• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: No to jo...ono tam toho moc napsnyho neni...ale stejne.... druhej pridanej obsah od moderu... novy mod + 120 novych ukolu...to je celkem slusnej obsah :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: jedno se musí nechat, mezi vší tou reklamou není ten článek rozeznatelný :) velmi CP feel :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jako v jednom se musi nechat...PC moderi jsou neskutecni magori, ale v dobrem !!

Cyberpunk 2077 with great modifications. Survival Mode and 120 new quests
    https://thegamespoof.com/gaming-news/cyberpunk-2077-with-great-modification/
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    BUCKOWSKI: To se postupně změní, to co pak samuraj řeší tři minuty, ty zvládneš za jednu ;))
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    PSYCHO: tak já to mám podobně, sem teda zjišťuji, že se to táhne ;)
    To, co samuraj rozseká za minitu, já z poza rohu řeším 10. Ale baví mě to.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    BUCKOWSKI: ja na zacatku chtel jet broky, ale pak jsem zjistil, ze to nema cenu a sel jsem full stealth a hacking. Dohrat hru a nemuset ani vytahovat zbran, to je moje. (hail to Mirror's edge)
    Este jedno jsem nasel
    4. ledna 2021
    https://youtu.be/R8an5lz8WCc
    Good old times :)
    How to superjump in CyberPunk 2077
    https://youtu.be/uyR4gEtlekk
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    BUCKOWSKI: Co si pamatuju tak ve finále jsem měl jako hlavní zábavu Mantis blades + stealth a nějaký craftění. Ale dost jsem toho sundal z dálky. Relativně neutrální build. Tak jsem většinu situací mohl řešit podle nálady, ale nikdy jsem nebyl úplně OP.
    BUCKOWSKI: ja mam nejradsi sumauraie/assualt rifle. Je s tim nejvetsi zabava a clovek s muze delat prima vylomeniny :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Nechci dávat žádný spoilery, a ta hra mě dost divně baví... Včera mi to crashlo 4x a až po tom 4. pádu jsem to znovu nezapnul.

Jaké jsou Vaše buildy. Já jsem nad tím moc nepřemýšlel a začátek hry jsem hodně skipoval rozhovory a některý věci asi dost posral, ale už se mi to nechce začínat znovu, když jsem si tam našel holku :)

Každopádně moje V je Netrunner. Asi jsem to přehnal se side misema, protože jsem stále v Actu 2 a inteligence 20 a legendary ultimate quick hacks jsou docela "námrd"...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Dost to záleží na úhlu pohledu. Z pohledu V (nebo i dalších herních postav) je na update ještě 55 let čas. Pak už to opravdu nebude mít smysl.
    MELDA
    MELDA --- ---
    BLACKHEAD: Tak slibovali prvni czvrtleti a unor by byl fajn.
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    MELDA: Myslis daleko od prvniho ohlaseneho data vydani hry? Ne, to neni daleko, jen par let...
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    AVATAR: To je v poho, já se ve finále nějak v druhé půlce vyprofiloval, ale zároveň jsem tam neviděl dostatečný tah na to zkusit cokoliv jiného. Ale je to asi spíše tím že mě u tohoto typu her zajímá víc příběh než mechaniky.
    SINHIRIELL: ja zkusil vsechny a jestli jsi jel ballanced build, tak jsi to v podstate nedohral ani jednou. Respektive nehral jsi zadnej build, kterej by vyuzival maximum sveho potencialu a nepoznal gameplay jednotlivych classs.

Technik se hraje uplne jinak, nez hacker a ten se hraje uplne jinak, nez samurai a ten zas jinak, nez gunner.

Hrat gunnera bez kereznikova nebo sandivanu je dost nuda, protoze se obiras o pulku mechanik.

Hrat hackera bez legendary hacku je tak nejak ztrata casu.

Hrat technika bez legendary signature items je uplne k nicemu.

Just sayin, no hate...
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    BUCKOWSKI: Ta hra je moc dlouhá na to aby mě to saturovalo jiným stylem gameplaye. Navíc jsem jel docela vyrovnaný build, a prostě jsem různé věci řešil různě, takže si nemyslím že další průchod mi dá něco co jsem si nevyzkoušel. Takže bych potřebova víc než kosmetické rozdíly v příběhu, a to tam nějak chybí. Přijde mi že třeba Witcher 3 měl to větvení příběhů a ovlivňování světa o 2 akty pozděj mnohem lépe udělané.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BUCKOWSKI: Vzhledem k omezenmu mno zstvi perku se CP da hra vic nez jendou a vzdy uplne jinym stylem. A dialogy co uz znas muzes pak v kllidu preskakovat, takze se i gameplay zkrati :-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SINHIRIELL: já máloco hraju 2x, ale tady by si to člověk mohl dát úplně jiným stylem - já si teď jedu Netrunnera a s trochou technika, ale někdo má prostě rád víc akce. myslím, že to bude dost jiný, když se rozhodneš hrát jako ninja nebo všechno kosit samopalem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam