• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: jeden z více důvodů. Ale ten komiks se fakt nepovedl, a já je varoval.

Je to prostě takovej ten marketingovej produkt, dali to tvůrcům rychle to udělejte, v pátek to musí být v prodeji a podle toho to vypadá. Za ty ceny máš mnohem lepší mangy, například, u některých řad a v dobrých obchodech i dvě čísla.
    U tohodle nechápu, proč platit za marketingový produkt, který propaguje hru. Ničím to nepřispívá, pro hru to vůbec nic neznamená.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: To proto, ze Filip Ženíšek si proste neda pokoj a i pres veskerou kritiku se porad do prekladu CP cpe a porad si nedodelal reserse. Kikot.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BUCKOWSKI: je to špatně napsaná mikropovídka, která nedává smysl, roztažená ne moc dobrým kreslířem na více stran, za tři kila. Překvapuje mne tvoje tvrzení, že ta cena není problém, od člověka co si není schopen kupovat hry na SONY store, takže je shání na discích a sdílí s kamarádama, jak je lakomej.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VIRIK: za necelé 300 mi to nepřijde předražený; kvalitu posoudit nemůžu
    TENENTE: objednáno
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ten komiks je strašněj a předraženej
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SHMADE:
    Tady je záznam takových malých provázaností, ale stejně jako pán ve videu - doporučuji až po shédnutí seirálu, případně i dohrání hry.

Spoiler Alert

14 Iconic Locations & Loot from Edgerunners in Cyberpunk 2077
    https://www.youtube.com/watch?v=YTdNhsNQgz4

NEVILL
    NEVILL --- ---
    BUCKOWSKI: kniha Cyberpunk - Znovuzrození je přímo z toho světa a je docela dobrá...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Williams + Gibson
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: to jsem si nějak pamatoval, ale nemohl jsem najít českou verzi Hardwired, takž už chápu proč, když se to jmenuje Hardware - tak díky :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BUCKOWSKI: Za sebe doporučím knihu Hardwired od Williamse. U nás vyšla jako Hardware ve dvou překladech, přičemž já osobně bych upřednostnil ten starší z devadesátých let, i když ten letošní je asi lepší. Kniha je přiznanou inspirací pro původní CP deskovku, Williams na ní pak snad nakonec i nějak přímo spolupracoval.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Nějaká doporučení na další tvorbu (filmy, seirály, knihy), která by byla spojená se světem CP2077?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Já hru pořád nějak dojíždím, a teď jsem narazil na malou provázanost se seriálem, spoilovat nebudu, ale potěšilo...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Takže update, dokoukal jsem do konce.
    Závěr:
    Už řeším kámoše, kterýmu jsem půjčil placku CP2077, ať mi to kouká rychle vrátit, že mu zatím dám Horizon FW. Jsem ready na third run. Druhej jsem zkoušel hrát jinak, ale nebylo to no. Ale teď si to rád dám z od úplnýho začátku a klidně budu mít stejnou postavu jako při prvním pokusu. Síťařku.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MELDA: Mám za sebou 3 díly. Plánoval jsem jeden a uvidím. Tak jsem si hned dal ještě jeden, než půjdu spát. Nakonec jsem musel dát i další. Parchanti umějí udělat konec epizody, po kterém chceš další :)

Osobně se mi to zatím líbí. Nečekal jsem, jak moc to odpovídat vizuálu hry.

Celkově musím prostě říct, že prostě nemám rád FPS, protože hraju na PS a běz myši mi to přijde divný... Ale našel jsem pár výjimek, kde mě příběh tak chytnul, že jsem to prostě dohrál. CP mě chytnul tak moc, že mi bylo uplně jedno, že tam je spousta chyb a hra mi co pár hodin spadla.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: Tome, ty kluku...

Cyberpunk: Edgerunners | Oficiální stránky Netflix
    https://www.netflix.com/cz/title/81054853
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TOM_HOST: Nechali udelat profi Anime ze sveta hry.

Jinak doporucuji nepsat na internetu, ze kazde cp je dobre. Neznamena to co tim zde myslime :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MELDA: Jaky “ten serial” ?? Nak nevim o cem je rec??
    No, ssmotnej pribeh je holt tskova klasika, scenar dost repetetivni a predvidatelnej a cely to je o tom, ze vsichni delaj pravej opak toho, co se po nich chce. At v praci, nebo doma.

Ale par hezkych momentu se najde a kazdy cp dobry :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam