• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUCKOWSKI: tak to nedělej. Jednoduché.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KID_MCHUTT: to nejde - anketa se vytváří mimo běžný editor a tam ten DIV pro spoiler nenarvu...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VIRIK: no nevím, jestli si někdy léky zneužíval, ale užívat bys je zvjevně měl
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BUCKOWSKI: Hele možná ještě ne, dva konce jsem ještě nedohrál :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BUCKOWSKI: narozdíl od tebe a tvých kamarádů jsem v životě žádné léky nezneužíval a nic takovýho ani nebral. Aneb podle sebe soudím tebe, že.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUCKOWSKI: tak ji celou narvi do spoileru
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Napadlo mě udělat anketu ohldně konců hry, ale trochu se sem zdráhám dávat takový spoiler.... I když na druhou stranu to už je dost "stará" věc, abychom mohli konec propálit...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TENENTE: Oboje už jsem v noci objednával, abych si to mohl vzít s sebou na dovolenou. Trochu doufám, že ten svět plánujou rozvíjet a zasadit do "tohoto" Night City víc příběhů.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Komix super, knížka dobrá, průvodce po světě nejlepší!
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VIRIK: Došly léky na deprese?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: jeden z více důvodů. Ale ten komiks se fakt nepovedl, a já je varoval.

Je to prostě takovej ten marketingovej produkt, dali to tvůrcům rychle to udělejte, v pátek to musí být v prodeji a podle toho to vypadá. Za ty ceny máš mnohem lepší mangy, například, u některých řad a v dobrých obchodech i dvě čísla.
    U tohodle nechápu, proč platit za marketingový produkt, který propaguje hru. Ničím to nepřispívá, pro hru to vůbec nic neznamená.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: To proto, ze Filip Ženíšek si proste neda pokoj a i pres veskerou kritiku se porad do prekladu CP cpe a porad si nedodelal reserse. Kikot.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BUCKOWSKI: je to špatně napsaná mikropovídka, která nedává smysl, roztažená ne moc dobrým kreslířem na více stran, za tři kila. Překvapuje mne tvoje tvrzení, že ta cena není problém, od člověka co si není schopen kupovat hry na SONY store, takže je shání na discích a sdílí s kamarádama, jak je lakomej.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VIRIK: za necelé 300 mi to nepřijde předražený; kvalitu posoudit nemůžu
    TENENTE: objednáno
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ten komiks je strašněj a předraženej
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SHMADE:
    Tady je záznam takových malých provázaností, ale stejně jako pán ve videu - doporučuji až po shédnutí seirálu, případně i dohrání hry.

Spoiler Alert

14 Iconic Locations & Loot from Edgerunners in Cyberpunk 2077
    https://www.youtube.com/watch?v=YTdNhsNQgz4

NEVILL
    NEVILL --- ---
    BUCKOWSKI: kniha Cyberpunk - Znovuzrození je přímo z toho světa a je docela dobrá...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Williams + Gibson
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: to jsem si nějak pamatoval, ale nemohl jsem najít českou verzi Hardwired, takž už chápu proč, když se to jmenuje Hardware - tak díky :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BUCKOWSKI: Za sebe doporučím knihu Hardwired od Williamse. U nás vyšla jako Hardware ve dvou překladech, přičemž já osobně bych upřednostnil ten starší z devadesátých let, i když ten letošní je asi lepší. Kniha je přiznanou inspirací pro původní CP deskovku, Williams na ní pak snad nakonec i nějak přímo spolupracoval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam