• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    BURKHAR: Jojo arma to ma zmaknute...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MELDA: U Army je vtipné, že všechny vehikly jsou ve skutečnosti vznášedla, kterým se točí kola. ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BURKHAR: Ja to videl snad u vsech her, kde byly auta :-) Teda krom GT :-)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    GANDHI: Ještě jsem to nehrál a ani se zatím nechystám. Mám spoustu jiné práce na několika jiných hrách. Ale stačilo mi, co jsem viděl na YT a Twitchi. Bylo to velmi podobné, jako Mr. Bean humor v tom GIFu. Moc dobře vím, co tyhle věci způsobuje, v oboru už jsem dost dlouho. Něco se spawnuje na špatném místě a fyzika to pak vystřelí. I ve staré Mafii se to občas dělo, v Armě též, i v některých dílech GTA. Řeší se to většinou tak, že když se auto spawnuje, nechá se dopadnout z malé výšky, aby si s tím kolizní systém a fyzika (je-li jaká) poradila.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BURKHAR: tak to ti asi delal kolize ten samej clovek, co je delal tomu mini v gifu:p
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: *co jsem
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    GANDHI: Já narážím na to, či jsem v CP viděl dít se doopravdy. A moc rozdílné to nebylo.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: umírá v ošklivých bolestech, víš to? :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KID_MCHUTT: to sice ano, ale jak uz tomu u humoru byva, nechybi tomu nadsazka:p A vynaset soudy o tvurcich CP na zaklade nejakeho obrazku, z ktereho je jasne patrne, ze objekt ktery se chova divne rozhodne neni soucasti orig. hry, je ponekud podivne:p
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: je to sice fake, ale založený na reálných událostech!
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BURKHAR: Tohle je hrozny. Myslel jsem, ze v roce 2021 uz lidi od fochu dokazou rozeznat fake:p
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    VIRIK: Tohle je hrozný. Myslel jsem, že v roce 2021 už umí programátoři a level designeři pochopit systém kolizí. Ale ne...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    FIONOR: Tak od Dextra ji rave mam a nic.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    jj davaji se tam ty legendary, a musis ji vlozit do trezoru a ne ji mit v invetnari, pokud tam das tu spravnou tak se tam zobrazi. Treba ta od Panam, Takze jestli ji chces pouzivat musis vycraftit jeste jednu :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Mám pocit až když je zupgradovaná na legendary. Zahrabej tu v historii, už se to tu řešilo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: A jak?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Ano. ;-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Mam dotaz k CP2077 - nikdy se mne nepodarilo v tom mem byte vevzbrojnici umistit ty zbrane do tech futralu na zdi. Predpokladam, ze se tam daji dat, umistit jen ty ikonicke nebo jak to je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam