• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: a navíc - hudba! Dlouho jsem měl track "Kaneda" jako budík, než jsem přešel na jemnější "Making of a Cyborg" z GITS
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: tak manga v době, kdy jsem se dostal k filmu, byla dostupná jenom v mimozemském jazyce :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KID_MCHUTT: je, ale není to ten pravej AKIRA. To je jen manga.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a ta hudba je super!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: ale je moc dobrej
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: ta ale není na mangu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: No balik, taky uz mam tak trochu v Krakatitu 25% slevu :-]
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    film tomu nesahá ani po kotníky a navíc je to faaakt osekaný mocně.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ... a ted v listopadu uz vychazi 4. kniha.

A on teda u nas uz vysel i GitS a Alita. Kdyby nekomu uslo.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    sakra, já se u toho Pavlovského musím stavit a nezapomínat na to... Nebo to vzít přes Jungmannku, ale tam zase nechám balík...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VIRIK: jj beru vždycky hned předprodej.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    samotného mne překvapilo, jak je původní AKIRA skutečně kvalitní a mimořádná manga. Přístupný je to každému, ale to jak je to nakreslené, na designované, styl vyprávění, práce s postavami je prostě nevídané.

A fakt těch výtisků není zase tolik, a zjsiti později, u pátého dílu jak je to vynikající ale první díly vyprodané, to by prostě bolelo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DOOMGUY: Šest

České vydání komiksu Akira si Japonci pečlivě pohlídali - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/kultura/literatura/akira-komiks-manga-crew.A210607_083152_literatura_jgo
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    VIRIK: kolik to bude mít dílů?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Nevšiml jsem si toho že by to tu někdo psal, takže:

Nezapomeňte, že vyšly už ty tři díly legendárního příběhu AKIRA. Tohle rozhodně nebude nikdy v levných knihách a nejspíš se dalších dotisků nebo vydání dočkáme za roky, takže to chce by měl pohnout.
    Je to vydání odpovídající japonským požadavků autorů, od typu papíru po typografii. Tiskli to poctivě ve FINIDR a celé to mnohokrát kontrolovali v Crew. A japonci schvalovali fakt všechno.

A hlavně, ten příběh za to setsakra stojí, ono je to fakt dobré a kvalitní. *

Vyhledávání - Arkham
    https://www.arkham.cz/vyhledavani/?string=AKIRA

*jen taková rada. Stejně jako knihu Hardwire / v cz Hardware, výborně přeloženou od A. Drobka, čtěte AKIRA až po hraní CP2077 nebo čtení těch jejich marketingových věcí vydanejch okolo, včetně anime na Netflixu. Protože je to konzumní čtvio (cd red) vs fakt kvalita a umění (Hardware a AKIRA). Zezdola nahoru je to lepší, než si zažít pád od skutečné kvality po kvalitu sice stále vysokou, ale pouze konzumní.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Dnes jsem na kongresu narazil na tohle. Přišlo mi nápadně podobné. Naštěstí jsou to jen farmaceutika a o Japonsku nic nevedí. Ani se neplánuje odtrhnout horní část loga ani firmy.

ZAK
    ZAK --- ---
    WASQ: nojo, je to jenom workaround. Jeste se teda nabizi moznost vratit tam docasne starsi ovladace nvidia, nez jsou ty novy 522.25.
    WASQ
    WASQ --- ---
    ZAK: Fungovalo, dík. Stejně si ale myslim, že je v těch ovladačích nějakej bordel teď. FPS šly dolů
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TENENTE: průvodce je bichle jak hovado... jsem si myslel, že si to vezmu s sebou na dovolenou, ale nevím...
    Rozhodně je to výborný.
    ZAK
    ZAK --- ---
    WASQ: je to chyba v nvidia ovladacich 522.25, bud pockat na novou verzi, ktera by mela byt behem par dnu, a nebo tady je workaround: https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5400/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam