• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: JJ, na DF srovanvackach je videt, ze 1.61 ma v RT par obrazku za sekundu navic. Mozna to ma ted tichych 40FPS na 120 Hz TV s VRR,
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hlavne se to opravdu pekne hybe. Samozrejme sem tam narazil na plno chyb, kdy obcas neco nekde visi ve vzduchu a podobne, ale rozhodne si s tim dali plno prace a tim, ze konecne timhle patchem povolili vykon pro PS5 se ta hra zase nekam posunula. Asi si dam chvilku courani mestem a nafotim nejaky obdobny fotky. jaky sem fotil driv. pro nejake to porovnani.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: JJ, hodim to i sem:

Cyberpunk 2077 Patch 1.61: FSR 2.1 Tested on PS5 and Xbox Series X/S - A Big Boost To Image Quality?
    https://www.youtube.com/watch?v=-GO90rUei8g
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak na PS5 to vypada uz moc pekne. Slesne na tom maknuli a RT vypada super. Obrovska zmena je i v rychlosti nahravani. Pribylo plno detailu. Za me super.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Jo, RT jsem si konečně taky zapnul, když mám to nový 4K OLED zobrazovadlo (vím, že to s tím nesouvisí, ale prostě jsem si řekl, že to tak udělám, když jsem to na jaře celé odehrál na Full HD telce v performance módu). Vypadá to parádně, to musím říct! Asi už nastal čas pustit se do toho znovu, dojet těch pár zbývajících trofejí a jeden konec, který jsem si odstřihnul. Debil jsem si promazaly sejvy, takže na něj opravdu jinak než novým rozehráním úplně od začátku nedosáhnu. Ale vůbec mi to nevadí :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Destnicky na PS5 v RT rezimu:

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MELDA: Pustil jsem na PS5 (patch měl 6.5 GB), ale na deštník jsem ještě nenarazil. Nicméně už jsem zapomněl, jak je Night City krásný...
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak co, pustil to nekdo? Maji lepsi destniky? :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BLACKHEAD: Ne-e

BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    TRAGED: 1.25 GB? To je jen downloader. Ted se teprve stahuje patch... :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZAK: Na GOG sice jenom 1.25 GB, zato uz se hodinu aplikuje.
    ZAK
    ZAK --- ---
    Na steamu je ten patch zase 11,1GB velkej, achjo
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    "Night City NPCs will now carry umbrellas in various colors and shapes." :-P
    MELDA
    MELDA --- ---
    Uvidime.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Mimo jine to znamena, ze FSR2.1 funguje in na PS5. Tedy pokud pod next-gen consoles mysli opravdu vsechny konzole.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MISCELLANEOUS

Added support for AMD FidelityFX Super Resolution 2.1 (PC and next-gen consoles only)

!!!!!
    MELDA
    MELDA --- ---
    Patch 1.61 — list of changes - Cyberpunk 2077 — from the creators of The Witcher 3: Wild Hunt
    https://www.cyberpunk.net/en/news/46420/patch-1-61-list-of-changes

VIRIK
    VIRIK --- ---
    BUCKOWSKI: inu, to je právě v té manze. Sám jsem koukal, jaký má motivace třeba plukovník. Nebo jak vlastně funguje ten jejich gang a je vztah mezi hlavníma hrdinama. Ten film je jen doplněk pro fanoušky mangy.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KID_MCHUTT: Věřím, že další zhlédnutí by mi pomohlo pochopit věci, který jsem si teď nespojil. Ale touhu pustit si to znovu to ve mně opravdu nevyvolalo.
    Těch otazníků, ale hlavně spíš nesmyslných rozhodnutí postav tam bylo tolik, že bych to přirovnal k Alien: Covenant (tomu filmu říkám reklama na špatné rozhodnutí).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUCKOWSKI: film je super :) ale chápu, že nemusí sednout :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam