• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DEEFHA: Pancéřák pánovi není dost dobrej? ;-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    VIRIK: Ha, tak už je to venku! Super, jsem na ten nový překlad hodně zvědavý. Zrovna nedávno jsem (souběžně s hraním Cyberpunku, jak jinak) četl ten devadesátkový paperback a říkal jsem si, že by to zasloužilo trošku oprášit. Ale jako špatné to nebylo ani tak :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jo prosím vás, Argo vydává znovu knihu Hardwired a tentokrát i s tou povídkou dohromady.

Hardware — Nakladatelství Argo
    https://argo.cz/?post_type=book&p=158774

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BUCKOWSKI: The Devil.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: A jakou jde trofej? Dohledam si to a nebude to spoiler.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BUCKOWSKI: Já se to snažím kombinovat, se střílením na gaypadech (pardon, na heteropadech) nemám problém. Ovšem rovnoměrným rozložením dovedností jsem si právě zavřel některé cestičky :-/ Příště se musím víc specializovat.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: Já to zkoušel hrát znovu, ale prostě ten build (hacker) mě bavil. Buildy střelců na PSku asi nemají význam. U PC bych ještě chápal, díky myši. A hrát to samé znovu zase nemá smysl.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BUCKOWSKI: No, nechci spoilovat, ale prostě nechal jsem zabít někoho, kdo by se mi pak na konci býval hodil :-/ No a taky jsem si ne úplně dobře sestavil dovednosti, takže nedosáhnu na dvě trofeje s tím spojené. Ale to se dotáhne, až to budu hrát znovu :-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: BUCKOWSKI: i když možná jsem vlastně kuli horský dráze s Johnym musel začít novou hru. To jde spustit jen v aktu 2.
    Taky se mi nepodařilo udělat skrytý konec a ani ho mít nemůžu, protože moje Affilation s Johnym nebylo dost vysoký. Ale za to trofej není.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: jak zamknul? Já to hrál jako debil, ale všechno mi šlo dodělat...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Další osobní update: dojeté všechny (všechny?) side joby a gigy, všechny čtvrti vyčištěné od všeho póvlu, zakopená všechna vozidla. Teď už mě tedy čeká jen třetí konec a pak nějaké ty kravinky typu "sestřel granát ve vzduchu" nebo "umlať tři nepřátele pistolí" atd., aby cinkly další trofeje. Platina nebude, protože jsem si zamknul minimálně dvě věci, které bych k tomu potřeboval. Tak příště. Aktuálně 120+ hodin.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Já to zatím nepotkal. Ještě nikdy jsem na sobě nic speciálního neměl. Pořád chodím v kšiltovce a kapsáčích :-D
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    LACHY: Coz je presne ono. V sekci SPECIAL mas specialni oblek (obvykle jde o nejaky skafandr). Kdyz mas specialni oblek, vsechny ostatni sloty obleceni se uzamknou. Musis si sundat specialni oblek.
    Taky jsem se s tim potkal a je to zmateny a matouci. By to meli vymyslet jinak.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LACHY: a když sundáš ten special?
    LACHY
    LACHY --- ---
    TRAGED: Mám na sobě vlastně tohle

TRAGED
    TRAGED --- ---
    LACHY: Nenavlik jsi se do nejakeho skafandru?
    LACHY
    LACHY --- ---
    DEEFHA: Díky. Juknu se na to.
    LACHY
    LACHY --- ---
    Jak si mohu v CP vyměnit oblečení? Mám hromadu hadrů a nic si na postavě nemohu vyměnit. Všechno mám pod zámkem, čepice, bundy, kalhoty atd.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: prostě je tam nekonečný loop, po konci Tě to vrátí a můžeš si stejný konec dát klidně 3x
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam