• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    HOWKING: Známej bug, musíš najít další várku plakátů, případně všechny.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak jsem zvládl poslat So-mi na orbitu aniž bych někoho zabil. Všechno přes síťařinu. Bylo to na nejvyšší obtížnost těžké, zdlouhavé, ale by jsem zvědav, co na to řekne Misty. Když jsem to hrál minule, vyčetla mi, že jsem zabil spoustu lidí a pak už se se mnou vůbec nebavila. Nyní se se mnou rovnou nebaví, jen stojí na proti toho svého oltáře.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    TRAGED: Jo, rychlost se zvedla závratně. To co jsem měl v FullHD mám ve 4k (čtyřnásobné zrychlení). Bohužel to nevyužiju v FullHD pro lepší framerate, protože to s tím FSR3 neumí běžet na celou obrazovku a tím pádem to vidím malé v okně. Snad to opraví.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Cyberpunk 2077 finally has official support for AMD's FSR 3 | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/games/rpg/cyberpunk-2077-finally-has-official-support-for-amds-fsr3/
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Porazil jsem Chimeru na nejvyšší obtížnost. Asi pomohla vedra, kdy jsem dlouho nehrál, abych si doma netopil. Dnes jsem se k tom vrátil a podařilo se hned na druhý pokus. Je to ale šíleně těžké, trvá to hodně dlouho a celou dobu není žádný záchytný bod.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    LAAZI: Brno, to je to město...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    B42: Omg its the Night City.
    B42
    B42 --- ---
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Viděl jsem, taky trochu ExeKiller.
    REEFER
    REEFER --- ---
    HOWKING: wow wow wow
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Narazil jsem na nějaká videa Neo Berlin 2087 (ale tuším, že to bude jen svězení se na vlně, ne skutečný Cyberpunk od REDu)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    'Orion' is "close to moving from the research phase to the development phase," so it's similarly in pre-production like The Witcher 4.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Cyberpunk 2077 goes Hyper-Realistic : POV Night Life & Showcase with DreamPunk 2.0 Graphics in 8K
    https://www.youtube.com/watch?v=90oVkISQot8

To je kurva neuvěřitelné. Normálně mám chuť si koupit dvě 4090 a VR brýle místo nového auta a dát si to znova.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    LAHINO: Average guy jsem hrál první playthrough, alen ěkdo mi tu tvrdil že takje to blbě, mám pocit :D A mě to teda tak dost bavilo. Ale pokud se jede na kompletování všech side questů tak prostě člověk skončí OP na jakoukoliv obtížnost. Very Hard je těžký fakt v zásadě jen na začátku.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    AVATAR: ako si spominal, tieto veci cez steny som si sam zakazal, lebo to mi prislo uz fakt silne. Tech weapons som mal s prvou postavou, to som tiez vyhodil. Optical camo som vyskusal a uz nepustil, s nozikmi mega kombo. Ale potom som sa nechal vidiet, aby aj Sir John Phallustiff mal nejaku pracu :) a to som Body dotiahol iba na 11. Ale ano, aj bez minmaxu sa da byt zver, ale zasa mozes vyskusat vselijake komba a dohras to bez problemov.
    Je to tezky. Na jednu stranu chce mit clovek ten op pocit, na druhou to hati endgame :)
    LAHINO: nejvic op mi prislo hackovani, to kdyz minmaxujes, tak jen koukas jak skrz zdi z nepratel skakaj cisilka :)

Pak tech snipa, kde davas hs pres zed.

No a nakonec ten stealth, kterej s optical camo umozni chodit neviditelnej mezi nepratelama a vrazdit to nozikama.

Ale ono uplne staci maxnout body a narvat do sebe tunu cyberwareu a jsi nesmrtelnej tank.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    AVATAR: vrhacie noziky som isiel tiez a to bolo desne OP na zaver :) pistol, sniper/obrovske dildo podla chuti a noziky
    LAHINO: jel jsem vrhaci noze, katanu a tech. Klikal jsem to jak se mi co libilo :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    AVATAR: Aha ok. Ja som moc nezistoval, ako armor funguje, ale niekde na reddit som cital, ze na najvyssej obtiaznosti armor nejak straca vyznam, ale potvrdit to neviem. A siel si nejaky build z netu ci svoj? Ja som stealth mal, ale to skor kvoli role play a ked ma zbadali, tak som to dal vzdy na full Bakly modus (zdravim Zambocha).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam