• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    Nevim, neresim, davam to jako vtipnou zajimavost :-) Nekde sem videl, ze je ve hre mozno mit snad az sest romanku :-)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MELDA: A nebude to tím, že romantických možností ve hře moc není, hrají ji nejvíc chlapi a Panam je výhradně na kluky?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    vzhledem k poctu moznosti to neni zas az tak presvedcivy vitezstvi:p
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nojo, tyhle Pocahontas... :-]
    MELDA
    MELDA --- ---
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MCKIDNEY: "porad se to neda zrat, ale aspon bude mensi fronta."
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak to dopadne, kdyz nekdo posle zpravu ze se zlepsi skolni jidelna.
    Pro ty co tam chodi dobra zprava, ti co tam nechodi se citi pohorsene :D
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ROBIN_SNNS: 50ti procentni penalizaci RT oproti nvidii drivery nezachrani, ale je fakt ze to aspon funguje
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    ZAK: Historická zkušenost říká, že s novějšími ovladači jde výkon AMD karet nahoru. V tomhle směru to vydím s RT výkonem optimisticky a CP77 není na AMD zrovna optimalizovaný. Krom toho tyhle opravují nepříjemný problém v cp77 takže proč si je nestáhnout, že?
    ZAK
    ZAK --- ---
    ROBIN_SNNS: a co je dobryho na CP77 vs RT na AMD? nebo vlastne cemkoliv s RT na AMD? ovladace to fakt nezachranej...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    ANTICLOVEK: dej si este HC konec, to mozna zjistis ze budes muset i trochu vylevlovat)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    JAFROST: no já vám všem věřím, asi jsem něco dělal špatně nebo nevím :D ale i tak jsem si celou tu jízdu ušil, né že né
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ANTICLOVEK: ja tam ma tak 100 hodin uz a teprve ted jsem dodelal jednu pribehovou vetev. Jeste jsem ani nebyl v Pacifice a ma pocit, ze gigy a vedlejsi questy vubec neubejvaj :D
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    ANTICLOVEK: Ten loot ti pomůže zvednout crafting skill. Ale je fakt, že aby se tenhle skill zvedl, je potřeba fakt dost grindu.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    toho lootu bylo na můj vkus fakt až moc:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ANTICLOVEK: nijak vyrazne imho. To ho daleko vic natahne prolejzani kdejakyho koutu a zlouseni co vsechno jde a kam se da vsude dostat:p Ta hra je plna skrytejch easter eggu a lootu
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    GANDHI: no to mi došlo ale asi to zkrátí playtime:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ANTICLOVEK: preskakovanim jizd se zadnej sidequesr skipnout neda
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    ...přeskakoval jízdy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam