• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nevíte, čím může být tohle? Je to na 3060tce, kde hra šlapala skvěle. Zároveň přestalo fungovat DLSS (ne nejsem na tripu!)(a wtf ten novej imgur watermark?). Přeinstaloval jsem hru i drivery na grafiku..

Cyberpunk: Edgerunners — Ending Theme | Let You Down by Dawid Podsiadło | Netflix
    https://youtu.be/BnnbP7pCIvQ
    P_T
    P_T --- ---
    Cyberpunk: Edgerunners - I Really Want To Stay At Your House 【AMV】
    https://youtu.be/YIzZpaeB9J4
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tu knihu Cyberpunk, si můžete nyní koupit v akci u DObrovského za 79 korun

Cyberpunk - Andrzej Ziemianski | Knihy Dobrovský
    https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/cyberpunk-295467521
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: Me je komix u prdele, tak jako to jestli ty se urazis nebo ne. me sere, ze se tu urazite navzajem, pritom to je uplne zbytecny :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: já se neurážím, já se mu celý ty roky vysmívám, on si toho jen nevšiml.

A ten komiks ti klidně dám zadarmo, je to fakt hodně špatný (a navíc to odporuje i pravidlům co jsou nastavený v příběhu CP2077) a hlavně to má neodpovídající cenovku, to je objektivní fakt, ať už obsah hodnotíš jakkoliv.
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: Hele a nemuze ti byt jedno, ze se ten komix nekomu libi, kdyz tobe ne? Kazdej neni tak osviceny, jako ty a ne kazdy musi mit stejny vkus jako ty. Tak to tak ber. Neni nutny se tu urazet.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BUCKOWSKI: oblažuješ svět svejma ekonomickejma teoriema, jsi telepat, online doktor – že ty budeš Génius, co?

Takovej ten zneuznanej.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUCKOWSKI: tak to nedělej. Jednoduché.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KID_MCHUTT: to nejde - anketa se vytváří mimo běžný editor a tam ten DIV pro spoiler nenarvu...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VIRIK: no nevím, jestli si někdy léky zneužíval, ale užívat bys je zvjevně měl
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BUCKOWSKI: Hele možná ještě ne, dva konce jsem ještě nedohrál :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BUCKOWSKI: narozdíl od tebe a tvých kamarádů jsem v životě žádné léky nezneužíval a nic takovýho ani nebral. Aneb podle sebe soudím tebe, že.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUCKOWSKI: tak ji celou narvi do spoileru
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Napadlo mě udělat anketu ohldně konců hry, ale trochu se sem zdráhám dávat takový spoiler.... I když na druhou stranu to už je dost "stará" věc, abychom mohli konec propálit...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TENENTE: Oboje už jsem v noci objednával, abych si to mohl vzít s sebou na dovolenou. Trochu doufám, že ten svět plánujou rozvíjet a zasadit do "tohoto" Night City víc příběhů.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Komix super, knížka dobrá, průvodce po světě nejlepší!
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VIRIK: Došly léky na deprese?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: jeden z více důvodů. Ale ten komiks se fakt nepovedl, a já je varoval.

Je to prostě takovej ten marketingovej produkt, dali to tvůrcům rychle to udělejte, v pátek to musí být v prodeji a podle toho to vypadá. Za ty ceny máš mnohem lepší mangy, například, u některých řad a v dobrých obchodech i dvě čísla.
    U tohodle nechápu, proč platit za marketingový produkt, který propaguje hru. Ničím to nepřispívá, pro hru to vůbec nic neznamená.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: To proto, ze Filip Ženíšek si proste neda pokoj a i pres veskerou kritiku se porad do prekladu CP cpe a porad si nedodelal reserse. Kikot.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam