• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Po týdnu zase update: 40 hodin, 8 trofejí, dokončeny questline Panam Palmer a Rivera Warda. Tohle bude ještě na dlouho... Pořád to ani jednou nespadlo :-) A výraznější glitche jsem potkal asi dva nebo tři (např. jedna postava bez dialogového audia, ale já to stejně hraju s titulkama, samozřejmě EN!). Fakt dobrý.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: tak mně ps4 verze (na ps5) padala každou chvíli, ale aspoň jsem se kouknul na hodinky a šel spát.
    PS5 verze ne tak často, ale padala taky.

Haptika fakt super, s tím si vyhráli.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Takže asi takhle: trochu jsem pokročil (12 hodin) a musím říct, že jsem moc rád, že jsem to začal hrát a) až teď b) právě na PS5. Protože to využití haptiky je fakt fakt super :-) Jo a taky to zatím ani jednou nespadlo. Prostě jsem spokojený a doufám, že mi to nic nezkazí! To stažení 50+ GB po ADSL za to fakt stálo :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    VIRIK: je vskutku hodne CPU zavisla, takovy vytizeni jako kdyz clovek vyleze na to "namesti" pred Megabuilding, s crowdem nastavenym na max, jsem v zadny jiny hre s i7 8700k nevidel...
    RATTKIN: ale hovno, ma nahrano vic nez my vsichni dohromady a tu hru miluje. Dela proste vtipny videa, vic v tom nehledej :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DEEFHA: já jsem si ty dvě verze porovnával, XSX i PS5 a ta XSX má prostě ještě lepší grafiku, ještě více lidí sa aut v ulicích i většé dohled a trochu lepší efekty a minimálně fps dropy.
    Ta PS5 verze je horší, víc osekanější (vzhledem k rozdílům mezi konzolema má XSX silnější procák, zjevně ta hra hodně jede na něj) a obecně třetina výkonu dolů oproti konkurenci je samozřejmě v těch detajlech poznat. Pokud máte titul původně dělanej na PC, tak ten XSX má prostě výhodu a je to sakra poznat). Tolik k technické stránce.
    Ale taky přitom hraju tu PS5 verzi, a s haptikou. A nestěžuju si, jsem spokojenej a to hodně.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    DEEFHA: lol to budu mit podobne! :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BOBESH: Tak kromě haptiky to byl taky fakt, že na té PS5 skoro nic nehraju, na rozdíl od Xboxu :-) Tak aby jí to nebylo líto, žejo...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    DEEFHA: ty ses na ty polaky nakej hodnej! :D takhle je podporovat. chapu, ze kvuli haptice. me treba osobne tolik nepresvedcila. myslim obecne.
    nicmene jelikoz dneska pujde diskova verze na xbox z domu, mozna tez poridim na ps5 :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Tak jen pro info - konečně jsem to začal hrát :-) Nakonec na PS5. Po tom, co jsem už měl koupenou verzi pro Xbox, jsem se dozvěděl o té haptice v PS verzi po nedávném updatu... No a nedalo se nic dělat. Takže suma sumárum Xbox verze za 500 (kterou nebudu hrát), k tomu PS verze taky za 500, no ale i dohromady je to pořád myslím slušná cena :-) Mám za sebou první dve hodiny, zatím jsem spokojenej. Super hudba.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RATTKIN: počtení o tom schvalobvacím procesu od jednoho vývojáře: https://community.gemsofwar.com/t/inside-look-at-the-certification-process/28759

vydat appku na iphone je podobný martyrium
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    AVATAR: verze 1.0 se nechá certifikovat 14 dní před relerasem ale práce pokračuje, z toho je pak day-1 patch.
    verzi 1.0 by nikdo neměl hrát, je to artefakt toho, že schvalovací proces je pitomý.

ten člověk v podstatě generuje hate a těží z toho peníze. Standardní youtuber.
    Takove ohlednuti :)

Revisiting Cyberpunk 1.0 to remind myself of the pain
    https://youtu.be/CqUC3_pPepo
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    KID_MCHUTT: No já si tady vzal k srdci poznámku jednoho z kolegů že když jsem nic nenamaxoval že jsem to hrál blbě, tak jsem si jako odreagování od 20 dní doom scollingu zahrál za korporátního hackera, a musím říct že cca od levelu 10 je to na Very Hard především Very Boring, protože jen jezdim po mapě a na co se podívám umře aniž by to o mě vědělo. Možná to, že to není zas tak zábavný, může být i tím Cyberpunkem :)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    KID_MCHUTT: = Jaro
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: to není jarem. To je tím, že se na mě valí tuny hoven ze všech stran...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: To bude jarem :-] Taky ted dohanim serialy misto hrani. Dokonce jsem uz dal i obe rady Dallas ve vesmiru, nebo teda jak se to jmenuje v originale For all mankind.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: ja uz to tam mam jen z povinnosti ze vlastnim placku nebo nevim. taky me to bohuzel tolik nechytlo :/ ja sem zas furt v modu: hraju vsechno a nic poradne ;))
    MELDA
    MELDA --- ---
    MASAKR !!!! 2,5TDI 3WD !!
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ty vole....tohle znate??

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam