• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: Ha - tak jsem konečně našel nějakou odpověď. Je to od verze 1.3, kdy byl zásadně upraven styl quickhackingu. Jakékoli útočné hacky prostě prozradí tvojí pozici. Je úplně jedno, jestli přímo nebo skrz kameru.

Na jednu stranu to chápu, ale měla tam být nějaká šance obrany. Třeba nějaká minihra jako breach protocol, která by to dovedla odvrátit. Každopádně jsem to dohrál aniž bych takovýhle věci znal. Škoda, že ta mechanika není ve hře samotné dost jasně popsaná... Když se správně kombinuje, tak je možné zase ten combat state u nepřátel vypnout.

Docela by se mi líbilo mít přednastavené 2 nebo 3 sady quickhacků, aby se dalo rychle přepínat.
    VACA
    VACA --- ---
    BUCKOWSKI: Jo tak nez jsem vybojoval ten zlatej cabriolet, tak z toho jsem byl taky zoufalej.. Jsem kvuli tomu mj. projezdil cely mesto abych sehnal poradny gorila arms a tuningy do nich..
    ty dalsi souboje si vubec taky neumim predstavit.
    Ale to auto jsem proste nutne musel mit, to byla aspon poradna odmena:D
    Jinak taky hlavne netrunner, a teda pistole, nabuseny crit. chance a crit. dmg, to pak byla celkem zabava s natunenou lizzie nebo nakejma tema krutejma revolverama.. ale nemel jsem to uz zapnuty vic jak pul roku:(
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Rovnou se zeptám.

Často se mi stávám, že při používání Quick Hacků jsem já napadem hackem "vasyan".

perk "I spy" mi nikoho neukáže, a přesto jsem hackován s tím, že útočník by měl asi jen zjistit mou polohu.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SHMADE: já nechci dávat žádné spoilery, takže proto jsem nebyl a nebudu konkrétní.
    Taky jedu Netrunner variantu spojenou s technikem. Jediný co mi pro tenhle build přijde nereálný jsou ty pěstní souboje Beats on the brat. První jsem vyhrál s prstem v nose, ale asi to byl nějaký omyl. V dalších jsem zoufalej...

Street Crimes jsou s ultimate hacks prostě extrémně nezáživný. Většinou si mě nikdo ani nevšimne. Je fakt, že začátek byl o to těžší - plánování a hackování pomocí kamer jsem třeba věnoval 15 minut.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JAZZZ: Pruznej disk a pouzivalo se, ne ze ne.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    BUCKOWSKI: Nevim, jak je to tam s bossama :) a pravda, že už jsem asi trochu nabušenější, jestli to bylo myšleno takhle, ale nějak mě to neva, jedu primárně rychlý hacky, kde už mám všechny perky i když některé jsou asi i zbytečné + sniperky... Jinak ohledně street crimes, tak jo, je to trochu furt dokola, ale je to zas vždy celkem rychle vyřešený a aspoň se podívám na místa, kam bych jinak asi nelezl a to mě baví. Pořád dost obdivuju vizuál a míru detailu prostředí i v zapadlejch zákoutích...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JAZZZ: Disketám se říkalo pružný disk :-P
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JAZZZ: njn, tvrdý disk, měkký disk, hutný disk, disk modrého paprsku a tak... :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    rozhodne bych nenechal bez povsimnuti vesely klacik:p
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KID_MCHUTT: vždycky mi vrtalo hlavou, proč máme pevný disk, ale disketám se neříká měkký disk. když už debilní názvosloví, tak alespoň konzistentně, jinak mně to tahá za mozek dvakrát :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DEEFHA: ty to nenazýváš zpracovávačem?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ROBIN_SNNS: Česky nevím. Procesoru taky říkáš vykonávač? :-P

Obfuscation - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Obfuscation
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    JAZZZ: česky prosím? Obfuskovanej? Fusky jsou ponožky, pokud je mi známo.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MELDA: kdyz mas k dispozici neobfuskovanej kod, tak je to o rad jednodussi. snazit se neco laborovat s binarkou muze byt az nemozny. ale jsou hry, kde je to easy vzpomel jsem si, jak jsem kdysi na nejakym demu star wars z cdcka score po instalaci nasel adresar se zvukama a vymenil svisteni lightsaberu za prdeni. tim moje kariera moddera, ale skoncila :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SHMADE: máš v plánu dát hlavního bosse jednou ranou?

Gigy mě baví taky, ale Street crimes už jsou časem nuda.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SHMADE: rádio bylo super v Falloutu
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SHMADE: Blame GTA, ti to takhle zavedli jako industry standard.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Hraju to už +- měsíc a baví mě to dost, zatím se trochu vyhýbám main story (20%, level 30 reputace 50) a jedu si side mise a čištění mapy, jediný co mě spolu s tím mrzí, že mimo auto nejde pustit hudba a já trávím pěšky celkem dost času, tak je to škoda. V může mít implatntátu hromadu, ale že by si "implatoval" walkmena nikoho nenapadlo? :) Jasně, hudba se rozjíždí při akci, ale raději bych klidně poslouchal "rádio"... :/
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAZZZ: Jako R* kod taky nikdo neukrad a od momentu coto je na pc, tak moderi jedou. Oni si proste ten kod na tom pc vytahnou sami a frcej.

Jinak nextgen update je udajne na spadnuti. Asi je na case udelat na psku misto protoze to bude mit tak 100gb.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MELDA: a teď schválně, fakt je někdo hacknul a nebo prostě nějakej z vývojářů nechtěl, aby roky jeho práce na super hře poslal do kytek neschopnej management? bez úniku toho kódy by takhle moddovat nešlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam