• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    P_T: btw jak to vubec vypada na Xbox X?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    GANDHI: abysis to pripomnel, a pak rychle jeste odsvistel Control s AW datadiskem, nez vyjde AW 2
    You have been warned.
    P_T
    P_T --- ---
    RATTKIN: breceni, ze na oldgen konzolich to je napicu za 3...2...1...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    RATTKIN: taky mi to tak prislo - i kdyz se mi zda, ale to uz si jen treba nepamatuju, ze tahle verze ma mnohem lepsi reflexe za deste a prislo mi, ze i ten provoz pusobi trochu plynuleji
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GANDHI: takhle to zhruba (+- youtube komprese) vypadalo i v den vydání
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    GANDHI: kulervoucí ne, ale podruhý se mi to hraje ještě líp, než poprvý a vlastně už se těším i na třetí průchod, kdy už snad bude i nějaké dlc
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ale k cemu je, ze to ted takhle vypada, kdyz to ma hromada lidi stejne uz davno dohrany a hra samotna zadnej kulervouci duvod hrat to znovu nenabizi:p
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MELDA: takhle to fakt vypadá. Já teda mám jen 3080 tak mám DLSS performance preset, ale dobrý.
    TOFI
    TOFI --- ---
    MELDA: tak ono je to spis pro high end PC nez z Pska totiz
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOFI: Hele, zakovych kulervoucicj videi sem pred vydanim CP2077 videl nespocet. A pak prisel ten den..a vse bylo jinak :-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Cyberpunk 2077 verze 1.31 ukazuje ray tracing bez omezení a DLSS 2.2 | Svět hardware
    https://www.svethardware.cz/cyberpunk-2077-verze-1-31-ukazuje-ray-tracing-bez-omezeni-a-dlss-2-2/56010
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Když to hardware nedává, musí ubrat. Co je na tom nepochopitelného? Když se to nevejde do paměti, tak musí zmenšit rozlišení, nebo zmenšit počet textur(zavést pop-in)
    Nebo zbourat ty paneláky...
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: No nevim jestli se mam desit, protoze zatim pokazde, kdyz tohle stalo v nejakem fixu, tak to zpusobilo jen to, ze vse vic a vic orezali.

Nejlepsi patch je vlastne svym zpusobem hned ten prvni, pak uz to slo pekne do prdele.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA:
    Console-specific

[PlayStation] GPU memory optimization.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A co zase fixujou?
    VACA
    VACA --- ---
    VACA
    VACA --- ---
    PSYCHO: A tak mozna sem si to trochu zakriknul, ted nejak zasekavala doprava vez duvodu, asi starej znamej bug.
    Obcas ale v pomeru k mnozstvi velmi vyjmecne, mi nejde sebrat nakej drobnej loot..
    Jinak snad v ok, klepu na stul..
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    VACA: Ja to dohral bez jakyhokoli patche a jediny co sem potkal byl obcas nejakej nevygenerovanej sloup do kteryho sem to napral :D
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: *za me jsou tohle takovy prvni dva bugy co cloveka nastvou a trochu znechuti..
    Jinak za sebe musim rict ze obcas nakej drobnej spis kosmetickej bug, ze se vznasi cigareta mimo ruku, nebo sem videl jednoho tipka v sede levitovat nad zemi, ale do ted me tam nepotkalo nic uplne hroznyho. Poprve jsem to teda pustil az s tim poslednim patchem..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam