• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    PENTAFEKTEK: Co mám říkat já, tenhle "malý" patch vyžaduje 83GB volného místa na mém SSD...
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    tyve, človek že si před prací chvíli zahraje a bum..
    UPDATE 2.01 .. 38gb .. XSX
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja si na to vcera vzpomnel, ze ste to tu resili, ale prislo mi, ze v menu se vubec R3 nepouziva. vlastne ani L3 pac to je oznaceni pro promacknuti ty analog packy. samotnej levej analog se pouziva jako kurzor, ale to mi neprislo nijak neobvykly a je to ve spouste her imho. ze toe nemotorny na gamepadu je ale fakt :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NAGASAWA: tak korekce - změna mě to přijde tak přirozený, že mi ani nedošlo, že to používám - jen je to teda na L3 (aspoň u cyberpunku)...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MELDA: na to jsi mel pouzit tzv. Armored Core grip

    MELDA
    MELDA --- ---
    Jako co vam mam povidat.... poprve sem u Cyberpunku musel pouzit vzacny ctyrhmat s podporou kolene :-) Ono hackovat auta za jizdy z otocenym pohledem vzad, mirit, ridit a do toho potvrdit vybrany hack... to je panecku kungfu :-)

    To obcas na tu haptiku clovek i nadava, protoze mu dava solidne zabrat :-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NAGASAWA: o tom, že jde používat R3 jako kurzor ani nevím, skáču všude jen šipkama a naviguju L1R1 L2R2
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUCKOWSKI: mno ze ti v menu R3 simuluje kurzor mysi a zaroven se tam muzes pohybovat sipkami. Hrozny reseni ve vsech pripadech.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NAGASAWA: vůbec nevím, co máš na mysli
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak da se nejakym zpusobem na konzolich vypnout navigace pres ten otresnej mysoidni kurzor, aby se dalo navigovat jenom pres dpad? Tahle kurzorova nemoc me sere u her od Ubi a doufal jsem, ze se s ni uz jinde nepotkam. Navigace v menu je diky tomu uzivetelsky dost priserna.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOGO: jj na PS5 Zatim po par hodinach tezko soudit a uvidim za mesic tak po padesati. Jinak to ale slape, vypada, hybe se a zni skvele. Hlavne jsem prijemne prekvapenej na sluchatkach z prostorovyho audia. Ti porvavaji latinos ze vsech smeru zni skvele. Holt jsem si akorat odvykl na glitchujici npc, chyby, prolinajici se postavy na ulicich atd., tak mi to prijde o to vic do oci bijici. Holt si budu muset zvyknout.
    LOGO
    LOGO --- ---
    NAGASAWA: ty to hraješ na PS, ne? Já na xbox series žádný bugy nevnímám. Ale možná jsem jen nenáročnej, nebo slepej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FORTRESS: Mno je to celkem voser. Doufal jsem, ze to po tech trech letech bude konecne odladena verze a po dvou hodinach to byl solidni bugfestival. Jak jsem za posledni roky zvyklej na z 99% debugovany japonsky hry, tak jsem z toho teda dost rozmrzelej.
    LOGO
    LOGO --- ---
    SINHIRIELL: tak hackera jsem jel jako první run, a to bylo opravdu až moc jednoduchý. Jen někde z povzdálí poslat maníkovi to psycho něco, jak mu hrábne a začne bombit svoje kolegy, a až se začnou mydlit mezi sebou, tak je postupně odbouchnout snajperkou. Jako sranda to byla, ale po čase dost fádní.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mám bohužel víc bugů než při vydání hry. Problikávání černé obrazovky a teď mi nechce zmizet to roztřesené vidění (vision glitch).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw to radio v byte nejde preladit diky bugu, anebo to tak bylo vzdycky? Podarilo se mi to pres hackovani, coz asi nebude ta spravna cesta. Doufal jsem, ze prijdu do bytu, otocim volume doprava, vyberu si song z playlistu a ono je na stole usmudlan porouchany radio, ktery nejde skoro slyset. Skandal.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    LOGO: Nevim jak je to těžký po 2.0 update, ale po prvních 10 levelech to nevypadá o moc těžší.

    Když člověk jede full hackera + stealth, tak je to na very hard až úsměvně lehký.

    Pro mě bylo nejzábavnější budova balanced build od každýho trochu, což mi udrželo alespoň trochu výzvu. V tom balanced buildu jsem většinu věcí řešil přes mantis blade, nebo nějakou marksman pušku a šlo to docela v poho.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    KALTY: proč by nešly stealth mise? já jsem udělal všechny s bonusem, tak si nejsem co je za problém. kamery vypneš na dálku uplně basic ram modulem co dostaneš zadarmo nebo jim shutneš celej surveillence system pokud se dostaneš k nějakýmu kompu. zbytek se dá prosneakovat. navíc ty základní zlatý kiroshi oči dávají -50% camera detection a máš optical camo a milion zpomaleni casu.

    LOGO: na very hard to nebylo moc o bombeni s katanou, protoze te kazda nula s bouchackou na ulici double tapne. takze ze zacatku spíš jen děláš stealth killy a děláš vše potichu. až potom jak se ti sejde build a gear a zbraň, tak už tam můžeš vlítnout jako tornádo do džusu, ale to pro mě bylo až lvl 40+.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    LOGO: Hele blade samotný se dá taky. Jen ne stealth mise úplně no. Ale na to ti stačí nůž z COOL. A bodů na to je spousty...
    LOGO
    LOGO --- ---
    DOOMGUY: hele, a když jsi to hrál jako "nindža s katanou" - to jde vybombit všechny všude vždycky jen s katanou? Jakože nepotřebuješ jinou zbraň během hry?
    Se ptám, neboť přemýšlím, jak pojedu další run, tak sonduju co je dobrý a zajímavý.
    Zatim mám za sebou síťaře (s odsřelovačkou), teď jedu pistolníka řekněme, a právě mám ještě v pácu něco vyloženě nablízko, katanu, nebo to velký kladivo mně přijde dobrý. Ale nejsem si jist jak je to možný na úroveň Normální (a vyšší).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam