, vedleji questy se ti objevuji na mape s tim, jak roste tvoje uroven, a taky co jsi uz ve hre udelal. Neni to tak, ze bys na zacatku videl vsechny vedlejsi ukoly.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    tak jsem to konečně dohrál :) překvapilo mě ale, jak to vlastně bylo krátký. udělal jsem fakt hroooomadu gigů, snad všechny vedlejší Q s výjimkou nějakýho finále boxování, sem tam jsem jen tak zevloval (teda... prozkoumával mapu) a bylo za cca 45 hodin dohráno? to je trošku málo... jinak bugů jsem tam měl furt hromadu, ale nic game breaking. divný spawny, divně vypadající animace někdy, T pose, levitující postavy a tak... jen jednou mě zabil pád z metrový zídky, kde se V na hraně tak divně na vteřinu seknul:)... ale ta délka fakt nic moc (hlavně když jsem byl zmlsanej z Witchera 3)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Mně se stáhl patch, ale launcher neustále padal. Při ověřování bylo zjištěno, že chybí tři soubory o celkové velikosti 45GB.

A tohle se mi stalo zhruba 3x.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ANTICLOVEK:
    TOFI: hm tak to vypada na stejnej fuckup jako jsem psal ze se mi del na gogu, tak uvidime jestli 1.23 uz se podari na prvni dobrou :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    TOFI: to u mě vyhodnotila a provedla hra/Steam nějak automaticky :) poslední patch se mi stáhl celý, pak se updatoval a seklo se to na 99%. pařil jsem mezitim něco jinýho a když jsem se po pár hodinách podíval tak furt 99%. nechal jsem to bejt a další den když zapnu Steam se celá ta hra smázla a začala stahovat sama znova :)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    JULIAN: nejlepsi je, ze tomu rikaj Red 2.0 .. kde ja jsem tohle uz jenom slysel *wink* *wink* ;D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TOFI: "provedli ve struktuře firmy plno změn. Doufají, že se dostatečně poučili ze všech událostí, co nastaly" - deja vu? netvrdili tohle stejne po dokonceni witchera 3? a witchera 2?
    TOFI
    TOFI --- ---
    Hlavní designér Cyberpunk 2077 se při ohlédnutí málem rozbrečel • Eurogamer.cz
    https://www.eurogamer.cz/articles/2021-04-27-hlavni-designer-ukol-v-cyberpunk-2077-se-malem-rozbreel
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Hmm nemyslim si ze bude stabilni podpora eGPU na ARMu. Limitaci pro eGPU jsme ocekavali davno pred ohlasenim Air a Apple neprekvapil.

XSS ftw :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAGED: vem si air, vyjde to levnejs a stejne je ten vetrak v MBP k nicemu (mam ho)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: V listopadu? To se obavam, ze uz budu prukopnikem s ARM McBPro...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TOFI: s dualbootem a eGPU jo :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    btw muj problem s crashi na 1.22 jsem uz vyresil, nakonec pomohlo kompletni smazani cele hry ze steamu a nove kompletni stazeni, ocividne se u me nejak dojebal proces updatu z 1.21 na 1.22
    kazdopadne jsem rad ze uz mi to zase jede a zatim to nespadlo :-) jupi
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TOFI: proč? Vždyť má PS5 i XSX. Ten si ho honí dvakrát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam