• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    P_T
    P_T --- ---
    HOWKING: Hele YouTube je plnej buildů pro různý playstyle na nejvyšší. Jestli to takhle hrát nechceš, tak určitě nemusíš...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    P_T: No, ono to na nejvyšší obtížnost moc zběsilostí neuhraješ. I když máš maximální zbroj, strašně málo vydržíš.
    P_T
    P_T --- ---
    HOWKING: Jako bylo mi jasný, že pro někoho tam ten stealth bejt musí, ale z tohohle bych se šel do pěti minut podřezat...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ukazka
    https://www.youtube.com/watch?v=L2kNCu68FxA

Moje hra na nejvyšší obtížnost (stačí jedna rána a je po mě, tak opatrně :D)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Cyberpunk 2077: Phantom Liberty — 1st Anniversary
    https://www.youtube.com/watch?v=6GCcHlkdghk
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LAHINO: V DLC jsem je našel, nestačilo.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Ja som si dal na Harde tajny koniec a musim povedat, ze to bolo lahsie ako som cakal. Tym som si splnil vsetko a po dvoch platinach, 2x DLC a tajnom konci som CP77 po dlhej dobe odinstaloval a mam pocit prazdnoty :) Mozno dakedy skusim Very Hard...

HOWKING: Myslim, ze staci najst Tarot karty v DLCcku (ak mas), aby sa Misty odsekla. Bez DLC netusim.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    HOWKING: Známej bug, musíš najít další várku plakátů, případně všechny.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak jsem zvládl poslat So-mi na orbitu aniž bych někoho zabil. Všechno přes síťařinu. Bylo to na nejvyšší obtížnost těžké, zdlouhavé, ale by jsem zvědav, co na to řekne Misty. Když jsem to hrál minule, vyčetla mi, že jsem zabil spoustu lidí a pak už se se mnou vůbec nebavila. Nyní se se mnou rovnou nebaví, jen stojí na proti toho svého oltáře.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    TRAGED: Jo, rychlost se zvedla závratně. To co jsem měl v FullHD mám ve 4k (čtyřnásobné zrychlení). Bohužel to nevyužiju v FullHD pro lepší framerate, protože to s tím FSR3 neumí běžet na celou obrazovku a tím pádem to vidím malé v okně. Snad to opraví.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Cyberpunk 2077 finally has official support for AMD's FSR 3 | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/games/rpg/cyberpunk-2077-finally-has-official-support-for-amds-fsr3/
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Porazil jsem Chimeru na nejvyšší obtížnost. Asi pomohla vedra, kdy jsem dlouho nehrál, abych si doma netopil. Dnes jsem se k tom vrátil a podařilo se hned na druhý pokus. Je to ale šíleně těžké, trvá to hodně dlouho a celou dobu není žádný záchytný bod.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    LAAZI: Brno, to je to město...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    B42: Omg its the Night City.
    B42
    B42 --- ---
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Viděl jsem, taky trochu ExeKiller.
    REEFER
    REEFER --- ---
    HOWKING: wow wow wow
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Narazil jsem na nějaká videa Neo Berlin 2087 (ale tuším, že to bude jen svězení se na vlně, ne skutečný Cyberpunk od REDu)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    'Orion' is "close to moving from the research phase to the development phase," so it's similarly in pre-production like The Witcher 4.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Cyberpunk 2077 goes Hyper-Realistic : POV Night Life & Showcase with DreamPunk 2.0 Graphics in 8K
    https://www.youtube.com/watch?v=90oVkISQot8

To je kurva neuvěřitelné. Normálně mám chuť si koupit dvě 4090 a VR brýle místo nového auta a dát si to znova.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    LAHINO: Average guy jsem hrál první playthrough, alen ěkdo mi tu tvrdil že takje to blbě, mám pocit :D A mě to teda tak dost bavilo. Ale pokud se jede na kompletování všech side questů tak prostě člověk skončí OP na jakoukoliv obtížnost. Very Hard je těžký fakt v zásadě jen na začátku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam