tak 3 roky jsou asi dostatečně dlouhá přestávka na to si to dát znovu, protože mě to dost chytlo. podařilo se jim to dost odladit, protože zatím všechny questy, které se mi předtím bugly, což mě dost mrzelo, se mi teď podařilo dokončit. koukám, že přibylo dost featur a quality of life improvements, které tam předtím nebyly. z těch jsem nejnadšenější z craftingu pro všechny a zvednutí level cap a nových itemů.
jediná věc, ze které jsem měl smíšené pocity bylo překopání skillů. moje stará very hard postava byla ninja s katanou, co masakrovala MaxTac tak dlouho, než je přestalo bavit se spawnovat, odvolali zátah a zrušili max hvězdičky, že to nemá smysl. nová V. si to takhle teda zdaleka nedává, ale zatím jsem jen lvl 41.
ještě se mi vlastně líbí, že přidali víc perků okolo řízení, protože "driver" class je pro daný materiál imo stejně ikonickej jako například hacker. a že má cyberware vlastní strom je taky super. Phantom Liberty jsem trochu ochutnal, ale nechávám si další progress až dojedu základ na 100%. celkově pecka, je to vlastně po spellcross moje druhá nejoblíbenější hra (: