• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Veci ti budou na NewGame+, neasi!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Je to hra, která vystoupila z předběžného přístupu, takže nyní už můžou vesele vydávát skutečné opravy. Taky se mi párkrát ponořila motorka do vozovky, nebo se někde převrátilo auto, případně na jedné židli sedí dvě NPC a jsou v sobě, ale teprve nyní jsou to věci, který jsou jedno a je tam toho málo.
    Už mi nemizí ukradnuté auto, nebo motorka. DOkonce jsem je našel na místě, i když jsem si šlohnul další.

Ve verzi na XSX, kde mám postavu co je těsně před koncema, s max. levelama a reputací a má všechno splněné (vysbírané otazníčky), jsem ve stash skutečně našel hromady odměn. Nevím ale, k čemu mi budou, když jsem splnil všechno až na finální mise s různými konci. Pa PS5 ale s tím zkusím počítat a hrát to tak aby je dostával během hraní a uvidím. Má to pořád velkou hratelnost a atmosféru, těch změn je tam v tomhle ohledu hodně, zatím jsem rád, že se tomu věnují a pracují na tom. Na PS5 jsem vděčný za dualsense.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BUCKOWSKI: Ja tam vsechny saves videl po startu, kdyz jsem z Havniho menu presel do Load a ne rovnou na Continue. Ted me i napada, pri rucnim ukladani pred vypnutim jsem tam nemel pozici zadanou, coz dava smysl, tam uz se nejsous zobrazuju jen PS5 pozice. Taky je mozna, ze se z PSN Cloudu automagicky taha jen posledni pozice, ostatni si muzes stahnout rucne.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TRAGED: no já tam všechny savy rozhodně nevidím - jen ten poslední mi to přetáhlo samo - ještě teda zkontroluju....
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Zjevne SONY zamakalo na ukladani pozic a PS5 hry uz vidi i na sve PS4 verze. Po Unch je CP2077 dalsi hra, ktera uz nepotrebuje opicarnu s exportem.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PENTAFEKTEK: Ne. Dokonce se ani neradili jako nejnovejsi. Ale nebyli mi povedome a potom co jsem je prehodil do inventare a zavrel obrazovku s obsahem Ukrytu, tak se mi questy splnily.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MELDA: Já hrál až na PS5, ale PS4 verze by měla navázat. Jestli máš PS4 na které si to hrál pořád doma, tak zkontroluj, zda jsou savy v cloudu (nutné ps+)

Každopádně ps4 verze rozehraná před patchem na ps5 udělala to, že poslední save navázal, když jsem dal continue game v ps5 verzi. Jiné savy tam ale nemám.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    PENTAFEKTEK: označený nejsou, ale jsou tam, já tam měl tak 100 věcí, takže pěkně debilní...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    PENTAFEKTEK: Otevři stash (skrýš) a mezi věcmi co si tam měl se povalujou nové. Nejsou nijak označené, takže nepoznáš, které to jsou. Já jsem nakonec vzal všechno kromě asi deseti iconic zbraní, u kterých jsem si byl jist, že jsem je tam měl. Tím jsem splnil asi 3 nebo 4 úkoly, které mi mířily do skrýše.
    Většinou to byly zbraně, které se jmenovaly jako ten úkol. Hraju to v ENG.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    TRAGED: a měl si to nějak označený?? tím žlutým vykřičníkem?? já jsem projel celou skrýš, a nic, ani prd... když ze skrýše vylezu tak mi ten quest že mám jít do skrýše pořád svítí.. vlezu do skrýše a nic.. projel jsem všecky věci co tam mám a nic prostě nic :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PENTAFEKTEK: Ano. Mel jsem tam nejaky zluty cyberware a katanu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: Ja sem uz CP2077 právě predtim měl rozehranej na PS4, po zakoupení PS5 sem to nainstaloval znovu a musel sem zacit odvzacatku, protoze se ulozeni hry nepreneslo. Tak treba ted uz to funguje. Zjistim casem.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    a máte někdo ve skrýši ty bonusy za dokončený úkoly? jakože, já tam v tý hře mám všechno hotový, a jedna z novinek je že když dokončíš všechny úkoly od kšeftaře tak se ti má objevit ve skrýši dárek. Od všech kseftařů jsem dostal zprávy. Na mapě mě to vede pro odměnu do skrýše. Otevřu skrýš a odměny nikde :/

reset perků mě celkem nasral
    hrál jsem hodinu a asi 4x mi to škobrtnulo
    na ocenění ray-tracingu to chce víc času
    žádný new game +

po dohrání Dying Light to rozjedu znovu a celkem už bych ocenil nějaký to větší příběhový DLC
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Na PS5 graficky zkoušený na performance. Ještě zkusím ray tracing, abych mohl porovnat.

Lidí je víc, nepřátel taky. Pro netrunnera se nic nemění. Nezahlídnou mě, takže nevím, jestli jsou chytřejší.

Kromě perků mi to taky sundalo všechny mody z oblečení. Spousta oblečení má méně slotů pro mody, než měla.

Vymazlený revolver má poloviční DPS než měl :(

Omylem rozebraná Overwatch stále nejde sestavit.

Žádné nové možnosti ve vztahu.

Rollercoster mi stále nefunguje. NPC tam není.

Hra mi za 3 hodiny nespadla. Tak snad to vydrží.
    TRAGED
    TRAGED --- ---

Taky jsem si to chtel zapnout :-]
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: nejdřív jsem zkoušel XSX verzi a ta je dobrá a teď jsem zapnul tu PS5 verzi a ta... vypadá výborně. Skvěle. A je tam zapracovanej dualsense, takže další super bonus, dokonce se mi to díky tomu líbí mnohem víc než na konkurenci.

Určitě stáhni, dneska prostě CP vylezl z předběžnýho přístupu.

Jo a save se mi normálně nahrál, nic jsem nemusel dělat.
    MELDA: zkousel jsem xsx asi pul hodky. Lidi ani auta po otoceni nemizi, hede to asi plynulejc, ale dropy jsem pri jizde zaznamenal. Prijde mi ale, ze textury doskakuji mnohem pozdeji, nez ve vanile.

Podle me jen optimalizovali a realokovali prostredky. Trochu joke, ale me jde stejne hlavne o hratelnost, ke ktery jsem se nedostal. Pokracovani zitra ;)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    MELDA: Celkem jsem to sesumíroval v minulém příspěvku, ale to je PC. Tam je grafická změna vidět na každém kroku, dle mého, ale zároveň FPS down.

Problém s bugem že nejdou používat zbraně vyřešilo spuštění cutscény, jako před rokem.

Mapa je uklizenější, zatím nic nespadlo, vlasy se daj měnit (jako teď prakticky každá možná kosmetika ve hře) a na zbytek moc brzo, a moc unavenej.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak jake jsou prvni dojmy? Mam to opet stahovat?
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Tak na PC je ta změna hodně viditelná. Kupříkladu jsem přišel prakticky o všechny FPS zejména když jdu do inventáře, nebo do mapy :D

Navíc jsem chytnul "action blocked" na equip of weapons, takže tahle hra beze zbraní začala být trochu víc hardcore.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    nezapomeňte, že přestavěli i ability a pokud pokračujete z nějakýho save, přerozdělte si znova bodíky. Ať vás nezabije první veverka na levelu dvě.

Taky přepsali A.I., takže bacha jestli jste spoléhali na to jak jsou blbí, protože už tolik nejsou.

Házení nožem je přestavěné, tentokrát má cooldown, nebo ho hned musíte sebrat (ruší cooldawn).

A též nezapomeňte, že některé dvěře jsou jen namalované!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam