• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    LOGO
    LOGO --- ---
    DOOMGUY: hele, a když jsi to hrál jako "nindža s katanou" - to jde vybombit všechny všude vždycky jen s katanou? Jakože nepotřebuješ jinou zbraň během hry?
    Se ptám, neboť přemýšlím, jak pojedu další run, tak sonduju co je dobrý a zajímavý.
    Zatim mám za sebou síťaře (s odsřelovačkou), teď jedu pistolníka řekněme, a právě mám ještě v pácu něco vyloženě nablízko, katanu, nebo to velký kladivo mně přijde dobrý. Ale nejsem si jist jak je to možný na úroveň Normální (a vyšší).
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    tak 3 roky jsou asi dostatečně dlouhá přestávka na to si to dát znovu, protože mě to dost chytlo. podařilo se jim to dost odladit, protože zatím všechny questy, které se mi předtím bugly, což mě dost mrzelo, se mi teď podařilo dokončit. koukám, že přibylo dost featur a quality of life improvements, které tam předtím nebyly. z těch jsem nejnadšenější z craftingu pro všechny a zvednutí level cap a nových itemů.

    jediná věc, ze které jsem měl smíšené pocity bylo překopání skillů. moje stará very hard postava byla ninja s katanou, co masakrovala MaxTac tak dlouho, než je přestalo bavit se spawnovat, odvolali zátah a zrušili max hvězdičky, že to nemá smysl. nová V. si to takhle teda zdaleka nedává, ale zatím jsem jen lvl 41.

    ještě se mi vlastně líbí, že přidali víc perků okolo řízení, protože "driver" class je pro daný materiál imo stejně ikonickej jako například hacker. a že má cyberware vlastní strom je taky super. Phantom Liberty jsem trochu ochutnal, ale nechávám si další progress až dojedu základ na 100%. celkově pecka, je to vlastně po spellcross moje druhá nejoblíbenější hra (:
    LOGO
    LOGO --- ---
    ROBIN_SNNS: mně to přijde lepší. Celkem jsem to hrál předtím a podle mně tam přidali věci navíc, který tam předtím nebyly. Např. ten druhej level úhybu, to je velice useful, to mě dost baví. A v tý předchozí verzi jsem to teda neregistroval.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    LOGO: Nesouhlasím, to překopání perků mě těžce naštvalo.
    LOGO
    LOGO --- ---
    Já nejsem nějak zásadní pařan, ale v posledním třeba roce jsem dal pár áčkovejch titulů, preferuju teda open world hry, a CP je hratelností jednoznačně top. Ten update rozhodně krok kupředu za mě. Rozšíření jsem ještě nekoštoval.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    Ja sem si o tom nic necetl a ted lituju, ze jsem do toho dogtownu prisel moc brzo nenalevlenej, no pri pristim prubehu tu chybu uz neudelam a budu pripraven.. zatim ale me to bavi dost hodne, uz zase mlatim do stolu kdyz se mi neco nepovede :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    No ja do Phantomu naskocil vlasne zcela nahodne a musim rict, ze od zacatku je to jizda 😀
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    tak sem to včera (ehm, teda dneska) dohrál a můžu říct jen že to byla slušná jízda.. příběh se v určitý bodě větví, a i ve větvi kterou jsem se vydal já bylo několik konců.. jeden z nich dost napiču smutnej
    takže good luck chooms

    strom s perkama mi předtím přišel lepší, a konečně se mi po update 2.0 začali objevovat chyby jako jsou vznášející se předměty, lidi zapadlý ve schodech atd. u jednoho perku mám dokonce místo jeho popisu jen zdrojovej kód :))
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak me to do Phantom Liberty vtahlo naprosto necekane a velmi prirozene 😀
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Cyberpunk 2077 Patch 2.01 Announced, Should Fix Game-Breaking Save Corruption Bug on PS5 | Push Square
    https://www.pushsquare.com/news/2023/09/cyberpunk-2077-patch-2-01-announced-should-fix-game-breaking-save-corruption-bug-on-ps5?
    LOGO
    LOGO --- ---
    FIONOR: ok. Děkuji za odpověď.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    LOGO: Phantom Liverty je dějově za Voodoo Boys v Pacifice. Kdykoliv za tímhle bodem v příběhu je DLC otevřené.
    LOGO
    LOGO --- ---
    Lamí dotaz - když mám rozehranou hru - přikoupím to rozšíření - to se jako v tý hře rozjede kdy? Je třeba lepší to vzít zase od začátku, nebo to rozšíření se někde v průběhu hry "vetkne" do toho příběhu? Ptám se jako blb, ale nejsem takovej pařan a ještě jsem nikdy nic takovýho nekupoval. Dik za odpověď.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    They wil burn! ;-)

    New Cyberpunk 2077 Mod improves the quality of Path Tracing by increasing the number of rays and ray-bounces
    https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/new-cyberpunk-2077-mod-improves-the-quality-of-path-tracing-by-increasing-the-number-of-rays-and-ray-bounces/
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    tohle by mohlo někoho zajímat... mimo jiné třeba o tom, jaký má vliv dokončení datadisku na konce hlavního příběhu. autor textu se snažil minimalizovat spoilery: https://kotaku.com/cyberpunk-2077-phantom-liberty-how-to-unlock-new-ending-1850871301
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    já to hraju počtvrtý a počtvrtý za corpo background. líbí se mi, že je to pak pro mě fucking personal od samotného začátku až po john wick konec.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak co, lofani, uz to nekdo pustil? :-) Kolik to stahuje na PS5? :-)
    Jinak teda ja si to zatim nechavam, jako darek k vanocum. Tak tu hlavne zase nezapomente schovavat spoilery.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Zásadní problém nového playthrough je, že mě všechny tři backgroundy tak nudí že si neumím vybrat :D

    Tak se nedostanu ani k character creation :/
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Jestli to chápu správně, tak dnes o půlnoci konzole a o dvě hodiny později PC:

    No matter what country and timezone you're in, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty releases on consoles at 12am on Tuesday 26th September.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    BUCKOWSKI: jj provereno vcera. Zsadninpro lapani cyberpsychos
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam