• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    GILTAR
    GILTAR --- ---
    SWAMP_ASS: nee, grafika je na zaklade, mozna uz je strasi (1080Ti), tak to muze byt nejaka jeji chyba, ale ani tak se mi to nezda.. Kazdopadne dik za tip.
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    SWAMP_ASS: detto. ale spadne az po par minutach hrania. divne je, ze CP2077 je jedina aplikacia, ktora je nestabilna pri mojom overclocku. furmark(xtreme burn in, post fx 4K), OCCT, 3Dmark (port royal, timespy extreme), moje ratanie v matlabe, ine hry. vsetko stabilne. ked dam hodiny na GPU a VRAM na default tak drzi.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    GILTAR: mě to takhle, jak popisuješ padá s převrtěnou grafikou, zajímavý je, že to při prvním a druhym pokusu spadne a na potřetí už normalne nastartuje a stabilně drží bez problémů
    P_T
    P_T --- ---
    GILTAR: Gog support fungoval vzdy bez problemu. Vytvoris ticket, popises problem, oni ti napisou...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GILTAR: jiný hry ti chodí?
    starší, novější drivery?
    GILTAR
    GILTAR --- ---
    Po roce jsem se k tomu vratil a proste to nemuzu pustit. Mam posledni verzi 1,31 nebo kolik to je a hned po spusteni to padne. Slysim uvidni hudbu, nekdy se i zobrazi loading screen, ale pak crash. Zkusil jsem reinstalovat hru, nove ovladace grafiky nic. Mam to na GOG, poradi nekdo, co s tim, pripadne, zkousel z vas nekdo uz kontaktovat GOG support? Zda se mi to neprustrelny a jediny ceho se dostanu je povidat si s robotem...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MCKIDNEY: jj pouzivaj tam Fersneluv filtr, kterej pri ostrym uhlu uprednostni SSR, ale vzdy je pak nahrazen RT takze jsou jasny i objekty mimo screen space ;)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ELECTRICKOTA: Najit SSR je snadne, ale pozor na to ze CP2077 pouziva SSR I pri zapnutym RT.

Protoze zdroje svetla maji stejnou intenzitu, tak funguje mapping a protoze je to screenshot tak nevidis artefakty z obojiho.

Takze idealni prilezitost lidi.nachytat a naplnit ego nektaru Dusina :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TRAGED: Ani jeden, vsude jen hnusny mazly SSR
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    To bude asi chytak :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RATTKIN: Otazka z 7b, ktery z obrazku obsahuje RT?

RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RT že je gimmick? Dívali jste na světla! (a dát to na ultra ručně)
    DF to krásně analyzuje.
    Cyberpunk 2077 PC: What Does Ray Tracing Deliver... And Is It Worth It?
    https://www.youtube.com/watch?v=6bqA8F6B6NQ
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: No lehce, je o tretinu slabsi, nebo chces-li RX580 je o polovinu silnejsi :-]

RX 580 ma vykon jako Xbox One X
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    no nevim, ale ve své době build Zaklínače na tehdá novej Xbox One X byl úžasnej i orpoti naprosté většině PC.
    MELDA
    MELDA --- ---
    PETRPEDROS: Jo, tak na konzolich to ve 4k nejede ani omylem.
    MELDA
    MELDA --- ---
    PETRPEDROS: To mne musis rict ty, ja bohuzel PC nemam a O Vine a krvi na Ps4Pro vypadal W3 naprosto uzasne.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    A to dokonce na ještě starším kousku co mám v obýváku hraju zaklínače na 4K cca 35fps a vypadá fantasticky oproti konzoli. a HW je Phenom X6, R9 380
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    MELDA: No podívej se jak vypadá zaklínač na PC na Konzoli. Stejná pohádka stejně ořezaná.
    MELDA
    MELDA --- ---
    PETRPEDROS: No a vidis to.. a tady mas dukaz, ze ta hra je optimalizovana pouze pro PC, protoze vice mene PS4Pro ma stejnou konfiguraci (lehce slabsi, kdyz bych byl prisnej) a je to tam vorezany jako prd.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    MELDA: Jedu na FX8370 v OC na 4.6Ghz, RX580 a rozlišení 5760x1200px. Je to 8 let starý počítač a normálně hraju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam