• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MELDA: Žádný nový oficiální update vypuštěn nebyl - a hra má už od února ukončenou podporu. Poslední vydaná verze má č. 2.13
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hlavne je pry venku novy update, ktery přidal do hry nové bojové taktiky a plno dalsiho.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    The Faces of Night City - The incredible characters of Cyberpunk 2077 - A visual showcase
    https://www.youtube.com/watch?v=326Ij7O9lvk
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HOWKING: já si pamatuju, že měla neuvěřitelný health regen a když jsem na chvíli zmizel, měla zase 100%...

Ale hlavně, teď už je to asi jedno
    P_T
    P_T --- ---
    BUCKOWSKI: Tak to není žádná tragédie si to na těžký boss fight snížit. U ní musíš vytěžit ty slabiny ze scanu, jinak může bejt hodně nepříjemná. Když jí rozstřílíš ten bazmek na zádech a jdeš do ní typem dmg na který je citlivá, tak je to najednou celkem easy...
    Ani te netrefi, kdyz nelamis :)
    BUCKOWSKI: staci gorilla arms a neni co resit.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BUCKOWSKI: Jo, už vím. Tam jsem našel jeden roh, za kterým mě nenacházela a pomkouskách jsem ji roztřílel. Vždy, když si mě všimla, tak jsem se tam schoval.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HOWKING: ne, v Pacifice v tom obchoďáku, než se setkaš s agentem v kině
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BUCKOWSKI: Před tím letním kinem? Už to hraju potřetí a nevybavuju si, že by tam něco obtížného bylo?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    P_T: Jo, tam je to třeba hrát na Snandevistan, nebo jak se to jmenuje, co brutálně zpomalí čas a tak je všechny sejmeš dřív než si tě všimnou. To jsem taky zkoušel procházet tímhle stylem, ale to musíš jet na několikrát, protože se vždy najde někdo, koho sis nevšiml a sejme tě až to vyprchá. Tím stealth a netrunner se dá procházet jak máslem :D Samozřejmě pak je kontrast boj s bosy, kde to moc nezabírá. Ale trápil jsem se tím frajerem co hlídal chpap co jsem ho měl sejmout a donýst jeho známky a stále jsem nedokázal přežít. Nakonec stačilo ho jen hackem ochromit a zezadu mu zlomit vaz. Na jeden krok, místo do něj hodinu pálit a ubírat mu procenta.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Já jsem nejtěžší obtížnost vzdal u tý čubky od Animals před kinem. (Sasquach nebo tak něco... česky nevim). Po asi 10 pokusech jsem šel s obtížností dolu.
    P_T
    P_T --- ---
    HOWKING: Hele YouTube je plnej buildů pro různý playstyle na nejvyšší. Jestli to takhle hrát nechceš, tak určitě nemusíš...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    P_T: No, ono to na nejvyšší obtížnost moc zběsilostí neuhraješ. I když máš maximální zbroj, strašně málo vydržíš.
    P_T
    P_T --- ---
    HOWKING: Jako bylo mi jasný, že pro někoho tam ten stealth bejt musí, ale z tohohle bych se šel do pěti minut podřezat...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ukazka
    https://www.youtube.com/watch?v=L2kNCu68FxA

Moje hra na nejvyšší obtížnost (stačí jedna rána a je po mě, tak opatrně :D)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Cyberpunk 2077: Phantom Liberty — 1st Anniversary
    https://www.youtube.com/watch?v=6GCcHlkdghk
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LAHINO: V DLC jsem je našel, nestačilo.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Ja som si dal na Harde tajny koniec a musim povedat, ze to bolo lahsie ako som cakal. Tym som si splnil vsetko a po dvoch platinach, 2x DLC a tajnom konci som CP77 po dlhej dobe odinstaloval a mam pocit prazdnoty :) Mozno dakedy skusim Very Hard...

HOWKING: Myslim, ze staci najst Tarot karty v DLCcku (ak mas), aby sa Misty odsekla. Bez DLC netusim.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    HOWKING: Známej bug, musíš najít další várku plakátů, případně všechny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam