• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    PENTAFEKTEK: Tady neco z jejich planu.... a pak uz trochu poupravene plany..

PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    každopádně rychlej google... první řádek

Does cyberpunk have paid DLC?
    Cyberpunk 2077 gets DLCs.

-There should be at least as many DLCs as for The Witcher 3. - Some content will be free, some will cost money.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MELDA: možná je chyba na mojí straně, a dost pravděpodobně může být :) .. nemam teď čas googlit a pročítat články... ale já celou dobu nějak žiju v tom že mělo být několik DLC zdarma, což budou tyhle blbosti a pak snad 3 velké placené DLC příběhové

souhlas že DLC v kterym přidaj pár bundiček taky neberu jako DLC....ale DLC to zkrátka je a můžem si frfňat jak chcem
    MELDA
    MELDA --- ---
    PENTAFEKTEK: Tak o DLCckach od zacatku CDP mluvi, ze budou zdarma a nebudou placena. Na druhou stranu pokud ty jejich DLC znamenaji, ze to tam prida 5 novejch bundicek, 4 nove zbrane, moznost si menit vzhled apartmanu a ja nevim co jeste za hlouposti, ale nikterak to nerozsiri mapu, hru, mise atd, tak to pro mne nejsou proste plnohodnotna DLC, jaka celou dobu avizuji.

Tady pisi o pridani nejakeho herniho obsahu a tak to, ze se rozsiri "zpristupni" oblast v Pacifice. + pribudou dalsi 2 gangy.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MELDA: s tím jsem v pohodě, protože to chci po next-gen upgradu hrát znovu tak bych byl rád kdyby spolu s tím přišel NewGame+
    naopak vůbec se mi nelíbí že by vypustili jedno placené DLC a podle jeho úspěchu se rozhodli jestli budou nebo nebudou další..vzhledem k tomu že ta hra už asi bude dostávat bídu pořád by to nebylo moudrý rozhodnutí...

tak nějak doufám že už mají ty DLC připravený a jen se čeká
    MELDA
    MELDA --- ---
    Abych jen nesejckoval, tak ty DLCcka teda vypada, ze narvou do toho posledniho patche, ale pod tim co je DLC si asi kazdy predstavime tak trochu neco jineho....

MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: Tohle nepopiram. Ja sem se do toho taky oprel a takovych 120+ hodin v tom mam. Jen sem to nedohral, protoze od jisteho okamziku, s kaudym novym patchem hra vzala tak trochu za sve. Takze az vyjde ps5 update, tak to snad znovu rozehraju a dotahnu do konce.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: to se nevylučuje...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MELDA: Ale ja za sebe musim rict ze ac s tebou souhlasim tak jsem si tu hru uzil jako za posledni dobu maloco … byt to dotazene k dokonalosti tak asi prijdu o praci … fakt me to vzalo a to je to rok co jsem to zacal hrat :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Me to spis hodne mrzi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: A to te od firmy z V4 nejak moc prekvapuje? Me to naprosto zapada mezi kulturu ostatnich IT firem s vysokym managementem z postkomunistickych zemi. Mlzit, lhat a ono uz to nejak dopadne.
    MELDA
    MELDA --- ---
    No, tak jelikoz tu mame rok 2022, tak mohu s klidnym svedomim rict, ze CD Project Red a CP2077 velke zklamani. Nejde ani tak o hru, ta se s vetsim nebo mensim sebezaprenim dala hrat a nebyla vubec spatna, ale co bylo velmi spatne, tak absolutne neodborne zasahy do hry, grafiky vykonu atd a k tomu naprosto amaterske chovani cele firmy vuci hracske komunite a novinarum. Ze slibenych DLC jdme nevideli ani prd, PS5 upgrade nic a do ted ms hra na konzolich dost velke rezervy. Takze rozhodne pro priste, takhle prosim ne a na pristi htu od CDP si dam hodne velky pozor.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIONOR: no, doufejme... Já furt čekám na ten next-gen, zbytek je hezký, ale ještě to není úplně důvod se k tomu vrátit.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mám to rozehraný za Nomada přesně po roce. Optimalizace asi proběhla, protože i s RTX to jede na podobné sestavě o dost líp, ale herních bugů a pádů hry mám o dost víc než ve verzi 1.0
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOFI: Ale za jakou cenu...
    TOFI
    TOFI --- ---
    Cyberpunku 2077 se podařilo na Steamu dostat na přední příčky prodejnosti – Doupě.cz
    https://m.doupe.zive.cz/clanek/cyberpunku-2077-se-podarilo-na-steamu-dostat-na-predni-pricky-prodejnosti
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    FIONOR: Tam jsou nejaky gangy? (Mam to dohrany) 🤣🤣🤷‍♂️
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Dostal jem cyberpunk nečekaně od ježíška a zatim baví a ani nepozoruju nějaký problémy (PS4pro). Jen mi přijde, že se v tý hře zatím trochu ztrácím, ani ne tak v úkolech, to si nějak managovat zvládámm po zkušenostech s witcherem, i když se mi ještě trochu plete kdo je kdo, ale spíš mi přijde, že je tam hrozně moc těch perků... Máte nějakej tip do čeho ty bodíky cpát... Já zatím dávám tak od každýho kousek u věcí, co mi přijdou, že se hodí, ale je mi jasný, že by bylo asi lepší nějakej skill rozvinout pořádně klidně na úkor ostatních...
    TOFI
    TOFI --- ---
    Režisér hry Cyberpunk 2077 vysvětlil, proč v ní nejsou honičky s policií - novinka na konzolista.cz
    https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=reziser-hry-cyberpunk-2077-vysvetlil-proc-v-ni-nejsou-honicky-s-policii-fn83
    MELDA
    MELDA --- ---
    TENENTE: O tom se nam na PSku muze jen a jen zdat :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam