• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    RATTKIN: Počkej si na fansub. Místo znáš: nyaa.si
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    RATTKIN: Já bych se na názor japanofilů vysral - koukej na to, jak ti to bude pohodlné
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    v jaký podobě mám na Edgerunners koukat? japonsky neumím, a když jsou anglické titulky blbé, tak je aspoň dobrý eng dub? Česky to nechci
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    samozřejmě original japan s titulky... přemýšlel jsem že si to dam v práci znovu v češtině :D i když vim že bych to rozhodně dělat neměl ale taky sem hrozně zvědavej jak strašný to bude
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Do toho bych sel taky.. pokud jsou k tomu cesky tits :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: no ja treba jedu japonskej dabing, pac mi ho to nabidlo jako origo :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Tak to by me taky zajimalo...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw jakej jedete dabing? :)
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    BOBESH: cca před dvěma minutama jsem to dokoukal a takhle za čerstva za sebe musim říct že hodně povedená taškařice
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    BOBESH: dokoukano, docela povedené. Líbilo se mi, jak to dodržovalo reálie a prolínalo se to s hrou. Bavilo mě to spíš do půlky. Pak se to všechno nějak moc posralo :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Zatim sem to nerozjel. Rozhodne to chci zkouknout a co tak nejak vim recenze, tak je to dobry. Na to konto vydali to DLC...jedine a posledni... coz je trochu smutny.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw co rikate na anime? resi/lo se zde? vcera sem dal par dilu a neprislo mi to spatny
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AIAX: Anthem je boží, kdyby mu EA nesebrala lidi a nechala ho vyjet jako jiné hry as servis, tak to dnes mohla být naprosto úžasná hra. Gamedesign postavený nejen na ploše, ale i v prostoru byl skvělej. A ty pohledy! Ta hra vypadá místama fakt jak malby konceptů!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AIAX: Anthem byl super (ale teda taky super zabugovaný), je velká škoda, že to poslali k ledu...
    AIAX
    AIAX --- ---
    SEKI1: Problém je, že ono možná celé studio přešlo jinam. Kolikrát jsem za posledních pár let viděl "Nová hra od lidí, co dělali na Witcherovi a pak si založili vlastní studio". Prostě hromada těch veteránů dávno odešla.

Je to stejné jako s Bioware. V roce 2014 jsem si říkal: "Dragon Age Inquisition je ok, ale žádná pecka, ale je to Bioware, určitě ještě nějakou pecku udělají." No a dostali jsme Andromedu a Anthem. Protože zkrátka všichni lidi, co dělali Bioware, z té firmy odešli a místo nich nastoupil jen šedý průměr, ne-li hůř.

Značka samotná nic neznamená, všechno je o lidech.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tak cele studio přešlo na unreal engine 5. Tak si asi umíš představit jak daleko jsou ty hry. Jestli je to dobře nebo ne ukáže čas. Ja pevné doufám ze nějakou další pecku udělají.
    MELDA
    MELDA --- ---
    No ja vam nejak nevim.... proste me to opravdu vic smrdi tim, ze budou delat nejaky pseudo hry pro mobily a produkovat serial na netflixu, ale tim tu znacku vyezi do mrte.... Dost silne pochybuji, ze bychom od nich mohli cekat nejake AAA rozsireni krom toho, ktere uz avizovali.
    MELDA
    MELDA --- ---
    CD Projekt je plně oddaný pokračování Cyberpunku » Vortex
    https://www.vortex.cz/cd-projekt-je-plne-oddany-pokracovani-cyberpunku/
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: Tady si dovolím parafrázovat RedDwarf:
    Bety Rubblová? S tou bych taky šel. Ale myslel bych na Vilmu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Čehož si jsou vědomi a už byl na GOG v několika akcích po 20EUR
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam