Jinak si teda dovolim male shrnuti, vcera sem toho moc nenahral, asi jen dve hodiny, ale tak zase mam nahrano dost predtim, takze lehke srovnani mam.
Mesto - grafika: Je to poznat na prvni dobrou. Mesto ozilo. Po ulici se pohybuje daleko vic osob, aut, ale predevsim se po celem meste rozmohlo daleko vic ruznych neonu, velkoplosnych projekci, reklamnich baneru, lamp, blikatek, majaku, otevrenych a pristupnych obchodu a baru, kouricich kanalu, kominu, kominku, vsudepritomne mlhy a podobne. To ve vzajemne kombinaci dela svetlobarevny mishmash neskutecnych rozsahu, takze v tomhle jako rikam wow. Takhle to melo vypadat od vydani KURVA !!
Grafika celkove ozila, konecne vidim i chlupi na predlokti Vecka. Ale celkove se vsechno zjemnilo, textury jsou podrobnejsi. Na ulici je plno bordelu, vsude se vali ruzne papiry, ktere se obcas pri zafoukani vetru vznesou a poletujou vzduchem. Interier auta je jakoze wow. Bavilo mne to uz predtim, ale ted je to teprve neco, zvlaste, kdyz sednete do nejake rakety. vsecko to tam blika, sviti a samozrejme nefunguje, ale to je jedno. I to je pokrok.
Dalko vic se vylepsil zvuk. Kdyz mate na nohou snehule, tak je slyset vase naslapovani, jak vo sebe tema snehulema trete, kdyz mate tenisky, tak jdete potiseji. To predtim vubec nebylo. Zvuk vaseho pohybu se meni i podle toho co mate na sobe za obleceni...atd. Za mne super.
Jizni vlastnosti stejny, ale tady teda musim poprve zminit tu haptiku a na dualsense controleru...to je mazec. Kolikrat sotva muzete seslapnout plynovy nebo brzdovy pedal. Kazdou nerovnous v tom ovladaci citite...za mne hodne plus. Dost to zmenilo pocit z jizdy - celkem je to takove spravne syrove. Navic mne prislo, ze kazde auto tu haptiku vyuziva trochu jinak. Ale to je mozna uz jen muj pocit. Stejne tak sem to mel u zbani.
U zbrani ta haptika je uplne bozi. Podle toho jakou mate zbran, tak podle toho jde zmacknout spoust jinak citlive - silove. Kdyz vam dojdou naboje, tak se vam tlacitko uplne propadne pod prstem. Stejne tak u zamerovani. Kdyz mate zamereno a zacnete strilet, tak vam to kope do tlacitek tak, ze mate problem udrzet zamereno na toho koho chcete odprasknout. jak sem psal, pripadal sem si jak poprve na strelnici... jemnost se absolutne vytratila a nastupuje opravdova kovova prichut tezkeho zeleza. Aby ne..kdo nekdy drzelv ruce Glock, tak vi co to je a o cem mluvim. Takze tady ty perky budou hodne vyznamne. Predtim byly uplne na hovno ohledne zpetnych razu atd..ted to je poznat sakra hodne. :-)
Vsiml sem si, jelikoz sem Hemr a hraju to v ceske lokalizaci, tak jsem si vsiml, ze doslo i k predelani a upraveni textu. Ten byl obcas dost tragicky v sms zpravach, kdy proste totam padalo a bylo jedno jestli hrajete za chlapa nebo zenskou, proste se to nejak uplne nepovedlo :-) Ted opraveno.
No a samozrejme sem narazil i na plno chyb. Velmi casto se mne "vypina" obrazovka u notebooku, pocitacu kdyz je chci pouzit. Vlezu do systemu, ze chci vypnout kamery a obrazovka zcerna, tak se musite odpojit a znovu pocitac pouzit pokud chcete overit, ze vse je tak, jak potrebujete.
Ale vse ostatni byly jen naproste drobnosti. Perky sem si rozhazel, koukal sem, ze to tam dost upravily a celkem i solidne...uvidime.
Dneska tomu zase neco malo povenuju, tak uvidime, co dalsiho objevim, najdu, pocitim.