• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    P_T
    P_T --- ---
    PSYCHO: To je ten nejvetsi problem v kostce. Melo to potencial na jednu z hlavnich pribehovejch linii, ale pak jako by si nekdo vzpomnel, ze je to jen vedlejsak a zarizl to. Vpodstate to vysumi do ztracena a nijak se to dal nerozviji. Stejne jako "uspesna" romance s Judy, kterou jsem pak uz do konce hry nevidel.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    PSYCHO: To nejsi jediný
    *** Spekulace možná spoiler***
    Moc si nepamatuju ale šlo o ovládaní mysli politiku.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MELDA: Ja vim, ale uz vlastne nevim o co tam slo :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    PSYCHO: Podle toho, jak na onci odpovis :-)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    BOBISKO: Ja treba vim, ze Peralez questy mne bavily, ale za boha si nepamatuju jak skoncej :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    CP2077 ve sleve na PS storu, kdo jeste neporidil.
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    TENENTE: Už je to venku dost dlouho, tak snad nebude vadit spoiler. Jaké byly u Peralezů možné konce?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TENENTE: Peralezové byly supr, a ještě Taxíky delamein byly vtipný
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    PSYCHO: Judy, tenhle quest se mi hodně líbil. a pak vyšetřování toho odposlechu u Peralezů
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Jeste ten s potapenim s tou holkou, ale za boha si nevzpomenu na jmeno.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    FORTRESS: twl ten byl vlastne dost dobrej, i tak mi vypadl.
    MELDA
    MELDA --- ---
    FORTRESS: Ten je dobry psycho..sem mel husinu ferovou.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mně se nejvíc líbil quest s hledáním "synovce" Rivera. Takovejch by mohlo bejt víc.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Za kladivo z houby!
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    GANDHI: Jo ty DLC do W3 byly mocný všechny. Z CP si tez vybavuju spíš vedlejšaky, řežba v nočním klubu byla super, a tu když jsem šel po té dceři(už nevím koho) byly ty alegoricky vozy, mělo to super feeling. Na Ladies of the Woods a potracence to nemělo ani zdaleka ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ELECTRICKOTA: presne - je tam par questu, ktery si vybavim (povetsinou questy spjaty se sidekickama) a ktery jsou z tech vydarenejsich, ale v zasade nic s nejakym vyraznejsim moralnim dilematem, nebo vubec jakymkoli vyraznejsim dilematem tam imo neni (krom zaverecnyho questu)

osobne me nejvic emocne zasahla nascriptovana smrt Jackieho, ktery se proste nedalo vyhnout:p Ale proste kdyz to clovek srovna s krvavym baronem nebo srdcem z kamene, tak furt W3 vitezi
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TOFI: Když se nad tím zamyslím tak se mi asi vybavuje po téměř roce jen jedna mise, a ani tu si úplně dobře nepamatuju. Oproti W3 hold ty mise nejsou tak zapamatování hodné.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ELECTRICKOTA: velice dobře. Na Series X až překvapivě hezky a plynule, a na Xbox One X v pohodě hratelné a graficky velice pěkné. Verze pro X byla celou dobu asi jediná, která měla nejméně problémů a současně vypadala velice dobře.
    P_T
    P_T --- ---
    ELECTRICKOTA: DKDC ¯\_(ツ)_/¯
    TOFI
    TOFI --- ---
    Autor Cyberpunku se ptá hráčů, které questy se jim líbily » Vortex
    https://www.vortex.cz/autor-cyberpunku-se-pta-hracu-ktere-questy-se-jim-libily/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam