• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    GANDHI: já tam nemám ani autíčka na dráze, chlápka zkusím najít - ten by měl být někde kolem toho startu? Nikoho jsem tam v okolí neviděl neviděl.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Sem trochu upravil záhlaví, bylo dost zastaralé, když by jste měl někdo nějakou novinku, info co by jste tam chtěli nahodit, dejte vědět.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PRAASHEK: krom Lost ark už hraju hry vesměs s ročním zpožděním, či víc (pathfinder, w3 atd.) - nejsem na ty bugy zvědavej, akorát z toho bejvám otrávenej + si to rád dám komlpet se všema DLC? než že bych se k tomu za rok vracel
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    taky už mám X/S, ale pořád v1.31
    na dráze jsem jezdil, je to jak říká Gandhi..
    ještě jsem dělal nějakej quest co jsem našel někde v garáži.. na mapě to vůbec nebylo, až když jsem kliknul na něco v tý garáži

GANDHI
    GANDHI --- ---
    BUCKOWSKI: me normalne fingovala - ale musis najit chlapika, co ti da side quest - iirc se tam nekde kolem poflakuje, ale prisel jsem na nej nahodou. Fuse box se da taky najit i opravit, ale pokud nemas sidequest, nic to nedela
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BOBESH: no včera bylo pozdě -

BTW - funguje někomu ta horská dráha? Včera jsem to chtěl zkusit, ale ani side quest, ani vozíky ani ty pojistky ke spravení tam nejsou. Trofej za všechno v Pacifice už mi blikla.

Docela mě sere, že mám 60% u vztahu s Johnnym a tak nemám k dispozici secret ending.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CHORCHE: btw Witcher 3 vyšel v květnu 2015 a GOTY edice pak v září 2016 :)

Jak čtu, tak vydání provázely hned dva výrazné odklady - z Q3 2014 na únor 2015 a nakonec to vyšlo v květnu 2015 :) Nějak si nevybavuju, jak moc velký bugfest to v době vydání byl a jak dlouho trvalo, než to opravili do finále...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: jak sem psal. ja nemel na xku snad jedinej problem, ale nemam toho moc nahrano. ale rikal sem si, ze by to mohlo bejt klidne o chlup hezci :))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: tak třeba CDPR ohlásí krach a bude vymalováno ;) z mého pohledu to víc rozesrat nejde, takže jsem optimista - vždycky jim patche a opravy trvaly dlouho, ale vždycky se jim to povedlo dát do kupy, tak uvidíme.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: np :)

no sem zvedavej. snad to ten upgrade vic nedojebe. me to na xboxu bezelo fajn
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Sorry, sem to prehlidl...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: vsak jo :) TENENTE. ja akorat ve 4 koncim :))
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PRAASHEK: a až to přijde, tak na tu engine atp. budeš čučet jako já před 2 týdny na Diablo3 - cože,t o je z pravěku?! :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak kdo se objetuje...ja budu tou dobou na ceste domu :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    PRAASHEK: 2077
    Ja jsem natesenej, tak mam strach :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Furt čekám na GOTY/Ultimate/all inclusive edici! Kdy myslíte, že by to tak mohlo přijít? 2024? 2077?
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Ja sem vklidu....driv jak na podzim roku 2022 to nenainstaluju...takze do te doby to snad odchytaji.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: :D ja drziim, ale mam tam tak 20 hodin gejmpleje zhruba od srpna :))
    To bude zas zklamani :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam