• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, ted jsem koukal na nejaky gameshots z PS5 - to i po tom nextgen updatu vypada CP na PS5 takhle prdelne?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Jen nepouziva lightbar tak jako steam.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAGED: Oh, ja to pochopil tak, ze ti nefunguje DS5 na GoGu...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Neni to potreba, CP2077 identifikuje PS5 DS spravne, ukazuje u nej i spravne "PS5" symboly pro Options tlacitko atp, ale haptika zkratka neni na PC podporovana. Viz: TRAGED
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Zkousel si v nastaveni controlleru ve steamu povolit jen PS compatibilitu?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Hmm, tak jsem to zkusil, ale CP pak vidi DS jako Xboxi ovladac.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAGED: Muzes. Muzes si dat do steamu CP jako non Steam game a melo by to fungovat. Minimalne u Rocket League to slo.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Tak to vyčištění junku se vztahuje hlavně na příběhové mise a co jsem to teď rozehrála od záčátku přibylo i zamčených dveří. Takhle prostě moc eddies do začátku nezískám.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    patch s velkou pompou představil nové byty, ale já jsem vlastně v mechanice hry nepochopil, proč bych je měl kupovat, stejně jako auta...

Já bych to pochopil, jako investici do mise. Kup si zmrlizářský auto a jeď pro něco undercover.
    Ale kup si sračku, kterou nechceš a nikdy do ní nenastup....

A ty byty jsou to samý. Spousta her nabízí safe house, kde se dá udělat savegame, tady to imho postrádá jakýkoli smysl.

Ještě bych to pochopil, kdyby ten relic měl nějaký časovač a ty relic malfunction by se daly vyresetovat spánkem. Ale i to je vlastně o ničem, když fast travel přenese V hned k bytu...

Škoda...

Končím hnidopišskou náladu. Jdu si užít poslední trofej. Update 1.5 hru opravdu hodně vylepšil.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AVATAR: u koupených to není lepší...
    BUCKOWSKI: jj ty brzdy jsou otresny. Minimalne u aut, co jsem zatim ukradl :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    ROBIN_SNNS: stejně mi přijde, že ani update nestojí ovládání vozidel za nic. Hlavně mi přijde, že v budoucnosti asi nebudou potřeba brzdy. Minimálně v Night City v roce 77 mají auta brzdy z roku 1907. Ani brzda a ruční brzda najednou nedělají to, co bych od brzd očekával.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    A jak tak pročítám diskuzi, tak opět zprznili patchem model řízení vozidel, tentokrát u motorek:

medion_no
    Thursday at 7:30 AM

PowerThruWisdom said:
    Been following yall on this since the very first trailer dropped almost a decade ago. Have to say I've had a blast playing this.
    However, I noticed with this new update that the vehicle controls have been adjusted. I was curious, since when do motorcycles have a turning radius larger than a semi, and why the weird wonky reaction when pressing the brakes? I noticed that I can no longer do a brake/drift turn on the bike. Instead when I hit the brakes at speed and attempt a drift turn, I get forced into a straight line. Just wondering if that was intended in this patch or do I have a glitch or do I just need to get good again?

Yeah drift turns are killed with the update.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Zajímavé info - vypadá to, že CDPR drasticky zkrouhl mody, zbraně a cyberware, které davájí bonus k ke kritickému zásahu a zranění:

Cyberpunk 2077's 1.5 patch nerfed the hell out of crits without telling you | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/cyberpunk-2077s-15-patch-nerfed-the-hell-out-of-crits-without-telling-you/
    TOFI
    TOFI --- ---
    tak a ja si dnes nakoupil v Softcomu :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SINHIRIELL: je spíš otázka, zda se ti něco špatně nenainstalovalo nebo tam s něčím není problém. Mně se to stávalo ve hrách na PC, oni vývojáři všechno neodchytají a pak ti klidně prodají hru, ve které třeba na tvé verzi procáku nebo něčeho podobnýho (nebo něco prostě máš nainstalovaný špatně) se prostě vypne část A.I. nebo to začne bizarně něco dělat. Měl jsem špatný antivir a ten se občas zapínal u hraní AC Origin a v tu chvíli to vypnulo fyziku. Skákali mi tam koně do nebe. JO ta hra se snažila s tím nějak vyrovnat, rychle přepočítat ale prostě měl jsem moment, kdy mi vypadali něpřátelští vojáci z pevnosti a nějaký spřežení přes zeď odplavalo do oblak a pak to popadalo všechno dolů, protože antivir uvolnil výkon procesoru a ten se snažil náhle vše dopočítat.

Proto jsem se pak na PC prostě vysral. I když – není to dlouho, ještě tu mám odložené PCčko s nvidií s 3tisíckovou grafárnou a psoledním i9 procákem a fap fap fap PC master honění, ale už nechci, protože to děláme ve výsledku jen proto, abysme dělali různým výrobcům hardware betatestery a ještě jim za to platili. Byť teď tleskám MS a doufám že mu vydrží ta tvrdost na výrobce, kde už jeich OS nebude u win11 tolerovat některý úlety a ojebávky. Musí být tvrdí, skoro jako Apple (zase to není OS na jeden hardware. ale rozumíme si) a fakt vyžadovat dodržování některých norem.

Mám dvě konzole, nové a jejich poslední verze a prostě vidím jak funguje optimalizovaný hardware, kolik to žere a co to umí. A pak to PC, kolik to žere, jaký je to výkon a kolik ho to potřebuje a to je prostě hodně nepoměr (a to mám skutečně profesionálně postavenou mašinu z kvalitních komponent).
    Zejména Xbox Series X, za který vysadilo Microsoftu poklonu i Apple, jak dobrý a silný je to hardware – a stavěli ho nejen AMD, ale na DX12 a optimalizaci spolupracovali i inženýři z NVIDIE – což je mimochodem zajímavost, kterou spousta lidí přehlíží a to – že v současnosti nejsilnější a nejlepší konzoli po stránce inženýrského designu, výkonu a optimalizace, s inovativním a výborným OS vlastně vyrobili původně klasičtí PCčkáři. On teda vlastně Xbox je od začátku povstání PCčkářů ze dvou důvodů – reakce na šikovnost SONY a jeho velice chytrých projektů a za druhé, proti hardwerové rozesranosti PC a tehdejšího ignorování nějakých norem, kdy co hra, to vlastní požadavek na grafiku nebo jiný kus HW a tenhle bordel chtěli zastavit.
    TOFI
    TOFI --- ---
    btw na softcomu maji posledni ps4 kousek za 539,-
    Cyberpunk 2077 - PS4 | Softcom Group s.r.o. i6Shop
    https://www.softcom.cz/eshop/cyberpunk-2077-ps4_d248087.html
    MELDA
    MELDA --- ---
    K dispozici zdarma je digitalni Art book pro majitele CP2077

The Official Digital Artbook of Cyberpunk 2077
    https://www.cyberpunk.net/artbook/en/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: je mi to jasny :) trochu sem tim rozmazlenej, ale cekal sem tam neco jako gwent ve witcherovi atd. ;)

MELDA: jo. presne! vcera nakej bar. super detailni, ale ani sednout sem si tam nemohl. stejne jako super ze tam je tuna uniktanich npc a ty s nima muzes "promluvit" dyz ti stejne reknou jednu vetu a nic vic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam