• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    P_T
    P_T --- ---
    HOWKING: Však jsem tu dávno psal, že kdo zrovna pomáhá na Ukrajině, tak to má na GOGu za krásných 14€ .]
    MELDA
    MELDA --- ---
    HOWKING: Tak sleva u CP2077 byla jasna, protoze to byl kurva pruser ze startu. To DLC bych ve sleve minimalne rok necekal. Ale, kdo vi.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Mám takovou naději, že jak se mi podařilo dočkat se u Cyberpunku slevy, tak se mi podaří totéž i s DLC. Myslíte že má smysl počkat? Že se dočkám do vánoc?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    mně se včera podařilo uniknout skriptu ve scéně z roku 2013. Tak jsem už v roce 2013 zabil Fingerse. Asi to byl jeho děda. Vypadal úplně stejně.
    Dokonce jsou v roce 2013 po celém NC reklamy "Volte Peraleze"
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HOWKING: ou...
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    HOWKING: definitely the quickest route to afterlife
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    HOWKING: tohle má opravit příští patch
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HOWKING: smrt během letu jsem btw nikdy neviděl
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BUCKOWSKI: Proboha, proč. Dyť vůbec nic neprozrazuju. Kdo to nehrál, tomu to neřekne nic. (a našel jsem řešení - před nastoupením do Delamainu je třeba říci "počkej", pak zobrazit mapu a skrýt a pak nastoupit a neumře se)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HOWKING: to by si i zasloužilo spoiler div, já kromě DLC dohrál všechny konce, ale jsou tu tací, kteří ne
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Já tu verzi s apartmánem nikdy nedohraju. Předtím jsem si to pokazil sám, že jsem se do toho střešního bytu dostal ještě v průběhu hry a "vyraboval" ho. Pak Delamain nechtěl odletět, protože jsem neměl bundu. Teď jsem hrál konečně ten skrytý konec jen s Johnym a zvolil, že chci žít a taky skončil v tom střešním bytě s Judy, která mi dala následně kopačky. Teď tam bundu v šatníku mám, ale po nástupu do Delamainu při jeho první větě "letového smalltolku" umřu. (asi bug - mám 2.01) :-(
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    JVMLOK: Fear and Loathing in Las Vegas!!
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TENENTE: Taky je tam John Wick a ne Silverhand
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    to by nemuselo byt zle... (koncept ;-))
    Cyberpunk 2077 Movie (2024) - Ryan Gosling, Keanu Reeves | Concept Version
    https://www.youtube.com/watch?v=kMQHRcnn-CM
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LOGO: Taky mám místo, kde je můžu ničit nonstop - nahoře na tom stožáru, co je nad výkupním automatem nejbližším bytu Judy. Neumí za mnou vylézt, ale jejich přísun je v takovém případě tak pomalý, že MaxTac nepřiletí - tak nevím, co by dělal se mnou na tom stožáru. Ale už jsem neměl problém ucpat okolní ulice desítkou vraků policejních aut.
    LOGO
    LOGO --- ---
    ROBIN_SNNS: já jsem je teď bombil schovanej ve skalách, tak nějak šikovně, že tam byl příchod jen mezi takovou průrvou a padali jak mouchy. 5 hvězd. Pak mě to přestalo bavit, neboť to bylo furt dokola. Utekl jsem zase mezi skály a hvězdy v mžiku zmizely.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    HOWKING: Pokud jsi někde v průmyslové zóně, tak se dá sem tam zdrhnout a ukrýt na dostatečně dlouhou dobu, aby se zrušil poplach. Mě se to podařilo seskokem z mostovky do průmyslové zóny. Naopak ve Watsonu je to vcelku marné. Tam mne uhonili skrývání navzdory a zabili.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HOWKING: viděl jsem videa, kde je V ničí tak dlouho, že přestanou, ale osobní zkušenost nemám
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Dá se v 2.0 s policajty zcela vyhrát? Viděl jsem video kde frajer přežil tři přílety MaxTac po sobě, ale nakonec ho stejně dostali. Je jediné řešení jak to přežít prostě utéct?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam