• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    TENENTE: O tom se nam na PSku muze jen a jen zdat :-)
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    V Cyberpunku už vďaka komunite premáva aj metro [CzechGamer]
    https://www.czechgamer.com/37824/v-cyberpunku-uz-vdaka-komunite-premava-aj-metro.html
    TOFI
    TOFI --- ---
    Keanu Reeves nikdy nehrál Cyberpunk, jak vývojáři tvrdili » Vortex
    https://www.vortex.cz/keanu-reeves-nikdy-nehral-cyberpunk-jak-vyvojari-tvrdili/
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    MELDA: Ne na XSX loni po vydání... Pár bugů, ale prostě BOŽÍ!!! Vše co se dalo zkousnout...

Jasně, co si budeme, vydali to předčasně.

Ale tolik úžasných momentů a dozvuků co jsem u toho měl. Nekonkurenceschopné.

Mám tu hru fakt hodně rád. Asi jak Mass Effect, nebo KOTOR.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TENENTE: Tak pokud si to hral na PC...

Ja jsem to samozrejme taky hral a byl sem ze zacatku zklaman a to hodne, pak okamzite natsen (potom co vydali prvni patch), abych pak byl vic a vic opet zklaman, kdy vydavali dalsi a dalsi patche a opet snizovali kvalitu grafiky atd.. Je to opravdu velka skoda, ze to takhle posrali, ta pachut z toho zklamani tam zustane. Ani sem tu hru nedohral, tema zmenama a tak proste najednou ve mne zmizela jakakoliv chut. Pockam, az to poradne odladej, opatchujou, udelaji PS5 patch, vydaji DLCcka...pak to sfouknu cele znovu.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    náhodou, mně třeba v roce 2021 vyšly tři úžasné FPS hry a vechny nesmírně odlišné.

necromunda - Hired gun

Far Cry 6

HALO i.

Vechno je to úžasný, navíc do FC6 včera přibyl i Machette :D //a jede to stejně jako postavy slavnejch herců u CP)

A celou dobu vlastně přemýšlím, kam zařadit ten CP 2077. Je to špatná hra? To rozhodně ne, na to jsem v tom strávil a ještě strávím stovky hodin.
    Je to debilně vydaná hra, kde zjevně ve vední firmy musí bejt slušnej binec? - to určitě ano.

Ale furt nevím jak to ohodnotit.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    MELDA: Ale pořád je to nejlepší hra co jsem na přelomu roku 2020/2021 hrál 🙂
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak si tak rikam, jestli neni trochu cas na rekapitulovani... :-)

Takze... DLC nikde, PS5 update nikde a to ani nemluvim o tom, ze vlastne uz hnedka na zacatku odvolali avizovany, slibovany online. Optimalizace na PS4 a Xbox je tak nejak poslepovana.

Suma sumarum bych rekl, ze celkem trapas. :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: to je jen pulka pravdy - zeptej se Vaase jak je to s tim opakovanim a silenstvim:)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Opakovani matka moudrosti !!! To si chlapce pamatuj, mohl si to tu klidne nechat :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BEARDY: to se vždycky nevěřícně ptá CDPR, jestli to tam fakt ještě je nainstalované
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Nemáte tušení, co se to na Steamu stahuje pro CP v rámcí kb? Jednou je to 36kb, pak je to 100Kb...
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Neznat Humble v dnešní době, to je jako nebýt. Tam ty peníze opravdu končí tam kde mají.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Humble RPG Book Bundle: Cyberpunk by R. Talsorian (pay what you want and help charity)
    https://www.humblebundle.com/books/cyberpunk-r-talsorian-books-2021
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BEARDY: Nemyslim si, ze by tam zas az tak moc chybel.

[TRAGED @ GameShots :: screenshoty z her]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: vždycky ne, ex je specifická, ale to bych tu opravdu nerozebíral
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KID_MCHUTT: A kocoviny za tebe ma vzdycky nekdo jinej, to nezapomen dodat. Porad si pamatuju nejaky Zlenice, kde se lilo do nekonecna a kocovinu za tebe mela tvoje, predchozi vecer abstinujici, zena 🤷‍♂️
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROBIN_SNNS: to jsem hrál a chvíli i s dcerou :) to není špatná hra, jenom už je to moc odpočinkové... Navíc u ničeho nevydržím dlouho, výjimky jsou, ale není jich moc...
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    KID_MCHUTT: Pak jsi si zvolil špatnou hru. Pokud chceš odpočinkový zážitek, kde nenajdeš prakticky žádnou chybu tak zkus Stardew Valley ;-) Problém s CP77 to sice nevyřeší, ale relax to bezesporu je.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam