• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Tak jen pro info - konečně jsem to začal hrát :-) Nakonec na PS5. Po tom, co jsem už měl koupenou verzi pro Xbox, jsem se dozvěděl o té haptice v PS verzi po nedávném updatu... No a nedalo se nic dělat. Takže suma sumárum Xbox verze za 500 (kterou nebudu hrát), k tomu PS verze taky za 500, no ale i dohromady je to pořád myslím slušná cena :-) Mám za sebou první dve hodiny, zatím jsem spokojenej. Super hudba.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RATTKIN: počtení o tom schvalobvacím procesu od jednoho vývojáře: https://community.gemsofwar.com/t/inside-look-at-the-certification-process/28759

vydat appku na iphone je podobný martyrium
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    AVATAR: verze 1.0 se nechá certifikovat 14 dní před relerasem ale práce pokračuje, z toho je pak day-1 patch.
    verzi 1.0 by nikdo neměl hrát, je to artefakt toho, že schvalovací proces je pitomý.

ten člověk v podstatě generuje hate a těží z toho peníze. Standardní youtuber.
    Takove ohlednuti :)

Revisiting Cyberpunk 1.0 to remind myself of the pain
    https://youtu.be/CqUC3_pPepo
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    KID_MCHUTT: No já si tady vzal k srdci poznámku jednoho z kolegů že když jsem nic nenamaxoval že jsem to hrál blbě, tak jsem si jako odreagování od 20 dní doom scollingu zahrál za korporátního hackera, a musím říct že cca od levelu 10 je to na Very Hard především Very Boring, protože jen jezdim po mapě a na co se podívám umře aniž by to o mě vědělo. Možná to, že to není zas tak zábavný, může být i tím Cyberpunkem :)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    KID_MCHUTT: = Jaro
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: to není jarem. To je tím, že se na mě valí tuny hoven ze všech stran...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: To bude jarem :-] Taky ted dohanim serialy misto hrani. Dokonce jsem uz dal i obe rady Dallas ve vesmiru, nebo teda jak se to jmenuje v originale For all mankind.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: ja uz to tam mam jen z povinnosti ze vlastnim placku nebo nevim. taky me to bohuzel tolik nechytlo :/ ja sem zas furt v modu: hraju vsechno a nic poradne ;))
    MELDA
    MELDA --- ---
    MASAKR !!!! 2,5TDI 3WD !!
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ty vole....tohle znate??

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: jj, donutilo mě to zase to odinstalovat... :) já se do toho nějak nedokážu už dostat :/ ale není to teda vina CP, jsem spíš v módu "nic mě nebaví, všecko mě sere"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: :D jaj! sem si rikal prave,ze je celkem mohutnej, tak ze neco bude a vono ne :))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: jj a to tam není nic zásadního...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo. stahovalo mi to vcera snad 25 giga
    MELDA
    MELDA --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    včera I to zase hodilo error. I na nová ps5 verze. Ale je fakt, že ps4 mi to udělala každé 3 až 4 hodiny.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Rusti trolove bombarduji Polsko
    Why Cyberpunk 2077 is Being Review Bombed Again
    https://gamerant.com/cyberpunk-2077-review-bomb-russia-ukraine/
    LOLIRAPE
    LOLIRAPE --- ---
    VIRIK: Jasny, ja to nerozporuju, jenom kdyz jsem to minuly rok cetl, tak mi ty kolecka v hlave jely presne v rytmu Cyberpunk 2020.
    Je to proste tim, ze se Williams a Pondsmith navzajem inspirovali. Ale diky za point, aspon je o cem premyslet.

Treba by nekoho mohla zajimat mapa CP loru:
    https://external-preview.redd.it/RQYvQHcF7IMYQC_P7uWji-azMAMZkjIuz9FgphQ2uR8.jpg?auto=webp&s=31f219baeab6b1c4a95404568f438290ec39b11d

Davam linkem, protoze je to docela velky obrazek.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Konečně jsem se dostal k 1.5 pri spustění PC verze mi manager sosnul ještě 6Gb a za mne teda velká paráda, přijde mi, možná jen že jsem to dlouho neviděl, ale že teď to škálování šlape neuvěřitelně dobře, padly snímky to jo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam