• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Za mne se přiznám, že u CP2077 proběhla naprosto dokonalá ukázka jak funguje hype v té nejryzejší formě, ale to už bylo řečeno tolikrát, že snad jen pro připomenutí. Pro mě osobně první zkušenost takového ražení, sám jsem se do toho nechal vtáhnout, avšak s mírným odstupem, důvodem byl právě ne úplně master race PC, který jsem vlastnil a bylo mi jasné, že se v těch očekáváním musím mírnit. Co mne do dnešních dnů zůstalo ve vzpomínkách, byl postoj recenzentů, kdy bylo jasně vidět, jak si neví rady se vzniklou situací a bylo zajímavé pozorovat, kdy padala hodnocení 9 z 10 a vedle toho leželi zápory o technickém stavu hry, celkově podivné hratelnosti atd. vlastně nikdo tu hru prakticky totálně nestrhal. O co šlo? Za mne posunuli CDPR laťku pojmu hype tak vysoko, že na to nebyla hráčská komunita vůbec připravena a spoustu lidí si nebyla možná schopna přiznat, že jejich modla padla, ale otázkou je zda v tom měla prsty kvalita hry, nebo právě ten přemrštěný hype. CDPR se musí přiznat jedno, vytvořili učebnicový příklad a snad to bude pro ostatní vydavatele poučením, že takhle vyhajpovaný launch je cesta do pekla. (zdravím investory co si mnou ruce nad skvělými kvartály a zakládají z výdělků korporáty)
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MELDA: https://www.cyberpunk.net/en/dlc
    bunda, auto, a novej Honza Stříbrnáruka

a takovejch bude bohužel víc...a pak budou ty placený, teda alespoň v ně pořád doufam
    myslim že sis akorát špatně vyložil o jaký free DLC pujde
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jen bych podotknul, pro ty, kteri si toho nevsimnuli, tak free DLC uz obsahoval patch 1.30 - co bylo obsahem DLC#1 mne neni absolutne znamo.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MELDA: tyhle roadmapy samozřejmě znám..nicméně beru to pořád tak jak jsem psal... ten poupravenej roadmap podle mě znamená že prostě vše ostatní odsunuli sami nevědi na kdy a jako prioritu č.1 se teď zaměřujou na ten next-gen (protože rok a čtvrt po uvedení hry je to fakt už ostuda) a pořádný opravě tý hry..
    nějaký free DLC přijde s tim 1.5 patchem a pak by mohli dát nějakej placenej příběhovej přídavek a ten by mohli dát zadara lidem co si hru koupili hned při vydání třeba :D

nezbývá nic než čekat
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Multiple = 1 :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    PENTAFEKTEK: Tady neco z jejich planu.... a pak uz trochu poupravene plany..

PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    každopádně rychlej google... první řádek

Does cyberpunk have paid DLC?
    Cyberpunk 2077 gets DLCs.

-There should be at least as many DLCs as for The Witcher 3. - Some content will be free, some will cost money.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MELDA: možná je chyba na mojí straně, a dost pravděpodobně může být :) .. nemam teď čas googlit a pročítat články... ale já celou dobu nějak žiju v tom že mělo být několik DLC zdarma, což budou tyhle blbosti a pak snad 3 velké placené DLC příběhové

souhlas že DLC v kterym přidaj pár bundiček taky neberu jako DLC....ale DLC to zkrátka je a můžem si frfňat jak chcem
    MELDA
    MELDA --- ---
    PENTAFEKTEK: Tak o DLCckach od zacatku CDP mluvi, ze budou zdarma a nebudou placena. Na druhou stranu pokud ty jejich DLC znamenaji, ze to tam prida 5 novejch bundicek, 4 nove zbrane, moznost si menit vzhled apartmanu a ja nevim co jeste za hlouposti, ale nikterak to nerozsiri mapu, hru, mise atd, tak to pro mne nejsou proste plnohodnotna DLC, jaka celou dobu avizuji.

Tady pisi o pridani nejakeho herniho obsahu a tak to, ze se rozsiri "zpristupni" oblast v Pacifice. + pribudou dalsi 2 gangy.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MELDA: s tím jsem v pohodě, protože to chci po next-gen upgradu hrát znovu tak bych byl rád kdyby spolu s tím přišel NewGame+
    naopak vůbec se mi nelíbí že by vypustili jedno placené DLC a podle jeho úspěchu se rozhodli jestli budou nebo nebudou další..vzhledem k tomu že ta hra už asi bude dostávat bídu pořád by to nebylo moudrý rozhodnutí...

tak nějak doufám že už mají ty DLC připravený a jen se čeká
    MELDA
    MELDA --- ---
    Abych jen nesejckoval, tak ty DLCcka teda vypada, ze narvou do toho posledniho patche, ale pod tim co je DLC si asi kazdy predstavime tak trochu neco jineho....

MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: Tohle nepopiram. Ja sem se do toho taky oprel a takovych 120+ hodin v tom mam. Jen sem to nedohral, protoze od jisteho okamziku, s kaudym novym patchem hra vzala tak trochu za sve. Takze az vyjde ps5 update, tak to snad znovu rozehraju a dotahnu do konce.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: to se nevylučuje...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MELDA: Ale ja za sebe musim rict ze ac s tebou souhlasim tak jsem si tu hru uzil jako za posledni dobu maloco … byt to dotazene k dokonalosti tak asi prijdu o praci … fakt me to vzalo a to je to rok co jsem to zacal hrat :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Me to spis hodne mrzi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: A to te od firmy z V4 nejak moc prekvapuje? Me to naprosto zapada mezi kulturu ostatnich IT firem s vysokym managementem z postkomunistickych zemi. Mlzit, lhat a ono uz to nejak dopadne.
    MELDA
    MELDA --- ---
    No, tak jelikoz tu mame rok 2022, tak mohu s klidnym svedomim rict, ze CD Project Red a CP2077 velke zklamani. Nejde ani tak o hru, ta se s vetsim nebo mensim sebezaprenim dala hrat a nebyla vubec spatna, ale co bylo velmi spatne, tak absolutne neodborne zasahy do hry, grafiky vykonu atd a k tomu naprosto amaterske chovani cele firmy vuci hracske komunite a novinarum. Ze slibenych DLC jdme nevideli ani prd, PS5 upgrade nic a do ted ms hra na konzolich dost velke rezervy. Takze rozhodne pro priste, takhle prosim ne a na pristi htu od CDP si dam hodne velky pozor.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIONOR: no, doufejme... Já furt čekám na ten next-gen, zbytek je hezký, ale ještě to není úplně důvod se k tomu vrátit.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mám to rozehraný za Nomada přesně po roce. Optimalizace asi proběhla, protože i s RTX to jede na podobné sestavě o dost líp, ale herních bugů a pádů hry mám o dost víc než ve verzi 1.0
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOFI: Ale za jakou cenu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam