• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SINHIRIELL: zajímavé, protože mne včera s novou postavou maestroni vyběhli a začali pěkně obkličovat. O kousek dál dokonce z jedné skupinky někdo vyběhl a zavolal vedlejší skupinku a šli po mně s posilama.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jo a po pripojeni PS5 DS k PC haptika nefunguje. Aspon ne na GOG verzi. Ovsem zda se, ze Steam ma lepsi podporu DS, ale tam, zas nemam tam CP, takze to nemohu vyzkouset.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BUCKOWSKI: Nj! Pitomci. Ovsem ted si rikam, ze se mi neprenesli trofeje ani u Unch. Takze asi SONY ma ted dve moznmosti. Bud export/import opipcarnma i s trofejema, jao to ma NMS ci Gusta s usima, nebo primo, ovsem bez trofeji. Ale taky to znamena, ze by melo byt mozne prenaset saves mezi ucty a ne za ne!
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    BUCKOWSKI: Oni by mě dali, ale jsou hrozně defensivní, prostě si pro mě nedojdou v tom počtu. Ani ti na blízko, občas se seknou o nějaký roh, nebo i běžej opačným směrem když se schovám, i když je jasný kde jsem atd. Jsou za nějakou schovkou, kouká jim rameno, tak je do něj střílím, ale oni tam zůstanou a nechaj se ukousat po minikousíčcích.

Mě to jako baví, ale vrchol inteligence to prostě není.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ta haptika je mazec, strilim jak petiletej lofan na pouti na spejle. Ups. Ale pekny. Na tohle se uz da koukat.
    BJUSKID
    BJUSKID --- ---
    Old gen (Xbox one x) 52gb update vypadá to lépe běží to lépe odměny za ksefty nic moc ale byty pěkný a mám pocit že něco udělali se skippym 😐
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SINHIRIELL: věřím, že myš a cvik udělá hodně no, na gamepadu je začátek těžký i na nižší obtížnost
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    BUCKOWSKI: Já jsem PCkář s 3070tkou. Řekl bych že mi chybí půlka grafické pamněti co bych potřeboval :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SINHIRIELL: na čem hraješ? žádný 10s záseky nepozoruju.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Bych teda řekl dvě zvláštnosti:
    na ray tracing ultra detail jsou divně rozmazaný kola kolemjedoucích aut a vypadaj jako by měli 8 náprav, a kdykoliv přepnu screen tak mám asi 1FPS na dalších deset vteřin (třeba mapu)

A ta nová AI je furt pěkně pitomá. Na to že to jedu od začátku na Very Hard a ještě jsem nedal žádnej perk do ničeho bojovýho, tak na bouchačky vybíhám s 5-6 nepřáteli co na mne jdou ze dvou stran jako nic. Protože jsou prostě furt dost retardovaný (já totiž ve střílečkách moc dobrej nejsem, no)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VIRIK: tak třeba Spiderman remastered po natažení save game importoval i progres a trofeje začaly cinkat.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BUCKOWSKI: ne, systémově se to bere jako nová hra. Takže hurá znovu na trofeje.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Cyberpunk 2077: PS4 Players won't be able to transfer trophies to PS5
    https://www.altchar.com/game-news/cyberpunk-2077-ps4-players-wont-be-able-to-transfer-trophies-to-ps5-a4OLF5J7wptM

tak potvrzeno - přenos trofejí není možný - tak ještě 15 hodin na ps4 verzi a pak znovu od začátku :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Hele - přenesly se nějakomu trofeje z PS4 verze do PS5? Mě tedy ne - takže stejně začnu hrát znovu...

I když těch 5 zbývajících si udělám i na té PS4 verzi, ať mi ta platina cinkne.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    TRAGED: Tak já myslím dohraju Elden Ring, zakroužím pár hodin v Gran Turismu, a pak si to po pár záplatách taky zkusím. Placka čekala doma rok a čtvrt, to už se o nějaký ten měsíc později nezblázní.
    MATROX
    MATROX --- ---
    MELDA: hry pro PS5 jsou obecně menší než pro PS4
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Co si vybavuju, tak PS4 1.31 verze mela ke 120GB
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Tak cajk...tak to to pro tu PS5tku pekne osekali...protoze v PS4 mne to zabira kolem 100GB, schvalne kouknu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam