• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    BUCKOWSKI: Vecer na to mrknu....doma mam 4K TV, tak chci videt, jak to bude vypadat ve vsi parade, jestli budu moctrict..OK, je to super.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    PS5 (asi i xbox x) performance a ray tracing verze jde přepínat za běhu. není nutný žádný reload, takže kdo se chce kochat, tak může a bitvě jen rychle přepne na 60 fps, tak stejně není čas zkoumat stíny
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    to sou komenty :))
    MELDA
    MELDA --- ---
    P_T: Jo...mate dualsense? Zeti nejde zmacknout spoust, kdyz se ti sekne zbran atd? :-)
    MATROX
    MATROX --- ---
    TRAGED: tak určitě :) Astrobot PS6 a Astrobot PSVR2
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MATROX: On ma mit Astrobot jeste dve pokracovani? :-]
    MATROX
    MATROX --- ---
    BUCKOWSKI: a kór až přijdou ty další dvě :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TRAGED: no - teď už to neplatí
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBISKO: ano, je tam řada změň u skillů, abilit, změněná ekonomika, dodělanej balanc v odměnách za úkoly a spousta věcí, který dohromady tu hru skutečně definují jako novou, jako verzi jedna a to co bylo před tím za předběžný přístup, a to včetně PC verze (která má cca 45 G update, takže defakto taky reinstalace), protože došlo k řadě změn v herních mechanikách, včetně boje.
    Navíc jak konečně napsali A.I., a změnili zbraně a jejich damage, tak najednou ty kontaktní boje fakt jsou o dost těžší, než byly. Resp. je to teď jiné, víc taktické.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DEEFHA: Ono se neni co divit, kdyz skoro zadna hra sense poradne nevyuziva.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Ach tak! To jsem: "Paul Tassi@PaulTassi: Missing in action, so far as I know: New Gigs, New Game Plus" pochpoil spatne, myslel jsem, ze o nich vi a ze nebyli prezentovany a on v ne jen doufal.
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    Prý nějak zásadně přepracovali i vývoj postavy.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Sakra, na ten DualSense jsem zapomněl... Tak to jsem možná místo té Xbox verze, co jsem koupil minulý týden, měl spíš koupit PS verzi :-/
    P_T
    P_T --- ---
    Partě butthurt konzolistů už to taky konečně normálně funguje. Volejte hurá a tři dny se radujte!
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DualSense je v CP naprosto skvělej. Hrál jsem včera jen chvíli. Ale řízení, střelaba a ruční fight na to reaguje. Když dojede stamina tak už další R2 na úder nejde skoro zmáčknout.

Takhle si to využití pamatuju jen v astrobotovi.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: pokud přijde new game+, tak pak to dává smysl pomerně velkej, jo
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Veci ti budou na NewGame+, neasi!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Je to hra, která vystoupila z předběžného přístupu, takže nyní už můžou vesele vydávát skutečné opravy. Taky se mi párkrát ponořila motorka do vozovky, nebo se někde převrátilo auto, případně na jedné židli sedí dvě NPC a jsou v sobě, ale teprve nyní jsou to věci, který jsou jedno a je tam toho málo.
    Už mi nemizí ukradnuté auto, nebo motorka. DOkonce jsem je našel na místě, i když jsem si šlohnul další.

Ve verzi na XSX, kde mám postavu co je těsně před koncema, s max. levelama a reputací a má všechno splněné (vysbírané otazníčky), jsem ve stash skutečně našel hromady odměn. Nevím ale, k čemu mi budou, když jsem splnil všechno až na finální mise s různými konci. Pa PS5 ale s tím zkusím počítat a hrát to tak aby je dostával během hraní a uvidím. Má to pořád velkou hratelnost a atmosféru, těch změn je tam v tomhle ohledu hodně, zatím jsem rád, že se tomu věnují a pracují na tom. Na PS5 jsem vděčný za dualsense.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BUCKOWSKI: Ja tam vsechny saves videl po startu, kdyz jsem z Havniho menu presel do Load a ne rovnou na Continue. Ted me i napada, pri rucnim ukladani pred vypnutim jsem tam nemel pozici zadanou, coz dava smysl, tam uz se nejsous zobrazuju jen PS5 pozice. Taky je mozna, ze se z PSN Cloudu automagicky taha jen posledni pozice, ostatni si muzes stahnout rucne.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TRAGED: no já tam všechny savy rozhodně nevidím - jen ten poslední mi to přetáhlo samo - ještě teda zkontroluju....
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Zjevne SONY zamakalo na ukladani pozic a PS5 hry uz vidi i na sve PS4 verze. Po Unch je CP2077 dalsi hra, ktera uz nepotrebuje opicarnu s exportem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam