• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KID_MCHUTT: Věřím, že další zhlédnutí by mi pomohlo pochopit věci, který jsem si teď nespojil. Ale touhu pustit si to znovu to ve mně opravdu nevyvolalo.
    Těch otazníků, ale hlavně spíš nesmyslných rozhodnutí postav tam bylo tolik, že bych to přirovnal k Alien: Covenant (tomu filmu říkám reklama na špatné rozhodnutí).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUCKOWSKI: film je super :) ale chápu, že nemusí sednout :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KID_MCHUTT: No nevím, jestli si to budu chtít pustit znovu...

Knížku Cyberpunk jsem zhltnul o dost jednodušeji než zhlídnul Akiru. Kniha skvělá.
    KRYSTOFK
    KRYSTOFK --- ---
    TRAGED: je to dobry, uz po prvnim dile je jasny ze od knizky to ma daleko, je tam par nesmyslu, ale malickatych, ma to obrovskej potencial, tesim
    jen se bojim scenaristu, s tim jak zkriplili westworld ktery mohl byt fakt zajimavy a ted se na nej neda koukat, snazne doufam ze Gibsona nebudou moc mrzacit
    ta hlavni premisa ty knihy je totiz super
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: jo, Gibsona sleduju na sociálních sítích a skutečně to doporučuje
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Kdyz jsme u tech doporuceni, Gibson approves:

The Peripheral Season 1 - Teaser Trailer | Prime Video
    https://www.youtube.com/watch?v=RSaWHbCSmRI
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUCKOWSKI: drobné varování s Akirou - je vhodné pustit si to vícekrát - ideálně s tak měsíčními pauzami, je tam spousta detailů, které jinak snadno přehlídneš.
    Není to tak divoké, jako Serial Experiment Lain, ale stejně :)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    ROBIN_SNNS: Ja teda v tomhle budu varovat - jsem taky fanda a nacetl jsem jich hodne, ale ta kvalita je uplne neuveritelne rozstrelena, od strasnyho shitu, kterej by neuspel ani jako fanfikce, po fakt slusny kusy. A problem i tech slusnych kusu muze snadno byt v tom, ze jsou treba tricet let stary a nezestarly uplne dobre, pripadne hrajou na znalost konkretni hry a proc je to cool. Z tech novejsich doporucim Russella Zimmermana a jeho Kincaid trilogy (Shaken je idealni prvni dil https://www.amazon.com/Shadowrun-Shaken-Job-Too-Small-ebook/dp/B011GJZU9Y ) z tech puvodnich jsou ty slusnejsi organizovany pod labelem Shadowrun Legends, ale i tam jsou lepsi a horsi kusy. Kdybych mel doporucit tak zacnu Dragon Heart saga https://www.amazon.com/gp/product/B01JMORP5W?ref_=dbs_m_mng_rwt_calw_tkin_12&storeType=ebooks
    Ale jinak spis varuju
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    BUCKOWSKI: Když dojde cyberpunk, K. Dick, i Gibson, tak za sebe můžu doporučit Shadowrun knížky. Těch je už přes padesát, takže se dá určitě vybrat. Sice nemám zdaleka všechny přečtené/poslechnuté, ale co jo, tak výborné. U nás vyšly v češtině asi jenom dvě Nikdy si nezačínejte s drakem (Never Deal with Dragon) a Nepřátele vybírejte opatrně (Choose Your Enemies Carefully), ale na Audible je jak celá trilogie, tak i perličky jako DocWagon 19 a Fire&Frost. Něco z toho nabizí i piráti na audiobookbay.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VIRIK: Román právě čtu, Akiru mám připravenou ke shlédnutí už nějakou chvíli, ale nedostal jsem se k tomu. Uvidíme, jestli se pustím i do komixu.
    Hardwired seženu.

Docela mě zajímá, jestli zbylé cp2077 komixy budou taky tak slabé, jako TraumaTeam. Stejně je asi koupím.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    cover by Jim Steranko, 1982 + zadní strana

VIRIK
    VIRIK --- ---
    BUCKOWSKI: já jsem tě varoval. Průvodce je moc dobrý.
    Ale taky jsem ti doporučil AKIRU a dal link na zlevněnou knihu CP, ten román, ten je docela dobrý. Potom bych doporučil někde si koupit i nové vydání Hardware od překladatele Aleše Drobka, pokud ještě nemáš.

A pusť si k tomu projekt Deadlife, album God in The Machine, zejména skladba Kid from Nowhere je povedená, zvedne ti to náladu po komiksu (k poslechu na apple music, Youtube Music, Deezer).

Jako já jsem sprostý hovado, ale rozhodně jako po nikom nechci aby utrácel za nepovedené pokusy nebo něco, co původně mělo bejt max. zadarmo jako reklamní projekt.

//jsem to našel v horší kvalitě na YOutube přímo (lepší je ale Apple)

Kid From Nowhere
    https://youtu.be/D430Mq3_pXc
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TENENTE: No, tak před chvílí jsem dočetl komix. Ohledně kvality teda souhlasím spíš s VIRIK.
    Průvodce zůstal doma. To je kvalitou trochu jiný level.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Z Akiry jako budik jedine Battle with Clowns :-]
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Ale je, mam to v CREW shopu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (přes Attack od System of a Down, což očekávatelně probudí velice rychle - a šokem a celý barák naráz, ehm :D)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak si k Cyberpunku urcite chcete precist i mangu, podle ktere o nekolik let pozdeji natocili Edge of Tomorrow s Tomem Cruisem.

All You Need Is Kill - Stačí jen zabíjet — CREW
    https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-530921-all-you-need-is-kill-staci-jen-zabijet
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KID_MCHUTT: já na to mám slevu... jestli chceš
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: a navíc - hudba! Dlouho jsem měl track "Kaneda" jako budík, než jsem přešel na jemnější "Making of a Cyborg" z GITS
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: tak manga v době, kdy jsem se dostal k filmu, byla dostupná jenom v mimozemském jazyce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam