• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LOGO
    LOGO --- ---
    KID_MCHUTT:
    REDSNAKE: hele, mně se na Asassinovi ultimátně líbí ta možnost vlízt v podstatě všude. Já mám rád open world, hry kde máš nějaký "koridory" mě nebaví (tolik). A když máš ten pohyb v podstatě neomezenej jak v Asassinech?
    A abych nebyl úplně OT, tak zmíním, že kdyby tato featura byla v CP, tak je to už úplně nejvíc :b
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KID_MCHUTT: za mě to fungovalo nejlépe v Origins, ty herní mechaniky. V jinejch dílech mi přijde ta hra schizofrenní. Ale určitě je to hodně o tom, komu sedne jaké prostředí.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REDSNAKE: Odyssey je imo celkem dobrý začátek pro moderního mladého člověka. Pokud ho to bude bavit, mám v té sérii kam pokračovat na obě strany
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LOGO: jj, graficky je to pěkný poměrně, resp to nijak zásadně nevybočuje z těch moderních dílů. Ale z herního hlediska to není žádnej skvost.
    Určitě jsou lepší díly kterejma do série proniknout.

Ale jako jestli líbilo a bavilo, tak nic proti tomu.
    LOGO
    LOGO --- ---
    REDSNAKE: já hrál jiný jen trochu Odyssey. A grafika byla našláplá ve Valhalla. Ale jako přít se nebudu, nejsem bůhví jakej gamer.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    asi takhle:

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Zrovna Valhala je z tech slabsich dilu.
    GASI
    GASI --- ---
    LOGO: Nějakého Assasina mám v knihovně, mrknu, jestli je to Valhala. Jen jsem je nikdy nehrál, tak nevím, jestli to bude úplně pro mě.
    LOGO
    LOGO --- ---
    GASI: Assasin Valhala. Tam když vyběhneš na kopec za západu slunce... Fakt jsem byl schopnej tam 5 minut jen stát a kochat se..
    GASI
    GASI --- ---
    Já sem screeny raději dávat nebudu, musel jsem po patchi trochu optimalizovat nastavení a snížit pár věcí na medium, jinak jsem se plácal mezi 40 a 50 snímky za sekundu. Hratelné to bylo, ale po snížení mám zase stabilních 60 :-) Nicméně to pořád vypadá krásně, asi vizuálně nejhezčí hra, co jsem kdy hrál. Je něco, co se tomu blíží? Myslím v žánru FPS/RPG?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já dohrál i druhej konec datadisku, ty konce jsou tak krásně zkurvený že je to jak ze života. Na Ultra to vypadá i po dvou letech místama fakt krásně.

JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ježiš lidi, mě vůbec nenapadlo, že je tady samostatný CP77 auditko.
    Řeknu vám jedno: mám za sebou teprve jeden regulérní konec (dneska asi bude druhej) a jeden konec PL, ale každopádně můžu rovnou říct, že tohle je asi nejlepší open world fps, co jsem kdy hrál. Mám hodně rád mj. Dying Light 1 a Far Cry 5 a je fakt, že vůči těm hrám není fér to s nima porovnávat, nicméně tahle hra je fakt tak boží, že se na ni nic nehrabe. A ne, Starfield ani Witcher jsem nehrál a je mi to jedno.
    Fotek moc nemám a s foto módem ještě nejsem moc obeznámen, tak sem asi nic nenahodím, ale není třeba.
    Night City rules!
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HAVANA: Night City není turecká klinika. Žádné změny pohlaví...!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ad romance..

Můžu se nechat u ripera presit a obtahnout jak Judy tak panam?
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Tak jsem odolal, zakoupil Phantom Liberty a rozehrál znovu. Cílem není nic jiného než Panam. :)

Stalo se vám, že by hra nerespektovala definované nastavení a jela špatně?

Příklad: Mám nastaveno střední, ale hra si myslí, že ultra?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    A chybí tam Meredith Stout.
    MELDA
    MELDA --- ---
    BUCKOWSKI: Uplne nevim..ehm 😀
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MELDA: Kdo je to dole vedle Judy?
    Alex vypadala líp jako barmanka s maskou.
    Ještě to poměrně v sluší Misty v roce 2079 (jeden z konců PL, víc neprozradím)
    Ještě dobře vypadala Sandra Dorset.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MELDA: Ahá. Tak to už chápu. Já ještě Phantom nemám. (až pod stromeček :D) Já viděl nějaká videa z koncertu a myslel si, že jsem to nějak propásl.
    MELDA
    MELDA --- ---
    HOWKING: Dyt ta ma koncert v DogTownu, jestli se nepletu. Jak ma ty ihnivy krudla, kdyz jdes poprve za Hansenem.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MELDA: Nějak jsem se nikdy nedostal na koncert Lizzy Wizzy. Něco jsem zvoral?
    MELDA
    MELDA --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Něco se asi změnilo v bojových nastaveních. Jak to byla procházka růžovým sadem i v nastavení na obtížné, tak teď dostávám občas docela na frak. Asi je to těžší.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Teď jsem četl na redditu, že je v nové verzi bug, že po sprše to přestane ukazovat spodní prádlo i na PS a pak tam teda můžeš pobíhat kolem Panam a mít vytažený pelé.
    Ale rozhodně větší smysl mi to dává u rande s Judy...

Nezkoušel jsem.
    MELDA
    MELDA --- ---
    JVMLOK: Tak pak nevim, kde ho mam.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Kdo má DLC, tak všechny už jednou viděné a třeba nesebrané zbraně jde koupit v Dogtownu. Možná i rozebrané.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MELDA: Mě ta "erotika" zklamala. Pořád je lepší návštěva "odbornic" ;)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    HOWKING: Chápu že je pro tebe důležité mi to zopakovat, už na mne nemusíš reagovat. Zajímá mě jen nejlepší možná odpověď.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    JVMLOK: Možná hodí. Nevybavuju si. Nesbíral jsem, bylo mi to jedno. Zajímala mě vždy nejlepší zbraň.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    HOWKING: No ale hodí ti to varování ne? Já to teď nebudu instalovat zpátky, ale legendary byly proti náhodnému kliknutí nějak chráněné, vím že se mi to často stalo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam