• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    tak jsem zkusil honičku s policajtama a dobrý... nevim jestli už něco z toho nebylo v 1.6 protože jsem policejní přestřelky nevyhledával ale dobrý to je... někde od 3 hvězdy se do akce vložili policejní roboti, ukradl jsem policejní ozbrojený obrněný auto ze kterýho jde za jízdy střílet a docela sranda to byla... bohužel, sráží to ten jízdní model kdy jdou auta neustále do smyku a nedá se uplně dobře ujíždět... ten je nahovno už od začátku, ale od dob náhodnýho spawnování policajtů hned za zádama je to velký zlepšení

sere mě ten překopanej a zresetovanej strom, ale spíš mě sere že už to zažívam podruhý protože při 1.6 to zresetovali taky... na druhou stranu mapu mam vyčištěnou a krom náhodnejch přestřelek a těch policajtů už tam stejně nemam co dělat takže mě to vlastně zase tolik nevadí
    a konečně jsem od vydání narazil na svůj první větší bug.. kdy po vyčerpání možností dialogu u jedný otázky už nešlo položit další otázku i když vim že tam ta možnost je

takže můj plán teď je DLC a pak potřetí basic game s novou postavou a zkusim to uhrát na ten tajnej Johnyho konec
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Zatím není moc o čem referovar. Samotný update přinesl nějaké encountery navíc a změnu systému. Zatím jsem spíš zmatený. Takže počkat ještě týden a pak nová postava a DLC.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Polaci sice dodali Light reconstruction DLL ve verzi 3.5.0, ale jaksi zapomeli vymenit i DLL pro Frame generation a supersampling. A potom co jsem je tam nacpal (protoze je mam pro Starfield mod :-) zvedl se Max FPS s Path Tracingem na ULRA SUPER MAX detaily s DLSS na Auto az na 92 FPS na RTX4080

Stahnout

NVIDIA DLSS DLL 3.5.0 Download | TechPowerUp
    https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-dll/
    NVIDIA DLSS 3 Frame Generation DLL 3.5.0 Download | TechPowerUp
    https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-3-frame-generation-dll/

a prepsat ty v
    Cyberpunk 2077\bin\x64
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    pc 54
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    ps5 update 17,5 GB, slušná porce
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    RATTKIN: no - uvidíme - crafting unique věcí byl důvod, proč hrotit tech na lvl 20, teď si asi konečně zkusím na 20 cool
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    BUCKOWSKI: crafting zmizel, jak quickhacků, tak věcí.. třeba bude jen podle levelu
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    docela me zajímá, jak moc to bude jiný s úplně novou postavou... koukal jsem, že technik už třeba nemá žádný perky na crafting, což mě dost překvapilo
    KALTY
    KALTY --- ---
    BUCKOWSKI: jj bude to po tom jejich streamu myslím
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Update na 2.0 dnes v 9:00 pacifického času, takže u nás v 18:00.
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    BUCKOWSKI: díky..už mě vysvětlit Beardy v poště..nák mě to nedošlo,)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MELDA: Já to aspoň porovnám, já to jednou dohrál před nextgen update, s jinou postavou po něm. Nelituju. Tohle bude dost jiná hra, jen teda vím, co se bude dít...
    KALTY: já mám v plánu si udělat save obou současných postav ještě před úpravou toho stromu a všechno ostatní smažu, abych se v tom vyznal. Pak si bude možnost s tím experimentovat.
    Když o tom přemýšlím, tak by to chtělo si ty savy udělat než stáhnu ten update, kdyby náhodou to chtělo udělat hned po startu.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    CRAZYHBO:
    je to gig "The heist" - vlastně ten největší zlom, když ukradnete kufřík a snažíte se utéct, tak komunikujete s T-Bug, aby Vám našla cestu. V tu chvíli jí usmaží a vy pak utíkáte balkonem už bez její pomoci.
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    Tak já znova rozehrál..na PS5 tentokrát..a padá to stejně,)((???))
    Jeden dotaz..
    Jdu najednou k sitařce a zjistím že T-bug je mrtvá??nák mě uniklo že s to stalo..někdo info k tomu??
    KALTY
    KALTY --- ---
    BUCKOWSKI: no vypadá to dobře a hlavně nemusíš levelovat assaultky, abys měl body na utrácení, když chceš jet pistole. Athletics a podobné.
    Má to více aktivních prvků a jen mi to tedy stíží výběr, jak to budu chtít hrát sakra :D
    MELDA: taky jsem nedohrál ani jednou. Poprvé po vydání 120h a pouze lvl 21. za netrunnera a druhou nedávno a nedojel jsem to právě kvůli tomu, že už si počkám na vydání 2.0 a FL. A to jsem jel lvl 23. s katanou, pistolí a sniperkou :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    BUCKOWSKI: Jojo, podzim se blizi, zima bude dlouha a ja sem CP2077 jeste ani jednou nedohral...takze si to definitivne rozjedu na novo a sfouknu to pak i s tim DLCckem a bude :-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Konečně jsem měch chvíli si hrát s tím bulid plannerem - kurva - tam nezůstal kámen na kameni - takže třetí run si klidně můžu dát zase netrunnera a stejně to bude jiná hra.
    TOFI
    TOFI --- ---
    GOG nabízí zdarma tematický Cyberpunk balíček - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96453747/gog-nabizi-zdarma-tematicky-cyberpunk-balicek/
    TOFI
    TOFI --- ---
    TRAGED: oni chteli rict, sorry ale nestihli jsme to optimalizovat takze se vam bude sekat i na tech nejdrazsich kompech, se s tim smirte
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: No ja to u PSka zkontroluju a profouknu 😀
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam