• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    GILTAR: mě to takhle, jak popisuješ padá s převrtěnou grafikou, zajímavý je, že to při prvním a druhym pokusu spadne a na potřetí už normalne nastartuje a stabilně drží bez problémů
    P_T
    P_T --- ---
    GILTAR: Gog support fungoval vzdy bez problemu. Vytvoris ticket, popises problem, oni ti napisou...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GILTAR: jiný hry ti chodí?
    starší, novější drivery?
    GILTAR
    GILTAR --- ---
    Po roce jsem se k tomu vratil a proste to nemuzu pustit. Mam posledni verzi 1,31 nebo kolik to je a hned po spusteni to padne. Slysim uvidni hudbu, nekdy se i zobrazi loading screen, ale pak crash. Zkusil jsem reinstalovat hru, nove ovladace grafiky nic. Mam to na GOG, poradi nekdo, co s tim, pripadne, zkousel z vas nekdo uz kontaktovat GOG support? Zda se mi to neprustrelny a jediny ceho se dostanu je povidat si s robotem...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MCKIDNEY: jj pouzivaj tam Fersneluv filtr, kterej pri ostrym uhlu uprednostni SSR, ale vzdy je pak nahrazen RT takze jsou jasny i objekty mimo screen space ;)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ELECTRICKOTA: Najit SSR je snadne, ale pozor na to ze CP2077 pouziva SSR I pri zapnutym RT.

Protoze zdroje svetla maji stejnou intenzitu, tak funguje mapping a protoze je to screenshot tak nevidis artefakty z obojiho.

Takze idealni prilezitost lidi.nachytat a naplnit ego nektaru Dusina :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TRAGED: Ani jeden, vsude jen hnusny mazly SSR
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    To bude asi chytak :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RATTKIN: Otazka z 7b, ktery z obrazku obsahuje RT?

RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RT že je gimmick? Dívali jste na světla! (a dát to na ultra ručně)
    DF to krásně analyzuje.
    Cyberpunk 2077 PC: What Does Ray Tracing Deliver... And Is It Worth It?
    https://www.youtube.com/watch?v=6bqA8F6B6NQ
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: No lehce, je o tretinu slabsi, nebo chces-li RX580 je o polovinu silnejsi :-]

RX 580 ma vykon jako Xbox One X
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    no nevim, ale ve své době build Zaklínače na tehdá novej Xbox One X byl úžasnej i orpoti naprosté většině PC.
    MELDA
    MELDA --- ---
    PETRPEDROS: Jo, tak na konzolich to ve 4k nejede ani omylem.
    MELDA
    MELDA --- ---
    PETRPEDROS: To mne musis rict ty, ja bohuzel PC nemam a O Vine a krvi na Ps4Pro vypadal W3 naprosto uzasne.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    A to dokonce na ještě starším kousku co mám v obýváku hraju zaklínače na 4K cca 35fps a vypadá fantasticky oproti konzoli. a HW je Phenom X6, R9 380
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    MELDA: No podívej se jak vypadá zaklínač na PC na Konzoli. Stejná pohádka stejně ořezaná.
    MELDA
    MELDA --- ---
    PETRPEDROS: No a vidis to.. a tady mas dukaz, ze ta hra je optimalizovana pouze pro PC, protoze vice mene PS4Pro ma stejnou konfiguraci (lehce slabsi, kdyz bych byl prisnej) a je to tam vorezany jako prd.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    MELDA: Jedu na FX8370 v OC na 4.6Ghz, RX580 a rozlišení 5760x1200px. Je to 8 let starý počítač a normálně hraju.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MELDA: Jasný, ale podstata věci byla v tom že RT je jen gimmick, což fakt není.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ELECTRICKOTA: *facepalm* je cela ta hra, ktera na nicem jinym nez na pocitaci posledni generace s nejnaslapanejsi grafiku nejede a nevypada dobre. Asi takhle bych to spis podal :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    VIRIK: Ah díky, on to provozuje na starým pekáči *facepalm*
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam