• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    V díle s Panam prý dostala léky od Viktora a nějak fungují, navíc Panam má nějak dobré felčary v záloze - naděje.
    V díle s Rougue ji na konci Delamain informuje o tom, že se dal do kupy s Medicorpem a neomezený přístup k nejlepší medicíně - naděje.
    V díle s Hanako jsem si ničeho sice nevšiml, ale možná tam taky něco je.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ale zaslechl jsem, že o V už to nebude.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ROBIN_SNNS: Hele, přemýšlel jsem nad tím a ze všech konců jde vybruslit. V buď skončí jako konstrukt a ten jde zas nahrát do těla, a nebo dostane půl roku, ale za tu dobu se dá něco udělat, destrukce Johym už nepokračuje, teď už má jen autoimunitní onemocnění a to bychom zvládli snad i s dnešní technologii, natož 2077.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    HOWKING: Čekám jak se rozhodnou vývojáři ohledně příběhu druhého dílu. Pokud se rozhodnou pokračovat v příběhu V jako hlavní či vedlejší postavy, tak jsem zvědavá na to, který konec zvolí jako kánon.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak jsem to hrál třikrát. Za korporáta, za nomáda a nakonec za měšťáka. Korporáta na střední. Nomáda na nejvyšší, ale občas jsem musel dolů s obtížností, abych se dostal dál. Měšťáka už jsem vydržel zcela celého na nejvyšší. Vybudoval jsem se v posledním průchodu hlavně jako síťař do plna a přišlo mi to vlastně pak i docela snadné. Bossové jsou těžcí, ale zbytek je procházka růžovým sadem. Asi měli víc přitvrdit v té nejtěžší obtížnosti.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak jsem dohrál i Panam. To je fakt nejlepší konec. A přijde mi, že naznačuje, že V trvale přežije.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    HOWKING: Osobně mám daleko radši Let You Down od Dawida Podsiadlo
    Cyberpunk: Edgerunners — Ending Theme | Let You Down by Dawid Podsiadło | Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=BnnbP7pCIvQ
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ta závěrečná písnička je prostě úchvatná. Cyberpunk 2077 je umělecké dílo po všech stránkách.
    Never Fade Away - Cyberpunk 2077
    https://www.youtube.com/watch?v=Uyft9x-UP40
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    A jeden postřeh. Když přistupujete k rozmluvě s Judy na střešním apartmánu před odletem do Záhrobí tak, že kopačky chcete dát vy jí dřív než vám je dá ona, tak z toho vyjde hezký kamarádský rozchod bez pachuti smutku a zrady.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak už jsem dohrál verzi s Arasakou a s Rougue na nejvyšší obtížnost. Nakonec si nechávám verzi Panam, jako úplný závěr ať zůstane po hře ten nejlepší dojem. (verzi s Johym jsem si odřízl, nedělal jsem odpovědi u jeho hrobu podle návodu, ale podle pocitu, aby byly co nejvíc kamarádské, ale asi jsem se do těch správných netrefil). Smasher ve verzi s Arasakou je vcelku snadný. (jdou hacknout ty střílny co se po 50% objeví, aby pomáhaly). Ve verzi v Mikoshi je to těžký boj a vracel jsem se k tomu 4x.
    MELDA
    MELDA --- ---
    No, tak jsem to po delsi dobe vcera zapnul a teda je tam rozhodne plno novych vozidel, ktery tam predtim nebyly a rozhodne se zmenil i kombat mod.

Ale mozna to je taky tim, ze sem na to dlouho nesahnul a vlastne sem to jeste ani cely poprve nedohral :-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ale já bych se na další DLC vůbec nezlobil. Hru mají konečně (relativně) vychytanou a tak by to už byl jen level design, tak proč si nevydělat skoro zadarmo? Orion nebude beztak dřív jak za 5 let.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Mám pocit, že přibyly nové skladby do rádií.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MELDA: 2.13 ale nic podstatného nepřinesl a je 6 týdnů starý. Tady máš changelog:

Patch 2.13 for Cyberpunk 2077 and Phantom Liberty is being rolled out! It includes support for AMD FidelityFX Super Resolution 3 with Frame Generation. Please note that this update is PC-only!

Keep in mind that despite the version mismatch between PC and console, Cross Progression will still function properly.

For details, check out the list of changes below.

Added support for AMD FidelityFX Super Resolution 3 with Frame Generation. More information can be found in this article on the Support website.
    Added support for Intel Xe Super Sampling 1.3.
    It will now be possible to enable both DLAA and DLSS Ray Reconstruction at the same time.
    Added a new "Utilities" tab in Settings and moved HDD Mode, Hybrid CPU Utilization and AMD Simultaneous Multithreading (SMT) options there.
    Other stability and visual fixes.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROBIN_SNNS: Hmmm no o update 2.13 prave mluvil
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ROBIN_SNNS: Choděj patche, poslední je ze září, hlavně o grafice.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MELDA: Žádný nový oficiální update vypuštěn nebyl - a hra má už od února ukončenou podporu. Poslední vydaná verze má č. 2.13
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hlavne je pry venku novy update, ktery přidal do hry nové bojové taktiky a plno dalsiho.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    The Faces of Night City - The incredible characters of Cyberpunk 2077 - A visual showcase
    https://www.youtube.com/watch?v=326Ij7O9lvk
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HOWKING: já si pamatuju, že měla neuvěřitelný health regen a když jsem na chvíli zmizel, měla zase 100%...

Ale hlavně, teď už je to asi jedno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam